(NL)
Pers
Actueel
Detail

V Tower in Praag: exclusieve badkamer met uitzicht

Eind 2017 werd de unieke V Tower geopend. Hiermee is de skyline van Praag een opvallende blikvanger rijker geworden. Met zijn 104 meter is het gebouw, waarvan de markante vorm doet denken aan de letter V, het hoogste woongebouw van Tsjechië. De V Tower biedt leef- en woonruimte van sublieme klasse op 30 etages. Deze klasse toont zich niet alleen in het fantastische uitzicht op de hoofdstad van de Tsjechische Republiek. Ook over de afwerking van de woningen is tot in het allerkleinste technische en esthetische detail nagedacht. Deze exclusiviteit is ook terug te vinden in de badkamers: er werden 115 ligbaden uit hoogwaardig superieur geëmailleerd KALDEWEI staal geplaatst die weten te overtuigen door de allerhoogste kwaliteit en een uiterst elegant uiterlijk.

De eerste vier etages van het door architect Radan Hubička ontworpen zijn gereserveerd voor kantoren en winkels. Vanaf de vijfde etage komen alle woondromen in de V Tower uit - alles draait hier om het perfecte comfort. De afwerking van de luxueuze appartementen is tijdloos-elegant en bestaat uit superieure, natuurlijke materialen zoals hoogwaardig eikenhout, Italiaans marmer, graniet uit Zimbabwe of groene onyx uit Iran. De appartementen zijn voorzien van een innovatieve verwarmingsinstallatie en een doordachte ruimtelijke akoestiek. Via de lobby met 24-uurs conciërgeservice bereiken de bewoners hun woning of ze brengen hun vrije tijd door op de „Club Floor“ – een etage die is ontworpen voor ontspanning en recreatie met een fitnesscenter inclusief pool en sauna, en een privébioscoop en een gedeelte voor kinderen. Extra services zoals housekeeping, stomerij, een baby- en hondenoppas of een bloemenservice maken het comfortpakket compleet.

Baden en ontspannen in een bijzondere sfeer

Ramen die doorlopen tot op de vloer in iedere woning verschaffen de bewoners een indrukwekkend uitzicht op het historische centrum van Praag en het groen van de nabijgelegen parken - uiteraard ook vanuit de badkamer. Bij de inrichting van de badkamers hebben de bouwers van de V Tower gekozen voor KALDEWEI: in totaal 115 ligbaden van de premiumfabrikant uit Ahlen nodigen uit tot een ontspannen badbeleving.

In de ruime penthouses zijn acht ligbaden Meisterstück Centro Duo Oval geplaatst: dit vrijstaande ligbadmodel met geëmailleerde bekleding overtuigt door zijn zintuiglijke vormtaal en voegt in de V Tower – direct voor de kamerhoge ramen – zich harmonieus in de inrichting van de badkamer. In de meeste badkamers viel de keus op het KALDEWEI ligbad Classic Duo, dat weet op te vallen door het klassiek-elegante design. Alle ligbaden zijn „Made in Germany“ en vervaardigd uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal: dit bijzondere materiaal verbindt staal en glas met elkaar – en combineert de eigenschappen van de beide natuurlijke materialen in een perfecte symbiose. Resistentie en duurzaamheid ontmoeten hier een zeer opvallend uiterlijk.

V Tower Praag – kort overzicht:

Categorie: luxe woongebouw met 30 etages
Aantal eenheden: 122 woningen en 8 penthouses
Producten van KALDEWEI: 103 Classic Duo ligbaden, 8 Meisterstück Centro Duo Oval ligbaden, 1 ligbad Centro Duo Oval, Centro Duo, Conoduo, Plaza Duo

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  11 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  34 MB
< DIN A4
7 MB

De V Tower in Praag biedt exclusieve leef- en woonruimte op 30 etages: het indrukwekkende gebouw werd eind 2017 geopend.

Source: © PSJ Invest company  |  1_KALDEWEI_V_Tower_Exterior_View.jpg

> DIN A4
7 MB

Pool met uitzicht in het penthouse: de bewoners van de V Tower hebben daarnaast in het gebouw zelf de beschikking over een fitnesscenter met sparuimte – inclusief pool en sauna.

Source: © PSJ Invest company  |  2_KALDEWEI_V_Tower_Pool.jpg

< DIN A4
4 MB

In de penthouses van de V Tower nodigen de ligbaden Meisterstück Centro Duo Oval uit tot een ontspannen badbeleving. Dit bijzondere ligbadmodel van KALDEWEI staat voor de allerhoogste elegantie en voegt zich perfect in het luxueuze interieur.

Source: © PSJ Invest company  |  3_KALDEWEI_V_Tower_Meisterstueck_Centro_Duo_Oval.jpg

> DIN A4
5 MB

Meer dan 100 badkamers van het markante gebouw werden voorzien van KALDEWEI ligbaden Classic Duo – inclusief panorama-uitzicht.

Source: © PSJ Invest company  |  4_KALDEWEI_V_Tower_Classic_Duo.jpg

> DIN A4
6 MB

De exclusiviteit is onmiskenbaar: in de V Tower is gelet op alle details – van de techniek tot de esthetische vormtaal van het interieur.

Source: © PSJ Invest company  |  5_KALDEWEI_V_Tower_Flat_Daytime.jpg

< DIN A4
6 MB

Ook's nachts is het uitzicht vanuit de V Tower indrukwekkend. Ramen die doorlopen tot op de vloer bieden een ongelooflijk uitzicht op de groene parken in de omgeving en op het historische centrum van Praag.

Source: © PSJ Invest company  |  6_KALDEWEI_V_Tower_Flat_by_Night.jpg