(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Nexsys: design at its best

KALDEWEI, Ahlen, maart 2019. – „Design at its best“ – met weinig woorden kunnen de nieuwe variaties en de buitengewone esthetiek van het KALDEWEI-douchevlak Nexsys worden beschreven. Een douche in 17 kleuren, 20 afmetingen, drie oppervlakken en met vijf elegante designstrips biedt circa 5.000 mogelijkheden voor een individueel ontwerp van de badkamer. De KALDEWEI Nexsys combineert het beste van twee werelden - alle voordelen van een geëmailleerd douchevlak en het moderne design van een gootdouche.

Een karakteristiek designkenmerk van de Nexsys is de slanke, puristische afvoergoot, die bijna volledig vlak in de geëmailleerde douchevlak verdwijnt. Met vier nieuwe kleuren voor de elegante designstrip onderstreept KALDEWEI de elegantie en kwaliteit van de exclusieve gootdouche uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Naast geborsteld edelstaal is de strip nu ook verkrijgbaar in glanzend edelstaal, glanzend goud, geborsteld roodgoud en alpinewit.

Nieuwe maten voor individuele wensen
Flexibiliteit en individualiteit zijn voor architecten en ontwerpers belangrijke criteria bij de productkeus. Voor het ontwerpen van de badkamer zijn vandaag de dag oplossingen nodig waarbij persoonlijke wensen ook kunnen worden ingewilligd bij lastige ruimtes. KALDEWEI breidt het aanbod van de revolutionaire badkameroplossing Nexsys uit met 12 nieuwe afmetingen van 80 tot 170 centimeter naar 20 afmetingen. Kleine formaten zijn optimaal geschikt voor badkamers met weinig ruimte of een lastige indeling. Grote afmetingen kunnen perfect worden geïntegreerd in het rasterpatroon van hoogwaardige vloertegels in de populaire XXL-formaten.

Exclusieve kleuren en oppervlakken
Ook bij in het kleurengamma overtuigt de KALDEWEI Nexsys met 16 nieuwe tinten: vier geliefde sanitairkleuren en 12 exclusieve mattinten uit de Coordinated Colours Collection maken vanaf nu deel uit van het assortiment. Hiermee kan het geëmailleerde douchevlak harmonieus worden geïntegreerd in de rest van het badkamerontwerp of contrastrijk als echte highlight worden ingezet. Voor nog meer comfort door een uiterst gemakkelijk te reinigen oppervlak zorgt het optionele onderhoudsvriendelijke pareleffect. Alle 12 mattinten kunnen worden voorzien van de vrijwel onzichtbare antislip KALDEWEI Secure Plus - zodat de douche veilig te betreden is.

Eenvoudige en snelle montage
Het in de fabriek voorgemonteerde 4-in-1-systeem, bestaand uit afvoergoot, afschotdrager, afdichtband en Nexsys douchevlak , zorgt voor een uiterst eenvoudige en snelle montage door de vakman. Een optimale geluidsisolatie wordt gegarandeerd door de meegeleverde geluidsisolatiestrip. Dankzij de uiterst geringe opbouwhoogte is een gelijkvloerse inbouw ook mogelijk bij een kleine bouwdiepte.

Onderscheiden designvariatie
Veel afmetingen, innovatieve oppervlakken, exclusieve kleuren en elegante designstrips - KALDEWEI Nexsys biedt architecten en ontwerpers circa 5.000 mogelijkheden voor het moderne badkamerontwerp. Voor het uitmuntende design ontving het geëmailleerde douchevlak de begeerde „Good Design Award 2018“ en de „iF DESIGN AWARD 2019“ en werd het eerder al bekroond met de hoogste onderscheiding „Best of Best“ voor „Innovative Materials“ en „Innovative Architecture“ bij de ICONIC AWARDS 2018.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  10 MB
DIN A4
2 MB

„Design at its best“: de KALDEWEI Nexsys combineert het beste van twee werelden - alle voordelen van een geëmailleerd douchevlak en het moderne design van een gootdouche. Afgebeelde producten: KALDEWEI wastafelschaal Miena, douchevlak Nexsys met designstrip in glanzend edelstaal.

Source: © KALDEWEI  |  2_1_KALDEWEI_Nexsys.jpg

DIN A4
3 MB

Flexibiliteit en individualiteit zijn voor architecten en ontwerpers belangrijke criteria bij de productkeus. De grote afmetingen van de Nexsys kunnen perfect worden geïntegreerd in het rasterpatroon van hoogwaardige vloertegels in de populaire XXL-formaten. Afgebeeld product: KALDEWEI douchevlak Nexsys met designstrip in glanzend edelstaal.

Source: © KALDEWEI  |  2_2_KALDEWEI_Nexsys.jpg

DIN A4
3 MB

Een karakteristiek designkenmerk van de Nexsys is de slanke, puristische afvoergoot, die bijna volledig vlak in de geëmailleerde douchevlak verdwijnt. Met vier nieuwe kleuren voor de elegante designstrip onderstreept KALDEWEI de elegantie en kwaliteit van de exclusieve gootdouche uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Source: © KALDEWEI  |  2_3_KALDEWEI_Nexsys.jpg

DIN A4
2 MB

Bij het kleurengamma overtuigt de KALDEWEI Nexsys met 16 nieuwe tinten: vier sanitairkleuren en 12 exclusieve mattinten uit de Coordinated Colours Collection maken vanaf nu deel uit van het assortiment. Hiermee kan het geëmailleerde douchevlak harmonieus worden geïntegreerd in de rest van het badkamerontwerp of contrastrijk als echte highlight worden ingezet.

Source: © KALDEWEI  |  NEXSYS_Farbuebersicht_Mod_2612_120x80 v1.indd

DIN A4
1 MB

Naast geborsteld edelstaal is de strip nu ook verkrijgbaar in glanzend edelstaal, glanzend goud, geborsteld roodgoud en alpinewit.

Source: © KALDEWEI  |  NEXSYSBlenden A4 hoch ohne Hintergrund.indd