(NL)
Pers
Actueel
Detail

Professionele badkamer met modellenmaten - hoe Sandra Hunke haar droom van een eigen spa werkelijkheid laat worden met KALDEWEI

KALDEWEI, Ahlen, januari 2022 – functionaliteit, duurzaamheid en een uniek design - dat zijn voor Sandra Hunke de belangrijkste factoren voor een ambitieus badkamerontwerp. De installatietechnicus is op dit moment de bekendste ambachtsvrouw van Duitsland. Als internationaal gevraagd model en influencer met meer dan 70.000 volgers op Instagram betovert ze met haar posts en story's een breed publiek. Dat was ook al zo op haar eigen bouwplaats: dit najaar heeft Sandra Hunke één van haar dromen vervuld en eindelijk haar eigen badkamer gerenoveerd - gedocumenteerd met foto's en video's voor social media die zowel verhelderend als onderhoudend zijn. Premium-producten van KALDEWEI uit recyclebaar geëmailleerd staal vormen de highlights van haar nieuwe privé spa. 

Als ervaren installatietechnicus weet Sandra Hunke waar het op aankomt bij het ontwerp en de implementatie. Haar eigen badkamer heeft ze zelf volledig omgegooid, de ruimte opnieuw ingedeeld, gesaneerd en ingericht - alles volledig onder eigen regie na sluitingstijd. Daarbij heeft de professionele vakvrouw haar publiek meegenomen naar de bouwplaats, waar ook 's nachts vaak werd doorgewerkt. Als verklaring waarom ze het liefste verbouwt met premium-producten van KALDEWEI uit recyclebaar geëmailleerd staal, geeft de 29-jarige zonder omwegen aan: „Het moet functioneel zijn, maar er tegelijkertijd goed uitzien en goed herkenbaar zijn. Juist bij sanitairproducten moet je niet bezuinigen op het materiaal. Geëmailleerd staal slaat de warmte op en is enorm bestendig“, aldus Sandra. Bovendien overtuigt duurzaam geëmailleerd staal door stootvastheid, krasvastheid en uiterst hygiënische eigenschappen. 

Voor haar nieuwe droombadkamer heeft Sandra gekozen voor de gehoekte wastafel Miena met zijn elegante randverloop en het luxueuze wellness-ligbad Conoduo. Beide elementen heeft ze helemaal zelf verbouwd en gemonteerd - tussen modellenjobs en klantenbouwplaatsen door.
De inspanningen zijn volgens haar absoluut de moeite waard geweest: dankzij het KALDEWEI-ligbad Conoduo met het spa-systeem Skin Touch is haar badkamer nu een echte wellness-tempel. Skin Touch laat via de centrale toevoer een lucht/water-mengsel instromen in de vorm van microfijne luchtbelletjes. Zo krijgt het met zuurstof verrijkte water uiterst kleine luchtbelletjes en zorgt het voor een zachte huid. Voor een professioneel model kan dat alleen maar een voordeel zijn. „Na een inspannende modellendag met veel verschillende make-up is het effect des te beter merkbaar. Je merkt echt hoe de poriën zich openen en de huid zich herstelt“, beschrijft het topmodel het effect. 

Maar dat is nog niet alles: het ligbad is bovendien voorzien van het badkameraudiosysteem Sound Wave. Door middel van een ingebouwde geluidsomvormer en Bluetooth-technologie fungeert het ligbad als een hoogwaardige klankkast. Zo kan Sandra de songs van haar lievelingsplaylist zowel boven als onder water horen. Persoonlijk bevallen haar naast het technische raffinement met name het design en de royale afmetingen van het Conoduo-ligbad, want met 190 x 90 cm is er genoeg ruimte om te baden met z'n tweeën. 

Wat voor Sandra in haar eigen badkamer belangrijk is, brengt ze ook altijd weer persoonlijk over aan haar klanten en ze adviseert daarom producten uit geëmailleerd staal. „Veel mensen weten helemaal niet dat staal één van de beste materialen voor sanitairproducten is. Dat is jammer, - want zo wordt vaker teruggegrepen op minder duurzame alternatieven zoals acryl.“ Sandra zelf is ervan overtuigd dat zij heel erg lang zal kunnen genieten van de nieuwe, duurzame KALDEWEI-producten in haar droombadkamer.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  923 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  3 MB

136 KB

Fotobron: KALDEWEI

Badezimmer_001.jpg


2 MB

Fotobron: KALDEWEI

Source: Photostudio Siciliano GmbH  |  Badezimmer_002.jpg


154 KB

Fotobron: KALDEWEI

Badezimmer_005.jpg


144 KB

Fotobron: KALDEWEI

Badezimmer_011.jpg


103 KB

Fotobron: KALDEWEI

Badezimmer_012.jpg


140 KB

Fotobron: KALDEWEI

SandraHunke_017.jpg


119 KB

Fotobron: KALDEWEI

Nackenkissen_016.jpg