(NL)
Pers
Actueel
Detail

100.000 mogelijkheden om de douche te plaatsen

KALDEWEI, Ahlen, maart 2019. - Eenvoudig, vlak, flexibel en veilig, dat is de succesformule voor doucheoplossingen van KALDEWEI. Het klinkt eenvoudig, maar het is de vaste belofte van de badkamerspecialist om voor zijn partners en opdrachtgevers altijd de allerbeste oplossing op de markt te brengen. Dit jaar demonstreert KALDEWEI wederom zijn innovatieve leiderschap op het gebied van gelijkvloerse douches: met een groter aanbod van maten, ultravlakke afvoergarnituren en nog meer oplossingen voor een eenvoudige montage kan er bij het ontwerpen van een gelijkvloers douchegedeelte worden gekozen uit meer dan 100.000 mogelijkheden. Zo kunnen sanitairprofessionals in hun adviesgesprekken nog individueler ingaan op de wensen van de klant en profiteren van een eenvoudige en efficiënte installatie.

Eenvoudig: het snelste montagesysteem van KALDEWEI.
Op de bouwplaats is behoefte aan eenvoudige montageoplossingen waarmee de vakman waardevolle tijd, zenuwen en geld spaart. Met de uitbreiding van zijn complete oplossingen maakt KALDEWEI de installatie van uiterst vlakke douches nog eenvoudiger. De extravlakke drager zal in de toekomst voor alle vierhoekige, gelijkvloerse douches (meer dan 150 modellen) van KALDEWEI verkrijgbaar zijn. Douchevlakken en extravlakke dragers zijn hierbij perfect op elkaar afgestemd. Zo wordt een zeer vlakke inbouw met minimale instaphoogte mogelijk, wanneer door de constructie ter plekke een volledig gelijkvloerse montage niet mogelijk is. Dit is ideaal voor de renovatie in bestaande bouw.

Vlak: slimme afvoersystemen voor gelijkvloerse inbouw
De gelijkvloerse montage van douches in bestaande badkamers plaatst sanitairprofessionals niet zelden voor grote uitdagingen. Vaak is de noodzakelijke opbouwhoogte niet aanwezig om een douche vlak en met de door DIN EN 1253 vereiste waterdrempelhoogte van minstens 50 mm in te kunnen bouwen. Voor deze gevallen biedt KALDEWEI afvoersystemen aan voor een uiterst vlakke installatie met een waterdrempelhoogte van 30 millimeter. Dankzij de nieuwe uitvoeringen van de KA 120 en KA 125 wordt het ontwerpen nog eenvoudiger. Vanaf nu kunnen ook de hoogwaardige design-douchevlakken Conoflat en Superplan Plus 20 millimeter lager en dus uiterst vlak worden ingebouwd. De complete set van het afvoergarnituur bevat ook altijd de bijpassende geëmailleerde afvoergarnituur in rond of vierkant. Hiermee laat KALDEWEI wederom op indrukwekkende wijze zien dat geëmailleerde douchevlakken nog vlakker kunnen worden geïnstalleerd dan goot- of putafvoersystemen voor betegelde douchegedeelten.

Flexibel: grenzeloze vrijheid in het ontwerpen van de badkamer
Of het nu voor een adviesgesprek is met de klant of voor eenvoudige en flexibele montage: vakpartners en opdrachtgevers profiteren in gelijke mate van het grotere maataanbod van gelijkvloerse douches. Alleen al voor het nieuwe douchevlak KALDEWEI Nexsys zijn 12 nieuwe afmetingen beschikbaar. Daarnaast wordt het revolutionaire doucheconcept vanaf nu aangeboden met de antislip Secure Plus in 17 kleurvarianten en met vijf verschillende stripdesigns, o.a. in glanzend goud en geborsteld roodgoud. Ook de geliefde modelfamilies Superplan XXL en Cayonoplan worden uitgebreid met nieuwe afmetingen en meer toebehoren. Hiermee biedt KALDEWEI badkamerontwerpers intussen meer dan 100.000 mogelijkheden voor gelijkvloers douchen en daarmee grenzeloze vrijheid in het ontwerpen van de badkamer.

Veilig: betrouwbare afdichting van gelijkvloerse douches
Een langdurige veiligheid van de constructie bij gelijkvloerse douches betekent allereerst een optimale bescherming tegen schade als gevolg van doorslaand vocht. KALDEWEI heeft speciaal voor de afdichting van gelijkvloers ingebouwde douchevlakken het systeem „Afdichtset gelijkvloers” ontwikkeld. Het systeem onderscheidt zich met een uiterst gemakkelijke verwerking en een snelle fixatie op de bouwlocatie dankzij de geprefabriceerde elementen. Ook het inbouwsysteemframe ESR gelijkvloers zorgt voor veiligheid in de badkamer. Dankzij een tweede afdichtlaag biedt dit montagesysteem voor geëmailleerde douchevlakken een nog betrouwbaardere afdichting gedurende de volledige gebruiksduur en daarmee een optimale bescherming tegen schade als gevolg van doorslaand vocht.

Meer informatie over de douche- en afdichtingssystemen van KALDEWEI vindt u op de KALDEWEI-website onder www.kaldewei.nl.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  869 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  15 MB
DIN A4
4 MB

Op de bouwplaats is behoefte aan eenvoudige montageoplossingen waarmee de sanitairprofessional waardevolle tijd, zenuwen en geld spaart. Met de uitbreiding van zijn complete oplossingen maakt KALDEWEI de installatie van uiterst vlakke douches nog eenvoudiger. De extravlakke drager zal in de toekomst voor alle vierhoekige, gelijkvloerse douches (meer dan 150 modellen) van KALDEWEI verkrijgbaar zijn. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Cayonoplan.

Source: © KALDEWEI  |  3_1_KALDEWEI_Easy_Installation.jpg

DIN A4
1 MB
DIN A4
921 KB

Dankzij de nieuwe uitvoeringen van de KA 120 en KA 125 wordt het ontwerpen nog eenvoudiger. Vanaf nu kunnen ook de hoogwaardige design-douchevlakken Conoflat en Superplan Plus 20 millimeter lager en dus uiterst vlak worden ingebouwd. De complete set van het afvoergarnituur bevat ook altijd de bijpassende geëmailleerde afvoergarnituur in rond of vierkant.

Source: © KALDEWEI  |  3_3_KALDEWEI_KA_125.jpg

DIN A4
1 MB

Of het nu voor een adviesgesprek is met de klant of voor eenvoudige en flexibele montage: vakpartners en opdrachtgevers profiteren in gelijke mate van het grotere maataanbod van gelijkvloerse douches. Alleen al voor het nieuwe douchevlak KALDEWEI Nexsys zijn 12 nieuwe afmetingen beschikbaar. Daarnaast wordt het revolutionaire doucheconcept vanaf nu aangeboden met de antislip Secure Plus in 17 kleurvarianten en met vijf verschillende stripdesigns, o.a. in glanzend goud en geborsteld roodgoud. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Nexsys in de kleur Woodberry Brown Mat uit de Coordinated Colours Collection met designstrip in glanzend goud.

Source: © KALDEWEI  |  3_4_KALDEWEI_Nexsys_CCC_Woodberry_Brown_Matt.jpg

< DIN A4
4 MB

KALDEWEI heeft speciaal voor de afdichting van gelijkvloers ingebouwde douchevlakken het systeem „Afdichtset gelijkvloers” ontwikkeld. Het systeem onderscheidt zich met een uiterst gemakkelijke verwerking en een snelle fixatie op de bouwlocatie dankzij de geprefabriceerde elementen.

Source: © KALDEWEI/Christian Blanke Fotografie  |  3_5_KALDEWEI_Secure_Sealing.jpg

< DIN A4
5 MB

Het nieuwe inbouwsysteemframe ESR gelijkvloers zorgt voor nog meer veiligheid in de badkamer. Dankzij een tweede afdichtlaag biedt dit montagesysteem voor geëmailleerde douchevlakken een nog betrouwbaardere afdichting gedurende de volledige gebruiksduur en daarmee een optimale bescherming tegen schade als gevolg van doorslaand vocht.

Source: © KALDEWEI  |  3_6_KALDEWEI_ESR_Floor-Level.jpg