(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI brengt 
trendkleuren en nieuwe Coordinated Colours in de badkamer

KALDEWEI, Ahlen, maart 2021 – Van warme beigetinten en navyblauw tot het krachtige Sweet Love: KALDEWEI heeft zijn hoogwaardige en duurzaam geproduceerde geëmailleerd staal dit jaar in de modernste kleurtrends gedompeld. Met name wastafels, zoals het model MIENA, zijn leverbaar in iconische designs. Het consequent doordachte, breed uiteenlopende kleurenpalet maakt een veelvoud van combinaties mogelijk. Hierdoor zetten de trendkleuren samen met de Coordinated Colours Collection 2021 nieuwe maatstaven op het gebied van kleurharmonie en waarde.

Elegante mattinten onderstrepen het exclusieve karakter van het geëmailleerd staal.
Niet alles hoeft wit te zijn in de badkamer. En zeker niet dit jaar. KALDEWEI zet met zijn eigen geëmailleerd staal in op expressieve tinten van de Coordinated Colours Collection en brengt hiermee nieuwe kleurtrends op de markt. Dit zijn exclusieve mattinten in alpinewit, warme grijs- of beigetinten of elegant lavazwart - perfect afgestemd op de actuele tegeltrends. De tinten zijn onderling vrij met elkaar te combineren en onderstrepen zo het bijzondere karakter van de exclusieve douchevlakken, wastafels en ligbaden van KALDEWEI. 

Esthetiek ontmoet hygiëne – onderhoudsvriendelijke oppervlakken in levendige trendkleuren 
Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream en Navyblue heeft KALDEWEI zijn nieuwe trendkleuren genoemd. De pink-, mint-, blauw- en petroltinten zijn perfect geschikt voor iedereen die zijn badkamer wil transformeren tot een exquis wellnessoord met karakter. 

Soft Touch, Sweet Love en Deep Dream zijn ontstaan uit een inspiratie van vrolijke, betoverende lentekleuren. Ze staan voor hoop en een nieuw begin. Door hun stralende glans zorgen de kleuren voor een frisse ambiance in iedere particuliere spa.

De trendkleur Navyblue mat sluit hier perfect op aan. De diepe blauwtint weerspiegelt perfect de actuele trends maritiem of weelderigheid. Als mattint benadrukt hij ook de eisen aan een natuurlijke sfeer in de totale woonruimte. 

Alle kleuren zijn standaard voorzien van een vuilafstotende veredeling dankzij het KALDEWEI pareleffect. Hierdoor kan het duurzame superieur geëmailleerd KALDEWEI staal nog gemakkelijker worden gereinigd, voor meer hygiëne in een handomdraai. 

Compromisloos trendy: wastafelschaal MIENA in een breed kleurenpalet 
Voor bijzondere eyecatcher-effecten zorgen de trendkleuren bij de wastafelschaal MIENA. Deze creëerde in de „natural union“-campagne van KALDEWEI in samenwerking met Bryan Adams, veel aandacht. Het bescheiden design laat ruimte voor het spel met kleuren en maakt de badkamer als retraite tot een behaaglijke ruimte. Dankzij het duurzame geëmailleerd staal worden de wastafelschalen zo een robuust pronkstuk, dat ook met gemak bestand is tegen doorlopend gebruik. Als contrast brengen de nieuwe kleuredities van Miena bovendien esprit en levendigheid in de badkamer. 

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  882 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  10 MB
1_Kaldewei_Miena_Trendcolours

1 MB

Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream en Navyblue mat heten de nieuwe trendkleuren van KALDEWEI. De pink-, mint-, blauw- en petroltinten zijn perfect geschikt voor iedereen die zijn badkamer wil transformeren tot een exquis wellnessoord met karakter.

1_KALDEWEI_Miena_Trendcolours

2_Kaldewei_Miena_Rose_Sweet Love

2 MB

De Miena in de kleureditie „Sweet Love“ is geïnspireerd op vrolijke lentekleuren en brengt levendigheid en esprit in de badkamer.

2_KALDEWEI_Miena_Rose_Sweet Love

3_Kaldewei_Miena_Mint_Soft_Touch

3 MB

De Miena in de kleureditie „Soft Touch“ is een bijzondere eyecatcher en zorgt met zijn stralende glans voor een frisse ambiance in de badkamer.

3_KALDEWEI_Miena_Mint_Soft_Touch

4_Kaldewei_Overview_Washbasins

4 MB

Het consequent doordachte, breed uiteenlopende kleurenpalet maakt een veelvoud van combinaties mogelijk.

4_KALDEWEI_Overview_Washbasins