(NL)
Pers
Actueel
Detail

Een mooie badkamer is geen kwestie van geld

KALDEWEI, Ahlen, oktober 2019. – Onderzoeken laten zien: er is een grote behoefte aan een individuele vormgeving van de badkamer. Uiteraard wil iedereen zijn badkamer het liefst volledig naar eigen voorkeuren en behoeften inrichten zonder in te leveren op kwaliteit. Maar zeer vaak loopt de inrichting van de eigen droombadkamer stuk op de kosten, die niet passen binnen het beschikbare budget. Dat het individuele comfort en de persoonlijke smaak in de badkamer geen kwestie van geld hoeft te zijn, laat badkamerspecialist KALDEWEI zien. Van startersbadkamer tot hoogwaardige badkamer en luxebadkamer biedt de fabrikant aantrekkelijke badkameroplossingen voor iedere portemonnee. Hierbij zijn alle KALDEWEI douches, ligbaden en wastafels vervaardigd uit superieur geëmailleerd staal en zijn ze uiterst duurzaam, mooi en hebben ze een lange levensduur.

De betaalbare badkamer voor prijsbewuste mensen
De modelfamilie Cayono van KALDEWEI is de oplossing voor iedereen die bij het ontwerpen van de badkamer grote waarde hecht aan kwaliteit en comfort, maar die het budget liever niet te zwaar belast. Douche, wastafel en ligbad zijn samen al verkrijgbaar voor circa 2.000 euro. Het design van de KALDEWEI badkameroplossingen komt duidelijk tot uiting en alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd. Ook qua comfort komt u niets te kort: het douchevlak scoort door de gelijkvloerse inbouw voor een drempelloze toegang, het ligbad biedt veel plaats aan één of twee personen en de wastafel is standaard voorzien van het onderhoudsvriendelijke oppervlak KALDEWEI pareleffect. De bijzondere kwaliteit „Made in Germany“ en de lange levensduur – vastgelegd in een garantie van 30 jaar – overtuigen opdrachtgevers en moderniseerders.

De comfortbadkamer voor hogere eisen
Wie meer exclusiviteit wenst in zijn badkameroase maakt een goede keus met de kleurrijke oplossingen van de Cono-designfamilie. Kenmerkend voor deze productfamilie is het perfecte samenspel tussen helderheid en rust in combinatie met rechtlijnige esthetiek – perfect voor veeleisende mensen die in de badkamer een ruimte willen creëren voor het ontspannen van lichaam en geest. Het inbouwligbad Conoduo met zijn puristische lijnenspel en de in het midden gepositioneerde afvoerdeksel uit geëmailleerd staal is niet alleen een blikvanger in de badkamer, maar dankzij het formaat en twee ergonomische rugsteunen ook perfect voor een ontspannen bad met zijn tweeën. Hierop afgestemd is het gelijkvloerse douchevlak Conoflat met zijn vlakke design zonder struikelranden. De vierhoekige wastafelschaal Miena past perfect bij het ligbad en de douche van de Cono-familie. De lichtheid van het designicoon Miena creëert een bijzonder accent in dit trio. De bijzondere clou: in een donkere mattint uit de exclusieve Coordinated Colours Collection creëren de kleurrijke KALDEWEI badkameroplossingen een zeer bijzondere sfeer en elegante look in de badkamer. Het trio bestaande uit ligbad, douche en wastafel in de kleur City-antraciet mat is al verkrijgbaar voor circa 4.700 euro.

De luxebadkamer voor exclusief badgenot
Tijd is luxe: wie veel tijd doorbrengt in de badkamer en deze als persoonlijk toevluchtsoord voor regeneratie wil vormgeven of door een luxueuze inrichting een duidelijk statement wil maken, is graag bereid hieraan meer geld te besteden. Het door Anke Salomon ontworpen ensemble uit het vrij in de ruimte staande KALDEWEI ligbad Meisterstück Incava en de wastafelschaal Miena overtuigt: de smalle rand en de conisch verlopende aansluitende ommanteling verlenen het ligbad een bijzondere lichtheid. Dit komt ook terug in de elegante wastafelschaal Miena. Miena is een voorbeeld bij uitstek voor de harmonieuze combinatie uit stabiel staal en hoogwaardig glas. Het totaalbeeld van de ruimte wordt afgerond door het gelijkvloerse douchevlak Xetis, dat bijna versmelt met de badkamervloer. Uiterst esthetisch: door de geïntegreerde wandafvoer is er geen afvoerdeksel in de vloer waardoor het puristische design in de voegenvrije douche in XXL-formaat wordt verstoord. De kosten voor de KALDEWEI badkameroplossingen in deze luxebadkamer bedragen circa 11.500 euro.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  36 MB
4_1_Kaldewei_Starter_bathroom
DIN A4
5 MB

KALDEWEI douchevlak Cayonoplan, wandwastafel Puro, ligbad Cayono Duo, totaalprijs ca. 2.000 euro.

Source: © KALDEWEI  |  4_1_KALDEWEI_Starter_bathroom

4_2_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
7 MB

Geëmailleerd douchevlak Cayonoplan

Source: © KALDEWEI  |  4_2_KALDEWEI_Cayonoplan

4_3_Kaldewei_Puro
DIN A4
5 MB

Wandwastafel Puro

Source: © KALDEWEI  |  4_3_KALDEWEI_Puro

4_4_Kaldewei_Bathroom_comfort_for_discerning
< DIN A4
1 MB

KALDEWEI wastafelschaal Miena, douchevlak Conoflat, ligbad Conoduo, alle in City-antraciet mat uit de Coordinated Colours Collection, totaalprijs ca. 4.700 euro.

Source: © KALDEWEI  |  4_4_KALDEWEI_Bathroom_comfort_for_discerning

4_5_Kaldewei_Miena
> DIN A4
2 MB

Wastafelschaal Miena in City-antraciet mat

Source: © KALDEWEI  |  4_5_KALDEWEI_Miena

4_6_Kaldewei_Conoflat
> DIN A4
1 MB

Douchevlak Conoflat in City-antraciet mat

Source: © KALDEWEI  |  4_6_KALDEWEI_Conoflat

4_7_Kaldewei_Conoduo
> DIN A4
1 MB

Ligbad Conoduo in City-antraciet mat

Source: © KALDEWEI  |  4_7_KALDEWEI_Conoduo

4_8_Kaldewei_Luxury_bathroom
< DIN A4
2 MB

KALDEWEI wastafelschalen Miena, ligbad Meisterstück Incava, douchevlak Xetis, totaalprijs ca. 11.500 euro.

Source: © KALDEWEI  |  4_8_KALDEWEI_Luxury_bathroom

4_9_Kaldewei_Xetis
< DIN A4
4 MB

Douchevlak Xetis

Source: © KALDEWEI  |  4_9_KALDEWEI_Xetis

4_10_Kaldewei_Miena
> DIN A4
3 MB

Wastafelschalen Miena

Source: © KALDEWEI  |  4_10_KALDEWEI_Miena

4_11_Kaldewei_Meisterstueck_Incava
< DIN A4
3 MB

Ligbad Meisterstück Incava

Source: © KALDEWEI  |  4_11_KALDEWEI_Meisterstueck_Incava