(NL)
Pers
Actueel
Detail

Thuis vakantie vieren met badkameroplossingen van KALDEWEI

KALDEWEI, Ahlen, juni 2020. De drang om naar buiten en op vakantie gaan en de grenzeloze vrijheid van het reizen te ervaren is nog nooit zo sterk geweest. Als fabrikant van premium badkamers uit de 100% natuurlijke grondstof superieur geëmailleerd KALDEWEI staal en als bron van inspiratie voor designliefhebbers laat KALDEWEI zien hoe met de juiste badkameroplossingen de behoefte aan vakantie en een ontspannen pauze ook thuis kan worden gestild. In uw eigen badkamer. Hier doet u ‘s ochtends energie op en herstelt u 's avonds van een drukke, inspannende dag. KALDEWEI toont interieurideeën voor de badkamer waarmee u het lichte levensgevoel van vakantie, zon en ontspanning in huis kunt halen.

Het rijke groen van het regenwoud, het Mediterrane turkooisblauw of de stralendblauwe Tiroler berglucht met witte wolken zijn zintuiglijke indrukken die ons samen met het onbeschrijflijke gevoel van grenzeloze vrijheid, ontspanning en tevredenheid levenslang bijblijven als vakantieherinnering. Om deze momenten vast te houden en om het lichte gevoel ook in een door tal van beperkingen geregeerde alledaagse werkelijkheid te kunnen gebruiken is de badkamer bij uitstek geschikt. Met de juiste inrichting kunt u hier de dag van u af laten glijden en ook thuis genieten van het echte vakantiegevoel.

Alsof u in het regenwoud bent: natuurlijke materialen en natuurdecoraties ontmoeten elkaar
Neem samen een duik bijna alsof u in het regenwoud bent en geniet van maximaal comfort bij het douchen, baden en opfrissen bij de wastafel: natuurlijke materialen voor de vloer, het badkamermeubilair en accessoires zoals hout, fluweel of zijde laten zich perfect combineren met de duurzame badkameroplossingen uit de KALDEWEI-serie Emerso en de gootdouche Nexys tot een harmonieus geheel in groen, wit en bruin. Naast prikkelende regendouches creëren natuurdecoraties op de muren en planten in de ruimte hier de indruk van een natuurlijk paradijs. Dit wordt nog versterkt door het gebruik van staal en glas, samengevoegd in het unieke superieur geëmailleerd KALDEWEI staal waarvan de bestanddelen ook afkomstig zijn uit de natuur. Zo ontstaat een wellnessruimte zoals in het regenwoud, die samen met woonkameraccessoires zoals stoelen en kussens het perfecte oord voor rust en ontspanning thuis vormt.

Mediterrane luchtigheid in de badkamer: zachte contouren en elegant design
Turkooiskleurig water, omringd door rotswanden en het gevoel van lichtheid dat de mensen in het Middellandse Zeegebied eigen is, wordt perfect weerspiegeld in de kleurencombinatie turkoois en grijs als muur- en vloerkleur met het alpinewit als een absoluut exclusief KALDEWEI trio: zowel het KALDEWEI douchevlak Nexsys en het vrijstaande ligbad Meisterstück Centro Duo Oval en de wastafelschalen Miena overtuigen hier als veelvoudig bekroonde designklassiekers in de vakantiebadkamer met zachte contouren en elegant design. Pluspunten daarbij zijn de afgeronde hoeken van het ligbad, de elegante dunne wanden van de wastafelschalen en de geïntegreerde gootafvoer in de douche. De vormgeving van de douchezone met de gelijkvloerse overgang maakt de ruimte extra ruimtelijk en ondersteunt het gevoel van grenzeloze vrijheid in de badkamer.

KALDEWEI Meisterstücke: de blauwe berghemel ontmoet de golven zoals aan zee
Als herinnering aan de stralendblauwe Tiroler berghemel met hier en daar een wolkje of aan de golven van de bruisende Atlantische oceaan met witte schuimkoppen: hemelsblauw in combinatie met wit blijft een topper in de vakantiebadkamer thuis. Het ligbad en de wastafels van de vrijstaande serie Meisterstück Emerso en het KALDEWEI douchevlak Nexsys in alpinewit vormen een levendig contrast met de kleur van de wand en roepen mooie gedachten op aan reeds lang vergeten vakantiemomenten. Wie bij het baden geniet van het aangename gevoel van het huidstrelende superieur geëmailleerd KALDEWEI staal, wordt herinnerd aan de watergepolijste rotsen aan de kust. Daarnaast de blik over de licht oplopende badrand van het door designer Arik Levi ontworpen Meisterstück, als golven die op- en neer bewegen. Zintuiglijke indrukken die alleen in een KALDEWEI badkamer uit de balans tussen natuurlijke materialen en geweldig design kunnen ontstaan.

En dankzij het uiterst onderhoudsvriendelijke superieur geëmailleerd KALDEWEI staal wordt het vakantiegevoel niet teniet gedaan door vermoeiend poetsen, maar blijft ook het gevoel na het bad of de douche nog heel lang bestaan. Vakantie tussen de eigen vier muren betekent echter ook minder belasting voor het milieu. Lange en verre reizen met het vliegtuig zijn niet mogelijk en het zenuwslopende in de file staan wordt vermeden. Dit milieubewustzijn wordt nog versterkt door het superieur geëmailleerd KALDEWEI staal met zijn natuurlijke grondstoffen die tot 100% kunnen worden gerecycled.

 

Over KALDEWEI
Meer dan 100 jaar KALDEWEI – sinds 1918 en gedurende vier generaties heeft Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG zich ontwikkeld tot wereldwijde partner voor hoogwaardige badkameroplossingen van superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Met een productportefeuille van meer dan 600 douchevlakken, wastafels en ligbaden biedt de premiumfabrikant perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor de projectbouw en voor particuliere opdrachtgevers – op basis van uniform materiaal en een harmonieus design. De onderneming werkt samen met internationaal gerenommeerde designbureaus en ontving meer dan 150 onderscheidingen. Voor het unieke merkleiderschap werd KALDEWEI bekroond met de German Brand Award in Gold. In 2018 ging een langdurige samenwerking van start met de natuur- en milieubeschermingsorganisatie WWF. KALDEWEI ondersteunt hierbij het WWF-oceaanbeschermingsprogramma, dat zich inzet voor het terugdringen van het plastic afval in de oceanen.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  6 MB
Tekst
docx  |  3 MB
< DIN A4
1 MB

Natuurlijke materialen voor de vloer, het badkamermeubilair en accessoires zoals hout, fluweel of zijde laten zich perfect combineren met de duurzame badkameroplossingen uit de KALDEWEI-serie Emerso en de gootdouche Nexsys tot een harmonieus geheel in groen, wit en bruin. Afgebeelde producten: KALDEWEI Meisterstück Emerso en wastafel Emerso in alpinewit en KALDEWEI douchevlakken Nexsys in alpinewit mat met Secure Plus

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Meisterstück_Emerso_Waschtisch_Emerso_Nexsys

< DIN A4
1 MB

Zowel het KALDEWEI douchevlak Nexsys en het vrijstaande ligbad Meisterstück Centro Duo Oval en de wastafelschalen Miena overtuigen hier als veelvoudig bekroonde designklassiekers in de vakantiebadkamer met zachte contouren en elegant design. Afgebeelde producten: KALDEWEI Meisterstück Centro Duo Oval, wastafelschalen Miena in alpinewit en KALDEWEI Nexsys in alpinewit mat met Secure Plus

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Meisterstueck_Centro Duo Oval_Waschtisch-Schalen_Miena_ Dusche_Nexsys

< DIN A4
3 MB

Het ligbad en de wastafels van de vrijstaande serie Meisterstück Emerso en het KALDEWEI douchevlak Nexsys in alpinewit vormen hier een levendig contrast met de kleur van de wand en roepen mooie gedachten op aan reeds lang vergeten vakantiemomenten. Afgebeelde producten: vrijstaand ligbad KALDEWEI Meisterstück Emerso, dubbele wastafelplaats Meisterstück Emerso in alpinewit mat en KALDEWEI douchevlak Nexsys in alpinewit mat met Secure Plus

Source: © KALDEWEI  |  3_ KALDEWEI_Emerso_Meistertück_Wanne_und_Waschtische_Nexsys