(NL)
Pers
Actueel
Detail

Grote vrijheid: meer dan 850 alternatieven voor de wastafel in het wit

KALDEWEI, Ahlen, maart 2019. - KALDEWEI opent met de uitbreiding van de Coordinated Colours Collection in het wastafelsegment een nieuwe dimensie bij de realisatie van droombadkamers: architecten, ontwerpers en opdrachtgevers kunnen voor de wastafeloplossingen van de premiumfabrikant naast de gangbare sanitairkleuren ook kiezen uit acht exclusieve mattinten. Zo worden vrijwel alle varianten, van de compacte handwastafel tot de ruim bemeten dubbele wastafel, een „Perfect Match“ voor douchevlakken en ligbaden van KALDEWEI die in kleur zijn geëmailleerd. Bij de realisatie van de droombadkamer zijn de wastafels dankzij het brede assortiment aan inbouwtypen, afmetingen en designs bovendien de perfecte inrichtingsoplossing voor iedere ruimte.

Goed interieurdesign maakt van de badkamer niet alleen de belangrijkste ruimte om te ontspannen, maar geeft de ruimte met dezelfde toewijding en stijlvastheid vorm als de rest van de woning. „Wij willen door de continue uitbreiding van onze Iconic Bathroom Solutions het ontwerpen van de badkamer voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken“, aldus Britta Jung, directeur Internationaal Productmanagement Wastafels bij KALDEWEI en ze voegt daaraan toe: „Met de nieuwe kleurenwereld bij wastafels en de nog grotere keuzemogelijkheden in individuele en maatwerk badkameroplossingen leveren wij een bijzondere bijdrage aan de realisatie van de droombadkamer. Persoonlijke ideeën en ruimtelijke omstandigheden kunnen nu nog beter worden gecombineerd.“

Design ontmoet functionaliteit
Alleen wanneer functionaliteit en design hand in hand gaan is de badkamer een plek om tot rust te komen en zichzelf te hervinden. Een principe dat de badkameroplossingen van KALDEWEI van huis uit hebben meegekregen. Ideaal voor kleine badkamers zijn bijvoorbeeld de puristisch elegante wastafel Cono en het design-icoon Miena dat vrij op een onderkast kan worden geplaatst. Beide wastafels bieden ruimte om iets neer te zetten zonder in te boeten op hoogwaardig design. De wastafels uit de designlijn Puro kunnen op zeer veel manieren worden ingezet. Van de compacte enkele oplossing tot de ruim bemeten dubbele wastafel: de oplossing voor iedere badkamer die hoogwaardig design en buitengewone functionaliteit combineert.

Exclusieve kleurtinten als de kers op de taart van geslaagd badkamerdesign
In de verschillende designlijnen van KALDEWEI onderstrepen de exclusieve kleuren van de Coordinated Colours Collection het unieke karakter van de badkameroplossingen en kunnen wastafels, ligbaden en douchevlakken perfect worden afgestemd op de kleuren van de badkamer. Wastafels die in kleur zijn geëmailleerd brengen via het harmonieuze samenspel van kleurtinten de ruimte naar een hoger niveau. Met de matte grijstinten, het zachte crème of het elegante zwart van de KALDEWEI kleurenwereld kunt u ook een krachtig contrast met het badkamermeubilair creëren of de wandwastafel subtiel onderscheiden van het vloer- en wanddesign.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  767 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  22 MB
DIN A4
3 MB

Met de acht exclusieve mattinten van de KALDEWEI Coordinated Colours Collection worden vrijwel alle wastafelvarianten, van de compacte handwastafel tot de ruim bemeten dubbele wastafel, een „Perfect Match“ voor douchevlakken en ligbaden van KALDEWEI die in kleur zijn geëmailleerd. Afgebeelde producten: KALDEWEI wastafelschaal Miena en douchevlak Nexsys in de kleur Lavazwart Mat uit de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  4_1_KALDEWEI_Perfect_Match_CCC.jpg

DIN A4
4 MB

Wastafels die in kleur zijn geëmailleerd brengen de ruimte naar een hoger niveau. In een elegante Lavazwart Mat kunnen ze ook een krachtig contrast vormen met het badkamermeubel. Afgebeeld product: KALDEWEI wastafelschaal Miena in de kleur Lavazwart Mat uit de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  4_2_KALDEWEI_Miena_Lava_Black_Matt.jpg

< A4
632 KB

Architecten, ontwerpers en opdrachtgevers kunnen bij de wastafels van KALDEWEI naast de gangbare sanitairkleuren ook kiezen uit acht exclusieve mattinten. De elegante mattinten van de Coordinated Colours Collection brengen harmonie in de badkamer en onderstrepen het karakter van de hoogwaardige badkameroplossingen. Afgebeelde producten: KALDEWEI wastafelschalen Miena in verschillende tinten van de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  4_3_KALDEWEI_Miena_CCC.jpg

DIN A4
8 MB

Wastafels als de meest gebruikte oplossing in de badkamer moeten aan zeer uiteenlopende ideeën over de droombadkamer voldoen. Want alleen wanneer functionaliteit en design hand in hand gaan is de badkamer een plek om tot rust te komen en zichzelf te hervinden. Afgebeeld product: KALDEWEI dubbele wastafel Cono in de kleur Oystergrey Mat uit de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  4_4_KALDEWEI_Cono_Oystergrey_Matt.jpg

DIN A4
2 MB

In de verschillende designlijnen van KALDEWEI onderstrepen de exclusieve kleuren van de Coordinated Colours Collection het elegante karakter van de badkameroplossingen en kunnen wastafels, ligbaden en douchevlakken perfect worden afgestemd op de in de badkamer gebruikte kleuren. Afgebeeld product: KALDEWEI wastafelschaal Miena in de kleur Alpinewit Mat uit de KALDEWEI Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  4_5_KALDEWEI_Miena_Alpine_White_Matt.jpg

DIN A4
5 MB

KALDEWEI wil door de continue uitbreiding van onze Iconic Bathroom Solutions het ontwerpen van de badkamer voor klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Met de nieuwe kleurenwereld bij wastafels en de hiermee nog grotere keuzemogelijkheden in individuele en maatwerk badkameroplossingen kunnen persoonlijke ideeën en ruimtelijke omstandigheden nu nog beter worden gecombineerd. Afgebeeld product: KALDEWEI onderbouwwastafel Classic in de kleur Cataniagrijs Mat uit de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  4_6_KALDEWEI_Classic_Catania_Grey_Matt.jpg