(NL)
Pers
Actueel
Detail

Perfecte match voor iedere badkamer: KALDEWEI maakt de Cayono-productfamilie compleet

KALDEWEI, Ahlen, maart 2021 – Als uit dezelfde mal: de premium-badkamerfabrikant doet geen halve zaken. Zo kon ook de geliefde Cayono-productfamilie niet langer alleen uit douchevlakken en ligbaden bestaan. In 2021 vervolmaakt KALDEWEI de serie met hoogwaardige wastafels, als trendy schaal, of als opzet- of onderbouwoplossing. Het perfect op elkaar afgestemde design van ligbad, douchevlak en wastafel brengt op charmante wijze effectieve harmonie in de badkamer. De hierdoor ontstane optische rust benadrukt bovendien de hoge eisen aan sereniteit en ontspanning. 

Betaalbare badkamerdesignoplossing voor kantoor en particulier 
Met de voltooiing van de Cayono-modelfamilie biedt KALDEWEI de perfecte, complete oplossing voor particulier, kantoor en hotelwezen en voor de industriële woningbouw. Zo is bijvoorbeeld de onderbouwwastafel met gespiegelde overloop voorbestemd voor het gebruik in hotelbadkamers. De Cayono is de betaalbare designoplossing voor de badkamer en biedt maximaal comfort. Voor iedereen die zeer veel waarde hecht aan een evenwichtige harmonie tussen kwaliteit, prijs en esthetiek in de badkamer.

Spa-trio uit duurzaam geëmailleerd staal
Met de nieuwe schalen, opzet- en onderbouwwastafels verloopt de volgende badkamerupgrade zonder problemen: Cayono-wastafels combineren pure esthetiek met intelligente functionaliteit. De modellen zijn ontworpen voor moderne badkamers en vallen op door heldere lijnen die door zacht golvende contouren worden afgerond.

In combinatie met de royale binnendiepte van de afzonderlijke wastafel biedt Cayono een comfortabele ruimte die indruk maakt op iedere gebruiker. Dankzij de naar de ruimte gespiegelde binnenzijde geplaatste overloop wordt de blik op het ononderbroken harmonieuze uiterlijk van de wastafel nergens door verstoord. 
 
Voor de absolute Perfect Match zorgen bijvoorbeeld het comfortabele ligbad Cayono Duo met afvoer in het midden, het gelijkvloerse douchevlak Cayonoplan en de royale Cayono wastafel. Alles gefabriceerd uit duurzaam superieur geëmailleerd KALDEWEI staal, uiterst onderhoudsvriendelijk en 100 procent recyclebaar. 

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld. 

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  13 MB
1_Kaldewei_Cayono_Familie
> DIN A4
5 MB

KALDEWEI completeert de Cayono modelfamilie met hoogwaardige wastafels, als trendy wastafelschaal, of als opzet- of onderbouwoplossing.

Source: (c) KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Cayono_Familie

2_Kaldewei_Cayono_Perfect_Match

4 MB

Voor de harmonieuze Perfect Match zorgen bijvoorbeeld het comfortabele ligbad Cayono Duo, het gelijkvloerse douchevlak Cayonoplan en één van de royale Cayono wastafels.

2_KALDEWEI_Cayono_Perfect_Match

3_Kaldewei_Cayono_Unterbauwaschtisch

4 MB

De Cayono onderbouwwastafel met gespiegelde overloop is voorbestemd voor gebruik in hotelbadkamers.

3_KALDEWEI_Cayono_Unterbauwaschtisch

4_Kaldewei_Cayono_Waschtischschale

170 KB

In combinatie met de royale binnendiepte van de trendy wastafelschaal biedt Cayono een comfortabele ruimte die indruk maakt op iedere gebruiker.

4_KALDEWEI_Cayono_Waschtischschale