(NL)
Pers
Actueel
Detail

Virtuele inspiratie ontmoet de tijdgeest

KALDEWEI, Ahlen, maart 2022 – Individueel design speelt in de badkamer een steeds belangrijkere rol. Om aan de wensen en vooral de creativiteit van de eindklant te kunnen voldoen, heeft KALDEWEI in het afgelopen jaar zijn online-badkamerontwerper gelanceerd op de eigen website. Vanaf nu biedt deze ontwerptool een nog betere ontwerpservice en is hij uitgebreid met nuttige en spannende features. 

Zo kunnen particuliere ontwerpers de plattegrond van hun badkamer gedetailleerd nabouwen. Nissen, erkers en andere ruimtelijke bijzonderheden kunnen nu nog beter worden geïntegreerd. Nieuw is de concrete planning van schuine daken die nu probleemloos kunnen worden ingevoegd. Alles kan heel eenvoudig met een paar eenvoudige muisklikken worden afgebeeld. 

Met de uiterst moderne tool voor virtuele inspiratie speelt KALDEWEI volledig in op de actuele tijdgeest. Dit wordt ook bevestigd door het hoge aantal weergaven in de eerste twaalf maanden. De online-badkamerontwerper biedt de gebruiker de mogelijkheid om zijn eigen badkamer vrij te ontwerpen in 3D of deze aan de hand van talrijke voorbeeldbadkamers uit te voeren – hetzij voor een gastenbadkamer in het souterrain of voor de luxe-spa in de uitgebouwde zolderruimte. De keuze in douchevlakken, wastafels en ligbaden, evenals alle verdere badkamerelementen, is groot en individuele wensen worden in eenvoudige stappen gevisualiseerd. 

Ook badkamerprofessionals profiteren van de nieuwe tool, want u kunt hem direct met uw klanten gebruiken. Als het ontwerp klaar is ontvangt u een maatwerkontwerp van de ruimte. Hiermee ondersteunt KALDEWEI zijn vakpartners bij het klantadvies en het ontwerpen van de badkamer. Zo gaat u naar de digitale badkamerontwerper van KALDEWEI: https://www.kaldewei.com/planning/online-bathroom-planner/

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  4 MB

1 MB

De online-badkamerontwerper van KALDEWEI.

01_KALDEWEI_Badplaner_Step1.png


2 MB

Het ontwerp wordt werkelijkheid.

02_KALDEWEI_Badplaner_Step2.png


596 KB

Erkers, nissen of schuine daken? Geen probleem, met de online-badkamerontwerper kunt u uw eigen badkamer 1 op 1 nabouwen.

03_KALDEWEI_Badplaner_Dachschra__ge.png


163 KB

De online-badkamerontwerper van KALDEWEI.

04_KALDEWEI_Badplaner.jpg