(NL)
Pers
Actueel
Detail

Nieuwe wastafels en trendy kleuren brengen zinnelijkheid in de badkamer

KALDEWEI, Ahlen, maart 2021 – Of het nu elegante accenten of bijzondere eyecatcher-effecten zijn – de wastafels van KALDEWEI hebben oneindig veel facetten. De basis van alle modellen is het duurzame en hygiënische materiaal geëmailleerd staal. Dat geldt ook voor de Cayono-productfamilie, die door KALDEWEI nu met drie puristische wastafelvarianten wordt gecompleteerd. Bovendien geven de door Bryan Adams gefotografeerde schalen Ming en Miena dit jaar een „natural union“ statement af voor handhygiëne in deze pandemietijd. 

Cayono-wastafels in drie varianten voor een Perfect Match in de badkamer 
Op de ligbaden en douchevlakken van de geliefde Cayono-serie laat KALDEWEI nu de derde productgroep volgen. Als trendy schaal, als klassieke opzet- of als onderbouwoplossing – met deze drie varianten voert KALDEWEI de heldere lijnvoering consequent door in zijn wastafels. De Cayono-wastafels combineren puristische esthetiek met intelligente functionaliteit: samen met de royale binnendiepte van de wastafel ontstaat een comfortabele ruimte waardoor ieder moment een bijzondere ervaring wordt. 

Dankzij het unieke, natuurlijke design zijn de wastafels uit duurzaam geëmailleerd staal veelzijdig inzetbaar, in de gastenbadkamer, de particuliere spa, op kantoor en in het hotelwezen. Een naar de ruimte gespiegelde overloop creëert een ononderbroken harmonieus uiterlijk. Dankzij de royale binnenkant van de schaal is deze zeer eenvoudig te reinigen.

In combinatie met de ligbaden en douchevlakken van de Cayono-serie wordt de Perfect Match gecreëerd in een uniforme vormtaal. Rechte lijnen, kleine radii en een consequente geometrie dragen helderheid, harmonie en standvastigheid over in een steeds complexere en hectischere wereld. Zo ontstaan unieke wellness-momenten, in een uiterst aantrekkelijke prijsklasse.

Bryan Adams presenteert op effectieve wijze het schalen-duo Ming en Miena.
Verdere product-highlights zijn de op Azië geïnspireerde wastafelschaal Ming en de natuurlijk-puristische Miena, die de legendarische muzikant en uitmuntende fotograaf Bryan Adams onder het motto „natural union“ voor 2021 heeft gefotografeerd. Hiermee wil hij een signaal afgeven voor verbondenheid en hygiënebewustzijn in controversiële tijden. Of de schaal nu bestemd is voor een klassiek sobere badkamer of voor experimentele locaties – de zachte elegantie van de nieuwe Ming-schaal met zijn convex golvende silhouet laat ruimte voor visioenen die de badkamer tot een zinnelijke retraite maken. De modellen zijn verkrijgbaar in lavazwart mat, zwart, alpinewit glanzend en alpinewit mat.

Trendy kleuredities brengen leven in de badkamer
Miena brengt met een nieuw palet uit krachtige blauw- en violettinten duidelijke accenten in de badkamer. Het bescheiden design laat ruimte voor het spel met kleuren en maakt de badkamer tot een behaaglijke ruimte met een individueel karakter. Het geëmailleerd staal maakt ook de kleurige experimentele waskommen tot een onderhoudsvriendelijk, robuust pronkstuk, dat ook met gemak bestand is tegen doorlopend gebruik. Als contrast brengen de trendy kleuredities van Miena leven in de badkamer. Verkrijgbaar in „Soft Touch“ mint, „Sweet Love“ pink, „Deep Dream“ petrol, „Navyblue“ mat en in de nieuwe kleuren van de Coordinated Colours Collection.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  14 MB
1_Kaldewei_wastafelschaal_Ming

3 MB

De nieuwe wastafelschaal Ming overtuigt door een vlekkeloos geglazuurd oppervlak. Het silhouet is gebaseerd op traditie en moderniteit.

1_KALDEWEI_wastafelschaal_Ming

2_Kaldewei_wastafelschaal_Ming

3 MB

De Ming is vanaf nu verkrijgbaar in vier oppervlakken: lavazwart mat, zwart, glanzend, alpinewit en alpinewit mat.

2_KALDEWEI_wastafelschaal_Ming

3_Kaldewei_wastafelschaal_Ming

1 MB

De legendarische muzikant en uitmuntende fotograaf Bryan Adams heeft de wastafelschaal Ming, hier in alpinewit, artistiek gepresenteerd onder het motto „compromisloos verbindend“.

3_KALDEWEI_wastafelschaal_Ming

3_Kaldewei_wastafelschaal_Ming

9 MB

De legendarische muzikant en uitmuntende fotograaf Bryan Adams heeft de wastafelschaal Ming, hier in zwart glanzend, artistiek gepresenteerd onder het motto „compromisloos verbindend“.

3_KALDEWEI_wastafelschaal_Ming

4_Kaldewei_Cayono

2 MB

Een naar de ruimte gespiegelde overloop creëert bij de Cayono-onderbouwwastafel een ononderbroken harmonieus uiterlijk. Dankzij de royale binnenkant van de schaal is deze zeer eenvoudig te reinigen.

4_KALDEWEI_Cayono