(NL)
Pers
Actueel
Detail

Estrel Berlin: wellness-genot in het hart van de hoofdstad

KALDEWEI, Ahlen, november 2020 – Midden in Berlijn staat het Estrel – Duitslands grootste hotel. Met 1.125 kamers en suites, vier restaurants, drie bars, een zomertuin met eigen aanlegsteiger en een moderne wellness- en fitnessruimte biedt het hotel tal van voorzieningen voor zijn gasten. Direct verbonden met het 4-sterren-plus-hotel: het Estrel Congress Center. Meer dan 75 vergaderruimtes creëren de optimale voorwaarden voor bijeenkomsten en congressen. In het kader van de renovatie heeft het Estrel in meer dan 1.000 badkamers gekozen voor ligbaden, douchevlakken en wastafels van KALDEWEI. Door de superieure badkameroplossingen uit geëmailleerd staal worden de badkamers een exclusief oord van ontspanning te midden van het grotestadsrumoer.  

Estrel biedt modern design en een persoonlijke sfeer
Modern design benadrukt het karakter van de ruime kamers en suites. Naast veel standaard- en de-luxe-kamers kunnen de gasten uiteraard ook beschikken over drempelloze kamers. Of het nu gaat om een Junior- of De-luxe-suite, een Executive- of Antiquiteitensuite – het Estrel kan aan alle wensen voldoen. Een highlight is de op de 17e etage gelegen Presidentiële suite van 250 vierkante meter. Als particulier geëxploiteerd hotel hecht het Estrel Berlin daarnaast zeer veel waarde aan een persoonlijke sfeer en de individuele zorg voor zijn gasten. Hieronder vallen ook bijzondere services zoals de Estrel zomertuin met een eigen aanlegsteiger, van waaruit men direct een tochtje over de Spree door Berlijn kan maken.

De badkamers: individueel comfort op het hoogste niveau
De gasten kunnen zich in het Estrel verheugen op douchevlakken, wastafels en ligbaden uit duurzaam superieur geëmailleerd KALDEWEI staal, die dankzij de allermodernste extra uitvoering een unieke ontspannende ervaring beloven. In totaal nodigen in meer dan 1.000 badkamers van het hotel de douchevlakken Cayonoplan, Superplan en Superplan Plus uit tot een stimulerende douchebeleving. Bovendien zorgen de ligbaden Puro Duo, onder andere voorzien van KALDEWEI Skin Touch en Sound Wave, voor een weldadige badervaring voor alle zintuigen. Terwijl de wellness-behandeling Skin Touch voor een natuurlijk verjongend effect zorgt, kunnen de gasten onderduiken in hun lievelingsmuziek met het badkamer-audiosysteem Sound Wave en genieten van de sonore vibraties in hartje Berlijn. Passend bij het elegante, esthetische design van de badkamers maken daarnaast meer dan 500 onderbouwwastafels Puro de wellness-ervaring compleet. Zo voldoet KALDEWEI ook hier aan de hoge eisen van het hotelwezen op het gebied van esthetische en duurzame badkameroplossingen met een lange levensduur.

Geëmailleerd staal: voor duurzaamheid in de badkamer
Dankzij het robuuste oppervlak uit superieur geëmailleerd staal ontstaat ook na jaren van intensief gebruik en reiniging geen enkel gebruiksspoor op de badkameroplossingen van KALDEWEI. En na een lange levensduur zijn ze 100% recyclebaar en dus perfect geschikt voor duurzaam ontworpen hotels. „Wij verheugen ons dat wij met onze hoogwaardige badkameroplossingen een bijdrage kunnen leveren om van Estrel Berlin een zeer bijzondere plek voor ontspanning te maken. KALDEWEI en Estrel – twee merken die perfect bij elkaar passen en die kunnen voldoen aan de hoogste eisen“, aldus directeur Franz KALDEWEI. 

Estrel Berlin Hotel – korte beschrijving
Classificatie: 4-sterren-plus-hotel
Aantal kamers: 1.125 kamers en suites
Producten van KALDEWEI:

  • 665 douchevlakken Cayonoplan, Superplan, Superplan Plus
  • 15 ligbaden Puro Duo met Sound Wave
  • 2 ligbaden Puro Duo met Skin Touch en Sound Wave
  • 554 Puro onderbouwwastafels

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  61 MB
1.Kaldewei_Estrel.jpg
Hotel
2 MB

Het buitenaanzicht van het Estrel Berlin: Het grootste hotel van Duitsland biedt op een totale oppervlakte van 25.000 m² plaats aan 1.125 kamers en suites, vier restaurants, drie bars, een zomertuin met eigen aanlegsteiger en een moderne wellness- en fitnessruimte.

Source: Manuel Frauendorf  |  1.KALDEWEI_Estrel.jpg


13 MB

In het kader van de renovatie heeft het Estrel in meer dan 1.000 badkamers gekozen voor de hoogwaardige sanitairproducten van KALDEWEI, waaronder de douchevlakken Superplan Plus, de ligbaden Puro Duo en de onderbouwwastafel Puro.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  2.KALDEWEI_Estrel_Bathroom.jpg


13 MB

Dankzij het robuuste oppervlak uit superieur geëmailleerd staal ontstaat ook na jaren van intensief gebruik en reiniging geen enkel gebruiksspoor op de badkameroplossingen van KALDEWEI.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  3.KALDEWEI_Estrel_Bathroom.jpg


10 MB

Passend bij de eisen van het Estrel: de wastafel Puro biedt hoogwaardig design met een heldere en tijdloze vorm – vereeuwigd in duurzaam geëmailleerd staal.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  4.KALDEWEI_Estrel_Waschtisch_Puro_Washbasin.jpg


13 MB

In totaal nodigen in meer dan 1.000 badkamers van het hotel de douchevlakken Cayonoplan, Superplan en Superplan Plus uit tot een stimulerende douchebeleving.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  5.KALDEWEI_Estrel_Shower_Surface.jpg


11 MB

De ligbaden Puro Duo, onder andere voorzien van het badkamer-audiosysteem KALDEWEI Sound Wave, zorgen voor een weldadige badervaring voor alle zintuigen.

Source: © Schumann & Partner / KALDEWEI  |  6.KALDEWEI_Estrel_Puro_Duo.jpg