(NL)
Pers
Actueel
Detail

Gelijkvloerse gootdouche uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal

KALDEWEI, Ahlen, april 2020 – Eenvoudiger en veiliger dan met het KALDEWEI douchevlak Nexsys kan het extreem vlakke design van een gootdouche met zijn exclusieve kleurtinten en metaalaccenten niet in de badkamer worden geïntegreerd. De douche met 20 afmetingen, drie oppervlakken, vele kleuren en elegante designstrips is niet alleen een uiterst mooi douchevlak, maar ook een compleet, vrijwel inbouwklaar systeem. Of het nu gaat om met het bewezen 4-in-1-systeem of het systeemboard Nexsys, alle elementen zijn al op de fabriek voorgemonteerd, inclusief drager, afvoergoot en afdichtstrip.

Tegel wordt douche wordt tegel. En alleen wanneer u beter kijkt, is te zien wat een vloertegel en wat het douchevlak is: dankzij de grote keuze in sanitairkleuren en mattinten van de KALDEWEI Coordinated Colours Collection kan de KALDEWEI Nexsys zo vlaksluitend in vloeren met XXL-tegels worden ingevoegd dat deze qua kleur volledig met het tegelpatroon versmelt. Maar de Nexsys kan zo ook als highlight in de badkamer zorgen voor verrassingseffecten. 

Elegante designstrips brengen metaalaccenten in de badkamer
Een extra glam-factor in de badkamer brengt de Nexsys met de verschillende uitvoeringen van de elegante designstrip: met name glanzend goud, glanzend roestvrij staal of geborsteld roodgoud onderstrepen de elegantie en kwaliteit van de exclusieve gootdouche. Voor comfort door een uiterst gemakkelijk te reinigen oppervlak zorgt het optionele onderhoudsvriendelijke pareleffect. Alle mattinten kunnen bovendien worden voorzien van de vrijwel onzichtbare antislip KALDEWEI Secure Plus - zodat de douche veilig te betreden is.

Perfecte match van designiconen
Vrijwel geen enkele badkameroplossing van KALDEWEI heeft zo veel prijzen voor zijn excellente design gewonnen als het KALDEWEI douchevlak Nexsys en de door designer Anke Solomon ontworpen KALDEWEI wastafelschaal Miena: internationale onderscheidingen van „iF DESIGN AWARD“ en Red Dot Award tot veelvoudige prijzen bij de ICONIC AWARDS. Misschien vormt de innovatieve gootdouche samen met de delicate, ronde of hoekige wastafelschaal daarom zo'n fascinerende „Perfect Match“, zoals KALDEWEI het harmonieuze samenspel tussen vormtaal en uniform materiaal noemt.

Eenvoudige montage voor meer efficiëntie op de bouwlocatie
Met de in de fabriek voorgemonteerde inbouwsystemen zorgt de KALDEWEI Nexsys tenslotte voor een eenvoudige montage en tijdbesparing op de bouwlocatie. Dankzij het nieuwe systeemboard Nexsys SB-N en het bewezen 4-in-1-systeem zijn alle elementen zijn al met elkaar verbonden, inclusief afvoergoot, drager en afdichtstrip. Een optimale geluidsisolatie wordt gegarandeerd door de meegeleverde geluidsisolatiestrip. Dankzij de uiterst geringe opbouwhoogte is een gelijkvloerse inbouw ook mogelijk bij een kleine bouwdiepte. Niet zonder reden is de KALDEWEI Nexsys daarom op dit moment niet alleen de lieveling van architecten en sanitairontwerpers, maar in het bijzonder van installateurs, die met de gootdouche waardevolle tijd besparen bij de montage en zo hun efficiëntie op de bouwlocatie kunnen vergroten.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  11 MB
5.1_Kaldewei_Nexsys_Woodberry_Brown_Matt
DIN A4
2 MB

De KALDEWEI Nexsys is verkrijgbaar in een groot assortiment van sanitairkleuren en elegante tinten van de KALDEWEI Coordinated Colours Collection. Zo kan de gootdouche als highlight in de badkamer zorgen voor verrassingseffecten. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Nexsys in Woodberry Brown mat met antislip oppervlakbehandeling Secure Plus en designstrip in glanzend goud.

Source: © KALDEWEI  |  5.1_KALDEWEI_Nexsys_Woodberry_Brown_Matt

5.2_Kaldewei_Nexsys_Alpine_White
DIN A4
576 KB

Tegel wordt douche wordt tegel. En alleen wanneer u beter kijkt, is te zien wat een vloertegel en wat het douchevlak is: dankzij de grote keuze in sanitairkleuren en mattinten van de KALDEWEI Coordinated Colours Collection kan de KALDEWEI Nexsys zo vlaksluitend in vloeren met XXL-tegels worden ingevoegd dat deze qua kleur volledig met het tegelpatroon versmelt. Afgebeeld product: KALDEWEI Nexsys in alpinewit met designstrip in alpinewit.

Source: © KALDEWEI  |  5.2_KALDEWEI_Nexsys_Alpine_White

5.3_Kaldewei_Nexsys_Woodberry_Brown_Polished_Gold

728 KB

Met de verschillende kleuren voor de elegante designstrip brengt de gootdouche bovendien een extra glam-factor in de badkamer: met name glanzend goud, glanzend roestvrij staal of geborsteld roodgoud onderstrepen de elegantie en kwaliteit van de exclusieve gootdouche. Afgebeeld product: KALDEWEI Nexsys in Woodberry Brown mat met antislip oppervlakbehandeling Secure Plus en designstrip in glanzend goud.

5.3_KALDEWEI_Nexsys_Woodberry_Brown_Polished_Gold

5.4_Kaldewei_Bathroom_Solutions_Perfect_Match

2 MB

Met de delicate KALDEWEI wastafelschaal Miena, ontworpen door designer Anke Solomon, en de vrijstaande ligbaden uit de KALDEWEI Meisterstücke-collectie vormt de KALDEWEI Nexsys een fascinerende „Perfect Match“, zoals KALDEWEI het harmonieuze samenspel tussen vormtaal en uniform materiaal noemt. Afgebeelde producten: KALDEWEI Nexsys in alpinewit mat, wastafelschaal Miena en ligbad Meisterstück Centro Duo Oval in alpinewit.

5.4_KALDEWEI_Bathroom_Solutions_Perfect_Match

5.5_Kaldewei_Nexsys_Alpine_White
DIN A4
5 MB

Eenvoudiger en veiliger dan met het KALDEWEI douchevlak Nexsys kan het extreem vlakke design van een gootdouche niet in de badkamer worden geïntegreerd, want de KALDEWEI Nexsys is een compleet, vrijwel inbouwklaar systeem. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Nexsys in alpinewit met designstrip in glanzend roestvrij staal.

Source: © KALDEWEI  |  5.5_KALDEWEI_Nexsys_Alpine_White