(NL)
Pers
Actueel
Detail

Design-parcours van het Brera District tot het Palazzo Bovara – KALDEWEI viert bij de Fuorisalone 2022 in Milaan 
de badkamercultuur met wel vier presentaties

KALDEWEI, Ahlen, juni 2022 – KALDEWEI is bij de Fuorisalone van dit jaar van 7 tot 12 juni in Milaan aanwezig met een compleet kwartet van ensceneringen. Highlight is de Bathscape-installatie van Cristina Celestino in samenwerking met VOGUE in het levendige Brera District. De presentatie in samenwerking met ELLE Decor Italia sluit hier rechtstreeks op aan: in het Palazzo Bovara presenteert de premiumbadkamerfabrikant bij de tentoonstelling „Design Forever“ het vrijstaande ligbad OYO DUO uit de pen van Stefan Diez. Bovendien voegt KALDEWEI op het platform ALCOVA zich samen met het meubelmerk Paola Zani en toont het als vierde enscenering in de H2Otto Showroom, Via Molino delle Armi, een exclusieve productselectie.

De samenwerking van Cristina Celestino en KALDEWEI geldt nu al als één van de highlights van de Special Edition van dit jaar van de meubelbeurs. De titel „Bathscape“ speelt met het Engelse werkwoord „escape“ (vluchten). Zo wordt Cristina Celestino’s werk in het levendige Brera District (Via Maroncelli 2) voor de observator een esthetische vlucht in de oogverblindende glans van de moderne badkamercultuur.

Een niet minder spectaculaire presentatie geeft KALDEWEI in samenwerking met ELLE Decor Italia. In het historische gebouw van het Palazzo Bovara presenteert de premiumbadkamerfabrikant bij de nieuwe tentoonstelling „Design Forever“ het vrijstaande ligbad OYO DUO uit de pen van Stefan Diez. Diez heeft zich bij het ontwerp laten inspireren door Japans porceleindesign. Het concept van de tentoonstelling brengt de schoonheid van vroegere iconen en de avant-garde van de designscène samen in een dialoog en wijdt zich aan de betekenis van tijdloze creativiteit. Daarnaast wordt het formaat ook vertaald naar de digitale wereld.

En dat is nog niet alles: in het kader van de ALCOVA 2022 tentoonstelling CAMERA DI FATTO maakt KALDEWEI deel uit van de speciale installatie CAMERA DI FATTO van Maddalena Casadei, ontworpen voor het Italiaanse meubelmerk Paola Zani. De installatie is een reflectie van de hotelkamer en de historie daarvan en probeert deze ruimte vrijer en vloeiender vorm te geven. In deze conceptuele ruimte is KALDEWEI aanwezig met één van zijn iconische designs, het vrijstaande ligbad Classic Duo Oval. De tentoonstelling ALCOVA legt als platform voor designers, ondernemingen en instituten ook dit jaar weer de nadruk op de toekomst van wonen en design. De tentoonstelling in de Casa Delle Suore in de Via Saint Bon 3 is al te zien vanaf 5 juni en loopt tot en met 12 Juni.

Last but not least treedt KALDEWEI bij de Milanese meubelbeurs van dit jaar voor het eerst op als officiële partner van de H2Otto Showroom in de Via Molino delle Armi. De ruimte is geopend voor professionals en consumenten en nodigt uit tot een haptische beleving. KALDEWEI presenteert in de showroom-setting een exclusieve selectie van douchevlakken, ligbaden en waskommen uit recyclebaar geëmailleerd staal. Een deel wordt daarom gewijd aan de nieuwste productontwikkelingen van KALDEWEI uit Co2-gereduceerd Bluemint® Steel.
 

Quelle: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Beleg erbeten.

Tekst
docx  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  10 MB

2 MB

In de Via Maroncelli 2 in het Brera District wordt de „Bathscape“-installatie van Cristina Celestino en KALDEWEI gepresenteerd.

01_KALDEWEI_Brera_Location.jpg


2 MB

De kaart geeft een overzicht van de tentoonstellingslocaties van KALDEWEI tijdens de Fuorisalone 2022.

02_KALDEWEI_Map_of_Milan.jpg


6 MB

De gerenommeerde designer en architect uit Milaan staat bekend om haar vormenspel, dat tot uitdrukking komt in haar projecten en designs.

03_KALDEWEI_CristinaCelestino_DavideLovatti.jpg