(NL)
Pers
Actueel
Detail

Nieuwe KALDEWEI whirlsystemen veranderen de badkamer een private spa; whirlbaden uit duurzaam geëmailleerd staal zijn een weldaad voor lichaam en ziel

KALDEWEI, Ahlen, april 2022 – Echte ontspanning wordt door iedereen op een andere manier bereikt. Met vier nieuwe whirlsystemen biedt KALDEWEI voor iedere badkamer en iedere persoonlijke wens de passende oplossing. Of het nu een intensieve massage, een zachte streling van de huid, of het gewichtloos zweven in het water is – de KALDEWEI whirlsystemen combineren topkwaliteit en uiterst modern badkamerontwerp met de droom van een luxueuze private spa. De wellness-oplossingen overtuigen ook op het gebied van hygiëne en duurzaamheid: de systemen zijn ingebouwd in KALDEWEI ligbaden uit recyclebaar geëmailleerd staal en weten te betoveren door de geïntegreerde automatische reiniging.
 

Relaxen opnieuw gedefinieerd: met de nieuwe whirlsystemen van KALDEWEI

Van een krachtige massage van de spieren na het sporten tot het zacht omringen van het lichaam door bruisende, voorverwarmde luchtbelletjes in het verlichte water – de intensiteit en manier van de wellness-behandeling kunnen volledig worden afgestemd op de persoonlijke wensen. Dankzij de verschillende water- en luchtsystemen kent de ontspanning geen grenzen. In de silent-modus werken de systemen naar wens zeer stil waardoor de sfeer van welbevinden op geen enkel moment wordt verstoord. De vlakke sproeiers voegen zich optisch perfect in het elegante totaalbeeld van het whirlbad in. Om te zorgen dat de ontspanning en de wellness-ervaring niet eindigen wanneer u uit het bad stapt, zorgt een eenvoudige automatische reiniging voor perfecte hygiëne na het baden. En ook het bestellen gaat volledig ontspannen. Klanten kunnen uit een veelvoud van voorgeconfigureerde modellen hun gewenste model uitkiezen. Belangrijk en handig voor het ontwerpen van de badkamer: een whirlbad van KALDEWEI neemt meestal niet meer plaats in dan een regulier ligbad.

Combimassage BODY & SOUL

Voor de complete massage-ervaring combineert het KALDEWEI wellness-systeem BODY & SOUL de elementen water en lucht. Krachtige waterstralen maken spieren, pezen en gewrichten los, terwijl sprankelende, voorverwarmde luchtbelletjes de huid stimuleren. Het whirlprogramma en de intensiteit kunnen hierbij individueel worden ingesteld. De zijsproeiers kunnen gericht worden ingesteld op het lichaam, speciale microsproeiers behandelen de rug en de voeten. Naar wens kunnen de zij- en bodemsproeiers afzonderlijk worden geselecteerd en kan de intensiteit ervan worden aangepast.

Airmassage SOUL

Het wellness-systeem SOUL zorgt met zijn bruisende luchtstroom voor ontspanning en innerlijke rust. Sprankelende, voorverwarmde luchtbelletjes zorgen voor een zachte, weldadige huidmassage. Het zachte strijken van de lucht stimuleert de zenuwuiteinden van de huid. Zo ontstaat het unieke gevoel dat u gewichtloos in het water zweeft. De uiterst vlakke en efficiënte bodemsproeiers van het luchtsysteem SOUL voegen zich elegant in het ligbad uit hoogwaardig geëmailleerd staal in.

Aquamassage FULL BODY

FULL BODY verwent met een intensieve massage door krachtige waterstralen. Na harde arbeid of een inspannende work-out – de massage lost spanningen op, maakt het bindweefsel losser en bevordert de doorbloeding van het lichaam. De waterstralen zijn verrijkt met lucht, werken diep in de huid in en zorgen zo voor een intensief gevoel van welbevinden. Voor het individuele genot kunnen de zijsproeiers direct op verschillende delen van het lichaam worden gericht. Extra sproeiers behandelen gericht de rug en de voeten. De intensiteit van de massage kan hierbij individueel worden ingesteld. LED-verlichting creëert een betoverende sfeer van welbevinden in de badkamer.

Basissysteem BODY

Het basissysteem BODY geeft met zijn watermassagestralen aan de zijkant de spieren een zachte tot krachtige massage. De intensiteit kan naar wens worden gevarieerd en wordt ingesteld met behulp van een draaiknop. Ook hier kan extra lucht worden bijgemengd in de waterstralen.

Spectraal licht

Dankzij de spectraallichtfunctie zorgen de whirlsystemen van KALDEWEI voor een fascinerend spel van licht, lucht en water. Of het nu opwindend, dieprood, zachtgroen, hemelsblauw of neutraal wit licht is – al eeuwenlang is het positieve effect van licht en kleur op lichaam en geest bekend. En in combinatie met water zorgt het voor een nog diepere ontspanning. Voor de ultieme wellness-ervaring kunt u zo heel eenvoudig een weldadige water- of luchtmassage combineren met de energie van spectraal licht.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  1 MB

294 KB

Met vier nieuwe whirlsystemen biedt KALDEWEI voor iedere badkamer en iedere persoonlijke wens de passende oplossing: van een krachtige massage van de spieren na het sporten tot het zacht omringen van het lichaam door bruisende, voorverwarmde luchtbelletjes in het verlichte water.

01_KALDEWEI_Whirlsysteme.jpg


149 KB

Voor de complete massage-ervaring combineert het KALDEWEI wellness-systeem BODY & SOUL de elementen water en lucht. Krachtige waterstralen maken spieren, pezen en gewrichten los, terwijl sprankelende, voorverwarmde luchtbelletjes de huid stimuleren. Naar wens kunnen de zij- en bodemsproeiers afzonderlijk worden geselecteerd en kan de intensiteit ervan worden aangepast.

02_KALDEWEI_Whirlsysteme.jpg


234 KB

Bij de wellness-systemen BODY, FULL BODY en BODY & SOUL zorgen sproeiers aan de zijkant met hulp van krachtige waterstralen voor een intensieve massage.

03_KALDEWEI_Whirlsysteme.jpg


126 KB

De zijsproeiers kunnen gericht worden ingesteld op het lichaam, speciale microsproeiers behandelen de rug en de voeten.

04_KALDEWEI_Whirlsysteme.jpg


132 KB

Een elegante display uit witglas voegt zich harmonieus in de rand van het ligbad en zorgt voor een eenvoudige bediening van de whirlsystemen.

05_KALDEWEI_Whirlsysteme.jpg


125 KB

De intensiteit en soort van de wellness-behandeling kunnen volledig individueel worden vormgegeven. Zo komt het weldadige effect precies daar terecht waar het nodig is.

06_KALDEWEI_Whirlsysteme.jpg


195 KB

Om te zorgen dat de ontspanning en de wellness-ervaring niet eindigen wanneer u uit het bad stapt, zorgt een eenvoudige automatische reiniging voor perfecte hygiëne, ook na het baden. Belangrijk en goed voor het badkamerontwerp: een whirlbad van KALDEWEI neemt meestal niet meer plaats in dan een regulier ligbad.

07_KALDEWEI_Whirlsysteme.jpg