(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI ontvangt iF Design Award 2021

KALDEWEI, Ahlen, april 2021. – De MING-wastafelschaal uit geëmailleerd staal van KALDEWEI overtuigt door zijn elegante silhouet en een perfect geglazuurd oppervlak. Voor het toonaangevende, hoogwaardige design van het model is aan KALDEWEI nu de gerenommeerde iF Design Award 2021 toegekend. De premiumfabrikant wist de jury van de designprijs te overtuigen met een uniek productprofiel, waarin op kenmerkend wijze traditie en moderniteit combineert met een absolute materiaalkwaliteit in duurzaam geëmailleerd staal. 

De exquise MING-schaal van KALDEWEI valt op door elegante lijnen, een grote binnendiepte en een zachte, verfijnde rand. De traditionele contouren zijn geïnspireerd door Chinese mingvazen en worden vervaardigd uit geëmailleerd staal met een lange levensduur. Dit materiaal is tot 100% recyclebaar en daarom uiterst duurzaam.

Of de schaal nu bestemd is voor een klassiek sobere badkamer of voor experimentele locaties – de elegantie van MING met zijn convex golvende silhouet laat ruimte voor visioenen die de badkamer tot een zinnelijke retraite maken. Een eenvoudig te reinigen finish, het KALDEWEI pareleffect, is standaard bij alle MING-schalen. De modellen zijn verkrijgbaar in lavazwart mat, zwart, alpinewit glanzend en alpinewit mat.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  586 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  5 MB
1_Kaldewei_Ming

1 MB

De nieuwe KALDEWEI wastafelschaal MING uit duurzaam geëmailleerd staal ontvangt de iF Design Award 2021.

1_KALDEWEI_Ming

2_Kaldewei_iF_Design_Award

2 MB

KALDEWEI ontvangt iF Design Award 2021.

2_KALDEWEI_iF_Design_Award

3_Kaldewei_Ming

2 MB

Of de schaal nu bestemd is voor een klassiek sobere badkamer of voor experimentele locaties – de elegantie van MING met zijn convex golvende silhouet laat ruimte voor visioenen die de badkamer tot een zinnelijke retraite maken.

3_KALDEWEI_Ming