(NL)
Pers
Actueel
Detail

Bryan Adams voor KALDEWEI

Onder de titel „natural union“ ensceneert Adams schalen uit geëmailleerd staal

De legendarische muzikant en fotograaf Bryan Adams geeft met zijn foto's een signaal af voor verbondenheid en hygiënebewustzijn in controversiële tijden Met veel liefde voor detail biedt Adams voor KALDEWEI een intieme blik op het samenzijn: Door eenvoudige hygiënemaatregelen reiken we elkaar de hand – aan onze familie, onze vrienden en partners.

Door het project „natural union“ is een intensieve samenwerking ontstaan tussen Bryan Adams en KALDEWEI. Met zijn empathisch professionele blik presenteert Adams de schalencollectie 2021 en combineert hij karaktervolle en emotioneel sterke motieven met een belangrijke boodschap. „Natural union“ lijkt op het eerste gezicht in tegenspraak met het huidige gebod om afstand te bewaren. Maar als we onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en onze medemensen serieus nemen, zijn wij dichter bij elkaar dan ooit.  „We zijn allen op een natuurlijke manier met elkaar verbonden en hebben een verantwoordelijkheid rekening te houden met elkaar en de wereld om ons heen - alledaagse gebaren, zoals bijvoorbeeld de handen te wassen, worden belangrijker dan ooit tevoren“, aldus de fotograaf over het idee achter de campagne.

Eind augustus kwamen hiervoor zes mensen van verschillende leeftijden, geslachten en nationaliteiten samen in een fotostudio in Berlijn. Onder stromend water ontstonden zinnelijke beroeringen van karaktervolle handen. De combinatie met KALDEWEI ontstaat hier op volledig natuurlijke wijze. Het bedrijf produceert al tientallen jaren producten uit geëmailleerd staal die door hun natuurlijke bestanddelen ieder oppervlak uniek maken.  

De fotograaf Bryan Adams
Naast zijn muzikale werk is Bryan Adams een bekroonde fotograaf met een oog voor nuances. Zijn foto's ontstaan vaak in het kader van zijn maatschappelijke betrokkenheid en zijn al meerdere malen bekroond en geëxposeerd in instituten als het Somerset House, de Photokina, de Kunsthalle Mainz of het NRW Forum Düsseldorf. Onvermoeibaar zet hij zich in voor hulpbehoevende mensen overal ter wereld.

Uit staal en glas ontstaat geëmailleerd staal
Staal en glas – twee compleet authentieke, natuurlijke materialen, al millennia gewaardeerd en elk uitgerust met unieke eigenschappen. In geëmailleerd staal gaan ze een onverbrekelijke verbinding aan. KALDEWEI producten zijn 100 procent Made in Germany en staan voor uitmuntend design. Het al generaties lang best bewaarde geheim van de onderneming is zijn unieke receptuur van het email. Op het staal aangebracht ontstaat een onberispelijk oppervlak dat mooi van vorm, duurzaam en uiterst hygiënisch is. Geëmailleerd staal is 100 procent recycleerbaar en behoort tot de duurzaamste materialen in de badkamer. 

De schalen Ming en Miena uit geëmailleerd staal
Ming is een uitdrukking van subtiel raffinement. De convex golvende lijnen creëren een zinnelijk silhouet terwijl de neutrale kleuren wit en zwart zich bescheiden opstellen waardoor tal van vormgevingsmogelijkheden ontstaan. Of het nu bestemd is voor een klassiek sobere badkamer of voor experimentele locaties – de klassieke elegantie van de nieuwe Ming-schaal laat ruimte voor visioenen die de badkamer tot een retraite maken, waar u langdurig van kunt genieten. De schalen zijn verkrijgbaar in 4 oppervlakken: lavazwart mat, zwart, alpinewit glanzend en alpinewit mat.

Miena brengt met een nieuw palet uit krachtige blauw- en violettinten duidelijke accenten in de badkamer. Het bescheiden design laat ruimte voor het spel met kleuren en maakt de badkamer als retraite tot een behaaglijke ruimte. Het geëmailleerd staal maakt ook de kleurige experimentele waskommen tot een onderhoudsvriendelijk, robuust pronkstuk, dat ook met gemak bestand is tegen doorlopend gebruik. Als speels, kleurig contrast brengen de nieuwe kleuredities van Miena leven in de badkamer. Verkrijgbaar in „Soft Touch“ Mint, „Sweet Love“ Pink, „Deep Dream“ Petrol, „Navyblue“ Mat en nog 13 andere kleuren.

Over KALDEWEI
KALDEWEI is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar, en nu in de vierde generatie, verbonden is met het materiaal geëmailleerd staal. Tot de productportefeuille behoren ligbaden, douchevlakken en wastafels evenals montagesystemen voor particuliere opdrachtgevers en projectontwikkelaars. Kwaliteitsvolle badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal kunnen aan het einde van hun lange levensduur tot 100 procent weer als grondstof worden hergebruikt. Hiermee levert de premiumfabrikant een grote bijdrage aan milieuvriendelijk bouwen. KALDEWEI ondersteunt als langdurige partner het WWF-oceaanbeschermingsprogramma, dat zich inzet voor het terugdringen van het plastic afval in de oceanen. Uit verantwoordelijkheid voor het milieu en de generaties na ons.

Meer informatie: www.kaldewei.com/campaign2021


Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst in het Engels
docx  |  579 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  28 MB

9 MB

MIENA-Wastfelschaal soft touch

Source: © Bryan Adams  |  1_KALDEWEI_BryanAdams_Miena_Soft_Touch.jpg


11 MB

MING-Wastfelschaal alpinweiß

Source: © Bryan Adams  |  2_KALDEWEI_BryanAdams_Ming_Alpinweiss.jpg


9 MB

MIENA-Wastfelschaal sweet love

Source: © Bryan Adams  |  3_KALDEWEI_BryanAdams_Miena_Sweet_Love.jpg


9 MB

MIENA-Wastfelschaal deep dream

Source: © Bryan Adams  |  4_KALDEWEI_BryanAdams_Miena_Deep_Dream.jpg


8 MB

MIENA-Wastfelschaal navyblue matt

Source: © Bryan Adams  |  5_KALDEWEI_BryanAdams_Miena_Navyblue_Matte.jpg


10 MB

MIENA-Wastfelschaal navyblue matt

Source: © Bryan Adams  |  6_KALDEWEI_BryanAdams_Miena_Navyblue_Matte.jpg


10 MB

MING-Wastfelschaal lavaschwarz matt

Source: @ Bryan Adams  |  7_KALDEWEI_BryanAdams_Ming_Lavaschwarz.jpg