(NL)
Pers
Actueel
Detail

Drager extravlak: eenvoudige montage op de estrikvloer

KALDEWEI, Ahlen, april 2020. - Eenvoudiger en sneller wordt de montage van geëmailleerde douchevlakken niet:  dankzij de drager extravlak kunnen de KALDEWEI douches Conoflat, Cayonoplan, Superplan, Superplan Plus en Scona in enkele stappen rechtstreeks op de estrik worden geïnstalleerd. Douchevlak, drager en middensteun zijn al kant-en-klaar voorgemonteerd – perfect op elkaar afgestemd en heel eenvoudig in het gebruik. Installateurs profiteren van een tijdbesparing bij het inbouwen en zo van een hogere efficiëntie.

Voorgemonteerd systeem in één pakket
De KALDEWEI douches kunnen met de drager extravlak heel eenvoudig en snel op de estrik of eventueel rechtstreeks op de tegels worden geïnstalleerd. Uiterst praktisch: het geëmailleerde douchevlak, de drager en de middensteun worden als systeemoplossing reeds voorgemonteerd in één pakket geleverd. Zo is dit douchesysteem van KALDEWEI de optimale oplossing voor tijdbesparende montage in vrijwel iedere inbouwsituatie. In combinatie met een tegel-, pvc- of houtvloer, het maakt niet uit.

Eenvoudige montage die aan de normen voldoet
Er is alleen een vloeruitsparing vereist voor het afvoergarnituur. Dankzij de geringe opbouwhoogte kunnen de KALDEWEI douches vrijwel gelijkvloers worden geïnstalleerd. Met slechts enkele inbouwstappen zijn de geëmailleerde douchevlakken al op de estrik gemonteerd. En voor een afdichting die voldoet aan de normen raadt KALDEWEI de afdichtset Flex aan, die heel eenvoudig in de rest van de badkamerafdichting kan worden geïntegreerd.

Overtuigende materiaaleigenschappen
Geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI kunnen met de drager extravlak niet alleen eenvoudig en snel worden geïnstalleerd, ze overtuigen ook door hun bijzondere materiaaleigenschappen. Bijvoorbeeld de duurzaamheid, de slipremmende werking, het onderhoudsgemak en de recyclebaarheid van het elegante oppervlak uit superieur geëmailleerd staal van KALDEWEI. En met vijf verschillende designlijnen en een grote kleurkeuze voldoen de douchesystemen aan de meest uiteenlopende wensen voor een esthetische badkamerinrichting.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  10 MB
6.1_Kaldewei_Low-Profile_Support

5 MB

Drager extravlak van KALDEWEI: geëmailleerd douchevlak, drager en middensteun zijn al kant-en-klaar voorgemonteerd – perfect op elkaar afgestemd en heel eenvoudig in het gebruik.

Source: © KALDEWEI  |  6.1_KALDEWEI_Low-Profile_Support

6.2_Kaldewei_Superplan_Alpine_White_Matt

76 KB

De KALDEWEI douches Conoflat, Cayonoplan, Superplan, Superplan Plus en Scona kunnen met de drager extravlak heel eenvoudig en snel op de estrik of eventueel rechtstreeks op de tegels worden geïnstalleerd. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Superplan in alpinewit mat met antislip oppervlakbehandeling Secure Plus.

Source: © KALDEWEI  |  6.2_KALDEWEI_Superplan_Alpine_White_Matt

6.3_Kaldewei_Superplan_Alpine_White_Matt
< DIN A4
5 MB

Uiterst praktisch: het geëmailleerde douchevlak, de drager en de middensteun worden als systeemoplossing reeds voorgemonteerd in één pakket geleverd. Zo is dit douchesysteem van KALDEWEI de optimale oplossing voor een snelle inbouw in vrijwel iedere inbouwsituatie. In combinatie met een tegel-, pvc- of houtvloer, het is om het even. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Superplan in alpinewit mat met antislip oppervlakbehandeling Secure Plus.

Source: © KALDEWEI  |  6.3_KALDEWEI_Superplan_Alpine_White_Matt