(NL)
Pers
Actueel
Detail

Tweekleurige trend-highlights: KALDEWEI kiest bij vrijstaande ligbaden voor stijlvolle contrasten

KALDEWEI, Ahlen, maart 2021 – passie voor kleur: met Classic Duo Oval benadrukt KALDEWEI dit jaar opnieuw zijn gevoel voor trends. De vrijstaande ligbaden van de serie zijn nu in alle moderne bicolor-varianten, één van de actuele designtrends, verkrijgbaar. Bovendien is de Classic Duo Oval nu beschikbaar in een volledig nieuw kleurenpalet: de Coordinated Colours Collection. Dankzij het kleurenspectrum wordt het luxueuze geëmailleerd staal gehuld in warme grijstinten, zacht beige en elegant zwart.
 
Perfecte twee-eenheid - de Classic Duo Oval overtuigt in uiterlijk en comfort.
Tweekleurige ligbaden zijn een must-have in de moderne badkamer. Bij de vrijstaande modellen zorgen tweekleurige designs pas echt voor echte eyecatcher-effecten. Met de serie Classic Duo Oval viert KALDEWEI de twee-eenheid zelfs dubbel: de ovale grondvorm, twee identieke rugsteunen en de afvoer in het midden zorgen ervoor dat u ook met zijn tweeën zeer aangenaam en comfortabel kunt baden. De elegante panelen benadrukken de hoge designeisen en maken een vrijstaande plaatsing mogelijk.

Moderne maatstaven op het gebied van kleurharmonie en waarde.
Het purisme en de bescheiden elegantie, die kenmerkend zijn voor de Classic Duo Oval, zijn daarom vanaf nu in individuele uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij de combinatiemogelijkheden qua kleur wordt modern design in de badkamer onmiddellijk tastbaar. De krachtige email-kleuren zorgen voor een harmonieus totaalbeeld of vormen een spannend contrast met het ligbadpaneel, verkrijgbaar in alpinewit, alpinewit mat, zwart glanzend, of lavazwart mat. Het consequent doordachte, breed uiteenlopende kleurenpalet maakt een veelvoud van combinaties mogelijk en zet nieuwe maatstaven op het gebied van kleurharmonie en waarde. Naast de Centro Duo Oval zijn ook de vrijstaande modellen Conoduo en Ellipso Duo Oval verkrijgbaar met een paneel in kleur.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Teskt
docx  |  816 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  3 MB
1_Kaldewei_Classic_Duo_Oval

2 MB

Tweekleurige ligbaden zijn een must-have in de moderne badkamer. Bij de vrijstaande modellen zorgen tweekleurige designs pas echt voor echte eyecatcher-effecten.

1_KALDEWEI_Classic_Duo_Oval

2_Kaldewei_Classic_Duo_Oval

2 MB

De krachtige email-kleuren zorgen voor een harmonieus totaalbeeld of vormen een spannend contrast met het ligbadpaneel, verkrijgbaar in alpinewit, alpinewit mat, zwart glanzend, of lavazwart mat.

2_KALDEWEI_Classic_Duo_Oval