(NL)
Pers
Actueel
Detail

De badkamer: een veilige haven in stressvolle tijden

KALDEWEI, Ahlen, juni 2020 – Op dit moment brengen mensen erg veel tijd door in hun eigen huis. Tussen het thuiswerken, kinderen opvoeden en de andere dagelijkse beslommeringen door blijft er vaak weinig ruimte over voor ontspannende en rustgevende momenten. Hierbij is met name de badkamer als ruimte van rust en stilte waar je je even kunt terugtrekken het meest geschikt om nieuwe energie op te doen. Als fabrikant van premium badkamers is KALDEWEI niet allen een designliefhebber, maar ook een bron van inspiratie voor de ontspannen pauze thuis: met de wastafelschaal Miena, het ligbad Meisterstück Conoduo en de douche Conoflat wordt de badkamer door een perfect op elkaar afgestemd design een stijlvolle plek om u te ontspannen.  

Stuur uw zintuigen op reis met het Meisterstück Conoduo
Het Meisterstück Conoduo vormt de basis voor een rustgevende badkamer. Het ligbad overtuigt met zijn elegante design en perfecte esthetiek: architectonisch, geometrisch, naadloos. Voor een perfecte badkamerervaring zorgt naar wens ook het badkamer-audiosysteem Sound Wave. Zo wordt het ligbad een stijlvolle klankkast. Met een smartphone, laptop of tablet beleeft u via Bluetooth uw eigen muziekcollectie op volledig nieuwe wijze. U hoeft alleen nog maar achterover te leunen en te ontspannen. Bijvoorbeeld met behulp van het ligbadkussen van KALDEWEI. Het kussen past zich perfect aan uw nek aan. De stevigheidsgraad kan bovendien via een ventiel flexibel worden ingesteld. 

De gelijkvloerse douche Conoflat maakt het designconcept compleet
Voor veel comfort zonder beperkingen biedt KALDEWEI ook obstakelvrije oplossingen die in een moderne badkamer niet mogen ontbreken. De gelijkvloerse douche Conoflat is dankzij het doordachte designconcept geschikt als perfecte optische aanvulling op het smaakvolle Conoduo ligbad en biedt een extreem vlak design zonder struikelranden. De geëmailleerde afvoerkap voegt zich hierbij harmonieus in het gelijkvloerse oppervlak van de douche. Tenslotte ronden de wastafelschalen Miena de optische reis van uw zintuigen in uw eigen badkamer af. Zacht, elegant en in prachtige kleuren met puristisch design voegt de klassieke productserie van de traditionele onderneming zich in het op elkaar afgestemde wellnessconcept voor de eigen badkamer.

Duurzaam, hygiënisch en met een lange levensduur: geëmailleerd staal van KALDEWEI
Juist in deze tijd is hygiëne uiterst belangrijk. Dat geldt in het bijzonder voor de eigen badkamer. Net als bij alle andere kwaliteitsproducten maakt KALDEWEI ook dit badkamerconcept gebruik van hun unieke materiaal: het superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Het porievrije glazen oppervlak garandeert hygiëne en een uiterst eenvoudig onderhoud. Vuil en ziektekiemen worden bij het handenwassen eenvoudig weggespoeld met het water, zonder moeizaam navegen en poetsen. Het materiaal is bovendien uiterst robuust, zodat cosmetica en reinigingsmiddelen er geen invloed op hebben. Een ander pluspunt van geëmailleerd staal is dat het zeer goed kan worden gerecycled, tot wel 100 procent. Zo is het elegante samenspel uit staal en glas niet alleen een optische blikvanger, maar ook een mogelijkheid om uw steentje bij te dragen aan het zuinig omgaan met grondstoffen.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  813 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  5 MB
1_Kaldewei_Bathroom_Solutions
< DIN A4
787 KB

Een doordacht en op elkaar afgestemd designconcept: met de wastafelschalen Miena, het Meisterstück Conoduo en de douche Conoflat maakt u van uw badkamer een wellnessoord bij u thuis. Afgebeelde producten: Wastafelschalen Miena in alpinewit, KALDEWEI Meisterstück Conoduo in alpinewit en douche Conoflat in Woodberry Brown.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Bathroom_Solutions

2_Kaldewei_Meisterstueck_Conoduo
> DIN A4
4 MB

Het Meisterstück Conoduo biedt een uitstekende basis voor een wellnessverblijf in uw eigen badkamer. Het ligbad kan naar wens extra worden voorzien van het exclusieve Sound Wave-systeem. Afgebeelde producten: Meisterstück Conoduo in alpinewit.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Meisterstueck_Conoduo

3_Kaldewei_Conoflat_Shower_Surface
< DIN A4
605 KB

Het gelijkvloerse douchevlak Conoflat overtuigt door zijn puristische design en zijn functionaliteit voor een obstakelvrije badkamer. De kleur Woodberry Brown mat uit de KALDEWEI Coordinated Color Collection maakt het kleurconcept optimaal compleet. Afgebeelde producten: Douche Conoflat in Woodberry Brown.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Conoflat_Shower_Surface