(NL)
Pers
Actueel
Detail

Nieuwe website biedt inspiratie voor het perfecte badkamerontwerp

KALDEWEI, Ahlen, maart 2021 – Inspiratie en informatie – twee belangrijke voorwaarden voor goed klantenadvies. Om te zorgen dat het gesprek van de sanitairprofessional met opdrachtgevers snel en eenvoudig verloopt, heeft KALDEWEI op zijn onlangs opnieuw gelanceerde website de digitale services uitgebreid. De navigatie gaat nu nog eenvoudiger en intuïtiever, de onderwerpen zijn overzichtelijk gestructureerd en met de nieuwe online badkamerontwerper komt de droombadkamer van de klant een heel stuk dichterbij. Met een paar klikken verkrijgt de ontwerper alle benodigde informatie - van technische gegevens en montagehulpen en normen tot het onderwerp duurzaamheid.

Geheel nieuw op de KALDEWEI-website (www.kaldewei.de) is een online badkamerontwerper. Deze biedt de gebruiker de mogelijkheid om de nieuwe droombadkamer vrij te ontwerpen in 3D of deze aan de hand van een voorbeeldbadkamer uit te voeren – hetzij voor een gastenbadkamer in het souterrain of voor de luxe-spa in de uitgebouwde zolderruimte. De keuze in douchevlakken, wastafels en ligbaden is groot en individuele wensen worden in eenvoudige stappen gevisualiseerd. Badkamermeubels, afscheidingen en accessoires zijn geïntegreerd, evenals verschillende materialen en kleuren voor de vloer en de wand. Laat uw creativiteit de vrije loop. Als eindresultaat van het advies mondt het ontwerp vervolgens uit in een concrete artikellijst voor de calculatie. Zo wordt de virtuele inspiratie in een handomdraai een reële droombadkamer voor de klant. 

Gebruikers die na het ontwerp hun adres opgeven, ontvangen een kartonnen VR-bril. Als de ontwerper eerst de digitale schets naar een smartphone stuurt en deze vervolgens in het karton plaatst, kan hij of zij via de VR-brilfunctie de nieuwe badkamer bekijken alsof ze er middenin staan. 

Direct naar de badkamerontwerper.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  272 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  158 KB
1_Kaldewei_Online_Badplaner

163 KB

Geheel nieuw op de KALDEWEI-website is een online badkamerontwerper. Laat uw creativiteit de vrije loop. Als eindresultaat van het advies mondt het ontwerp vervolgens uit in een concrete artikellijst voor de calculatie.

1_KALDEWEI_Online_Badplaner