(NL)
Pers
Actueel
Detail

Waardevastheid ontmoet duurzaamheid

KALDEWEI, Ahlen, maart 2019. - Alle badkameroplossingen van KALDEWEI worden uit superieur geëmailleerd staal gemaakt en vormen zo het belangrijkste onderdeel van het KALDEWEI DNA. Robuust staal en hoogwaardig glas gaan een onverbrekelijke verbinding aan tot de unieke grondstof waarover klanten en partners over de hele wereld enthousiast zijn. Het hightech-materiaal niet alleen door de hoogwaardige met zijn poriënvrije en glasharde oppervlak overtuigt niet alleen door het hoogwaardige uiterlijk en zijdezacht gevoel, maar ook door de krachtige functionaliteit en bijzondere duurzaamheid. De tijdloos mooie douchevlakken, wastafels en ligbaden van de premiumbadkamerfabrikant creëren een zeer bijzondere waardevastheid. En daarmee het goede gevoel dat de klant voor de komende tientallen jaren de juiste beslissing voor de badkamer heeft genomen.

Een van de redenen voor de kwaliteit van het materiaal is het unieke recept dat KALDEWEI gebruikt voor het in eigen beheer produceren van het emaille. Dankzij 100 jaar ervaring ontstaan fascinerende badkameroplossingen met een zinnenstrelende esthetiek en oppervlakken, die voor een blijvende waarde in de badkamer zorgen. Klanten over de hele wereld zien en ervaren dit iedere dag opnieuw. En weten het te waarderen.

Hightech-materiaal met bijzondere eigenschappen
In geëmailleerd staal gaan de sterke kanten van de materiaalonderdelen staal en glas een ideale symbiose aan. Staal staat voor robuustheid, belastbaarheid en vormstabiliteit. Glas is mooi en voelt heerlijk aan, het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. De badkameroplossingen van KALDEWEI voldoen aan nieuwe, moderne vereisten met innovatieve oppervlakbehandelingen, zoals de antislip Secure Plus-emaillering.

Een goed gevoel
Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal bestaat uit natuurlijke grondstoffen en is niet alleen waardevol, mooi en functioneel, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Met behulp van moderne productieprocessen worden zo tijdloos mooie badkamerobjecten gecreëerd. Dankzij de unieke materiaalvoordelen hebben producten van KALDEWEI een zeer lange levensduur, die nog eens wordt bevestigd door de fabrieksgarantie van 30 jaar. Alle producten uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal zijn 100 procent recyclebaar. Ze kunnen volledig en eenvoudig weer worden hergebruikt als grondstof. Dit geeft niet alleen een goed gevoel omdat hiermee waardevolle hulpbronnen worden gespaard. Het superieure materiaal voelt ook aangenaam aan tijdens het baden, douchen of wassen.

Een grondstof die 100 procent natuurlijk en recyclebaar is, de allermodernste productieprocessen, zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor natuurlijke hulpbronnen, dit alles is onlosmakelijk verbonden met de naam KALDEWEI en geëmailleerd staal. En er zijn vele goede gronden waarom badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal nu en in de toekomst opvallen door een zeer bijzondere waardevastheid.
 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  18 MB
DIN A4
3 MB

Geëmailleerd staal van KALDEWEI: robuust staal en hoogwaardig glas gaan een onverbrekelijke verbinding aan en vormen zo de unieke grondstof waarover klanten en partners over de hele wereld enthousiast zijn. Tijdloos mooie douchevlakken, wastafels en ligbaden van KALDEWEI creëren een zeer bijzondere waardevastheid - en daarmee het goede gevoel dat de klant voor de komende tientallen jaren de juiste beslissing heeft genomen voor zijn of haar badkamer. Afgebeelde producten: KALDEWEI badkuip Meisterstück Incava, douchevlak Conoflat, opzetwastafel Silenio.

Source: © KALDEWEI  |  6_1_KALDEWEI_Bathroom_Solutions.jpg

DIN A4
1 MB

Dankzij 100 jaar ervaring ontstaan bij KALDEWEI fascinerende badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd staal die zinnenstrelend mooi zijn en aangenaam aanvoelen en voor een blijvende waarde in de badkamer zorgen. Klanten over de hele wereld zien en ervaren dit iedere dag opnieuw. En weten het te waarderen. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Conoflat.

Source: © KALDEWEI  |  6_2_KALDEWEI_Steel_Enamel_Conoflat.jpg

DIN A4
755 KB

Een grondstof die 100 procent natuurlijk en recyclebaar is, de allermodernste productieprocessen, zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor natuurlijke hulpbronnen, dit alles is onlosmakelijk verbonden met de naam KALDEWEI en geëmailleerd staal. Afgebeeld product: KALDEWEI opzetwastafel Silenio.

Source: © KALDEWEI  |  6_3_KALDEWEI_Steel_Enamel_Silenio.jpg

< DIN A4
2 MB

Niet alleen particuliere opdrachtgevers en moderniseerders kiezen voor badkameroplossingen van KALDEWEI. Ook architecten en hoteliers zijn onder de indruk van de bijzondere eigenschappen en voordelen van het materiaal superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. In de penthouses van de V Tower in Praag nodigen de ligbaden Meisterstück Centro Duo Oval uit tot een ontspannen badbeleving. Dit elegante ligbadmodel van KALDEWEI staat voor de allerhoogste elegantie en kwaliteit en sluit perfect aan op het luxueuze interieur.

Source: © PSJ Invest company  |  6_4_KALDEWEI_V_Tower_Meisterstueck_Centro_Duo_Oval.jpg

< DIN A4
7 MB

KALDEWEI is de enige badkamerfabrikant die zelf zijn emaille in de eigen fabriekssmelterij produceert.

Source: © KALDEWEI/Evelyn Dragan  |  6_5_KALDEWEI_Steel_Enamel_Smelting_Plant.jpg

< DIN A4
4 MB

Het emaillerecept werd in het laboratorium van KALDEWEI ontwikkeld en is in de loop van decennia steeds verder verfijnd. Hierbij worden grondstoffen uit zes continenten verwerkt.

Source: © KALDEWEI/Evelyn Dragan  |  6_6_KALDEWEI_Steel_Enamel_Raw_Materials.jpg