(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Meisterstücke veredelen Singapore's nieuwe luxehotel

In het hart van de metropool Singapore biedt het luxehotel „The Capitol Kempinski Hotel Singapore“ met zijn schitterende ambiance en uitmuntende service verblijfsgenot der superlatieven. Voor de inrichting van de badkamers koos het hotel voor kostbare materialen en exclusief design: In 142 kamers belooft het reeds meervoudig vanwege zijn wegwijzende vormgeving bekroonde vrijstaande ligbad Meisterstück Centro Duo Oval van KALDEWEI badbeleving op het allerhoogste niveau.


In „The Capitol Kempinski Hotel Singapore“ ontmoeten klassiek-voorname bouwkunst en moderne architectuur elkaar op bijzonder stijlvolle wijze: De historische ruimten van het voormalige capitoolgebouw en het Victoriaanse Stamford-huis werden door Pritzker-prijsdrager Richard Meier en het gerenommeerde Jaya International Design vakbekwaam en met oog voor de historische waarde van beide objecten omgebouwd. Zo ontstond een architectonisch meesterwerk dat zijn bezoekers behalve glamoureus ingerichte gastenkamers en suites nog tal van andere highlights te bieden heeft – van Singapore's eerste en tot dusver enige outdoor zoutwaterpool tot en met een eigen Peruaans restaurant. „The Capitol Kempinski Hotel Singapore“ is bovendien vermaard vanwege zijn op de individuele gast toegesneden service, de 24-uurs  conciërge-dienst. Niet in de laatste plaats door deze uitmuntende gastenverzorging is het hotel in de lijst van „Leading Hotels of the World“ opgenomen.


Meesterlijke badkamerinrichting met KALDEWEI
Een exclusieve inrichting en een summum aan comfort zijn ook het kenmerk van de hotelbadkamers van „The Capitol Kempinski Hotel Singapore“. Het KALDEWEI ligbad Meisterstück Centro Duo Oval vormt met zijn puristische elegantie een spannend contrast met de opulente badkamerarchitectuur en nodigt de gasten uit tot het nemen van een luxueus, ontspannend bad. Het vrijstaande kuipmodel van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal onderscheidt zich door zijn esthetische vormentaal en unieke materiaaleigenschappen. Dit speciaal geëmailleerde staal omvat niet alleen de kuip, maar ook de volledige bekleding. Op die manier ontstaat een uniforme materialiteit, die evenzeer door haar hoogwaardige optiek als door de uitzonderlijke duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid overtuigt – een combinatie, die aan de hoge eisen van zowel de gasten als de objectverantwoordelijken in gelijke mate beantwoordt. Het excellente design en de uitzonderlijke kwaliteit van zijn exclusieve producten maken KALDEWEI tot eerstekeus-partner van de internationale tophotelwereld – niet alleen voor particulier geleide hotels in het luxesegment, maar ook voor gerenommeerde hotelketens.


„The Capitol Kempinski Hotel Singapore“ – beschrijving

Categorie:5 sterren
Opening:september 2018
Architectuur:Richard Meier
Interieurinrichting:Jaya International Design
Aantal kamers:157 gastenkamers en suites
KALDEWEI producten:Meisterstück Centro Duo Oval

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  6 MB
< DIN A4
4 MB

Gelegen in Singapore's cultuurwijk, vlakbij de National Gallery en het schitterende Marina Bay park, laat het luxehotel „The Capitol Kempinski Hotel Singapore“ geen enkele wens onvervuld: Een exclusieve inrichting en een eersteklas service laten zijn gasten in pure luxe zwelgen.

Source: ©The Capitol Kempinski Hotel Singapore  |  1_KALDEWEI_The_Capitol_Kempinski.jpg

< DIN A4
1 MB

Kostbare materialen, hoogwaardig design en een summum aan comfort ontmoeten de gasten van „The Capitol Kempinski“ ook in hun badkamer. De Meisterstück Centro Duo Oval van kostbaar, speciaal geëmaileerd KALDEWEI staal zorgt voor een badbelevenis van de extra klasse.

Source: ©The Capitol Kempinski Hotel Singapore  |  2_KALDEWEI_The_Capitol_Kempinski.jpg

< DIN A4
1 MB