(NL)
Pers
Actueel
Detail

Obstakelvrije badkameroplossingen voor de woningbouw

KALDEWEI, Ahlen, december 2019. – De woningbouw staat voor een grote uitdaging: doordat er jarenlang weinig is gerenoveerd en doordat de maatschappij steeds ouder wordt, is in de komende jaren moeten er de komende jaren veel badkamers obstakelvrij worden gerenoveerd. Daarbij verwacht de huurder van een moderne badkamerinrichting meer dan alleen een grote functionaliteit. De badkamer moet aantrekkelijk zijn vormgegeven en bewegingsvrijheid in alle fases van het leven bieden. Een wellnesszone zonder te hoge instap bij ligbaden of struikelranden bij douches. Als competente partner voor obstakelvrije badkamers laat KALDEWEI zien welke oplossingen er zijn voor een levensloopbestendige inrichting, zonder de economische aspecten uit het oog te verliezen.

Er zijn twee redenen waarom badkamermodernisaties vandaag de dag lonend zijn voor de meeste vastgoedbezitters: gerenoveerde badkamers verhogen de waarde van een pand en de bij de renovatie ontstane kosten kunnen deels in de huur worden verrekend. Met name investeringen in duurzame badkamerinrichtingen die zijn aangepast aan de behoeften op latere leeftijd, blijken hierbij rendabel te zijn, aangezien de overheid het creëren van levensloopbestendige woonruimte ondersteunt met stimuleringsprogramma's. 

Geëmailleerde douchevlakken: drempelvrij en duurzaam dicht
Eén van de meest gevraagde badkameroplossingen voor renoveerders is een gelijkvloerse douche. Hiermee wordt een obstakelvrije overgang naar de vloer gecreëerd. Zo kan de douche zonder struikelranden worden betreden. KALDEWEI, fabrikant van duurzame badkamerobjecten uit geëmailleerd staal heeft alleen al voor het gelijkvloerse douchegedeelte meer dan 100.000 oplossingen in zijn assortiment. Voor de renovatie zijn met name ruime geëmailleerde douches zeer geschikt, aangezien deze eenvoudig en betaalbaar kunnen worden geplaatst op de plek van het oude ligbad. Geëmailleerde douchevlakken overtuigen door een voegenvrij oppervlak dat onderhoudsvriendelijk, robuust en duurzaam dicht is. Een anti-slip emaillering, zoals bijvoorbeeld Secure Plus, zorgt voor extra veiligheid bij het staan en is voor veel KALDEWEI-douchevlakken zonder meerprijs verkrijgbaar.

Slim wastafelontwerp voor meer bewegingsvrijheid
De KALDEWEI wastafels uit geëmailleerd staal vormen de perfecte aanvulling op een gelijkvloers geëmailleerd douchevlak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, designs en inbouwvarianten, waaronder meerdere aan de wand hangende oplossingen waar u met een rolstoel onder kunt rijden. Als u uw huurders graag opbergruimte wilt blijven bieden, kunt u denken aan een opzet- of inbouwwastafel in combinatie met een vrij hangend badkamermeubel. 

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Text
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  7 MB
1_Kaldewei_Bathroom_rebuilding_before_after
> DIN A4
2 MB
1_Kaldewei_Bathroom_rebuilding_before_after
< DIN A4
187 KB

Een gelijkvloerse douche met drempelloze instap, geen struikelranden en veel bewegingsruimte - zo kan een obstakelvrije renovatie eruit zien met badkameroplossingen van KALDEWEI uit geëmailleerd staal. Het geëmailleerde douchevlak en een opzetwastafel met de onderhoudsvriendelijke oppervlakbehandeling pareleffect van KALDEWEI zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Afgebeelde producten (badkamer na): KALDEWEI Cayonoplan in lavazwart mat met antislip Secure Plus en opzetwastafel Puro in alpinewit.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Bathroom_rebuilding_before_after

2_Kaldewei_Cayonoplan
< DIN A4
2 MB

Geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI zorgen voor een drempelloze overgang van de badkamer naar de douche en dankzij een uiterst slipremmende emaillering wordt het optimaal veilig staan gegarandeerd. Afgebeeld product: KALDEWEI Cayonoplan in lavazwart mat met antislip Secure Plus.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Cayonoplan

3_Kaldewei_Puro
< DIN A4
2 MB

De KALDEWEI wastafels uit geëmailleerd staal vormen de perfecte aanvulling op een gelijkvloers geëmailleerd douchevlak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, designs en inbouwvarianten. Als u uw huurders graag opbergruimte wilt bieden, kunt u denken aan een opzet- of inbouwwastafel in combinatie met een vrij hangend badkamermeubel. Afgebeelde producten: KALDEWEI opzetwastafel Puro in alpinewit.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Puro

4_Kaldewei_generation_bath
< DIN A4
2 MB

Als competente partner voor obstakelvrije badkamers laat KALDEWEI zien welke oplossingen er zijn voor een obstakelvrije badkamerrenovatie Afgebeelde producten: KALDEWEI Cayonoplan in lavazwart mat met antislip Secure Plus en opzetwastafel Puro in alpinewit.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_generation_bath