(NL)
Pers
Actueel
Detail

Met competentie en passie tot een merk van internationale faam

De naam KALDEWEI staat wereldwijd voor hoogwaardige badkameroplossingen van uniek, superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Als gewaardeerd partner voor de projectbouw en voor particuliere opdrachtgevers biedt KALDEWEI met zijn productportefeuille van meer dan 500 geëmailleerde douchevlakken, ligbaden en wastafels op maat gesneden oplossingen voor individuele behoeften in de internationale markten. Alle producten worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd en „made in Germany“ over de hele wereld geëxporteerd. De gestage uitbreiding van de marktpositie in de internationale concurrentie vormt een vast bestanddeel van KALDEWEI’s strategische koers. Daarbij vormen optimale productoplossingen, verantwoordelijk handelen en competentie de basis van het vertrouwen dat klanten overal ter wereld in de premiumfabrikant stellen.

Door een sterke marktaanwezigheid heeft KALDEWEI zich tot Europees marktleider ontwikkeld in het segment douchevlakken, ligbaden en wastafels, alle uitgevoerd in superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Pioniersgeest, innovatie en excellente kwaliteit, die tot uitdrukking komen in een dertigjarige garantiebelofte*, vormen de ruggegraat van een op waarden gebaseerde ondernemingsontwikkeling. Maar ook de kunde, kennis en jarenlange ervaring van het personeel hebben het succes van het bedrijf in belangrijke mate bepaald. Inmiddels is KALDEWEI in meer dan 80 landen aanwezig, onder andere met twaalf eigen vestigingen in China, Engeland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Rusland, Zwitserland, Spanje, Zuidoost-Azië, Tsjechië en de USA. De belangrijkste kernmarkten van de onderneming in Europa zijn – naast Duitsland – Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zwitserland.

Groeimarkt Azië

Ook op de voor KALDEWEI zeer belangrijke internationale handelsmarkten Azië, het Midden-Oosten en Rusland oogsten de hoogwaardige badkameroplossingen van de premiumfabrikant hoge waardering bij opdrachtgevers en investeerders. KALDEWEI’s materiaalexpertise en designcompetentie, het resultaat van een meer dan 100 jaar terugreikende bedrijfshistorie, worden internationaal hogelijk gewaardeerd.

Op de Aziatische markt ligt KALDEWEI op succeskoers. Waar in Azië tot dusver gegoten ligbaden de boventoon voerden, overtuigt KALDEWEI nu als aanbieder van duurzame producten, vervaardigd van hoogwaardig, superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Het kwaliteitskeurmerk „Made in Germany“ staat garant voor succes, omdat Duitse producten een compromisloze passie voor perfectie uitstralen. Inmiddels presenteert KALDEWEI zich al in meer dan 60 showrooms in de Chinese metropoolregio’s, waaronder Peking, Shanghai, Guangzhou en Hangzhou. Daartoe behoren exclusieve, tot wel 200 m2 grote flagship stores met eigen marktaanwezigheid en zelf beleefbare productenscenering. KALDEWEI is voornemens zijn aanwezigheid in Azië in het kader van de verdere expansie nog verder uit te bouwen.

Internationaal partner voor de projectbouw

De keuze van het juiste materiaal is met name bij de inrichting van hotels van cruciale betekenis. De gasten wensen een bad, dat ook na jaren van intensief gebruik volmaakt hygiënisch is en er als nieuw uitziet. Duurzaam, robuust, gemakkelijk reinigbaar en kleurecht: de bijzondere eigenschappen van superieur geëmailleerd KALDEWEI staal bewijzen dat dit materiaal uitzonderlijk duurzaam is en dat KALDEWEI badkameroplossingen een excellent rendement opleveren.

In Singapore, het Mekka van de architectuur, is superieur geëmailleerd KALDEWEI staal toegepast in succesvolle referentie-objecten, zoals het luxehotel Marina Bay Sands. Maar ook het stijlvolle hotel Peninsula Shanghai of het Waldorf Astoria Berlin hebben gekozen voor de kwaliteit van de premiumbadkamerfabrikant. Toeristische trekpleisters zoals Bali, de Filipijnen en Sri Lanka herbergen ook in de toekomst een enorm potentieel aan vastgoedprojecten.

„De hoge kwaliteitseisen die wij aan elk afzonderlijk KALDEWEI product stellen worden internationaal bijzonder gewaardeerd en door het kwaliteitskeurmerk ,Made in Germany’ nog eens extra onderstreept. De familieonderneming KALDEWEI heeft de strategische betekenis van de internationalisering al vroeg onderkend en het eigen merk met vakkundigheid en passie naar internationale faam geleid“, aldus Roberto Martinez, hoofd International Sales & Object Management. „Wij zijn optimaal gepositioneerd, om ook in de toekomst aan de eisen op de wereldwijde markt te kunnen blijven voldoen.“

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  3 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  22 MB
< DIN A4
6 MB

Vanuit het Westfaalse Ahlen exporteert KALDEWEI zijn geëmailleerde douchevlakken, ligbaden en wastafels „100 procent made in Germany“ over de hele wereld. Als Europees marktleider is de familieonderneming in meer dan 80 landen vertegenwoordigd, onder andere met twaalf eigen vestigingen in China, Engeland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Rusland, Zwitserland, Spanje, Zuidoost-Azië, Tsjechië en de USA.

Source: © KALDEWEI  |  3_1_KALDEWEI_Production_Ahlen.jpg

< DIN A4
984 KB

Met exclusieve flagship- en exclusive-stores presenteert KALDEWEI zich ook in de Chinese metropoolregio’s Peking, Shanghai, Guangzhou en Hangzhou. In het kader van de aanhoudende expansie wordt de aanwezigheid in Azië verder verhoogd.

Source: © KALDEWEI  |  3_2_KALDEWEI_Showroom_Beijing.jpg

< DIN A4
4 MB

Geconcipieerd als symbool voor het Shanghai van de 21ste eeuw en architectonisch geïnspireerd door de art-déco-stijl van de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw biedt het 5-sterren hotel zijn gasten en bezoekers opulentie en stijlvolle elegantie. Onderdeel van deze luxueuze ambiance zijn ook de hoogwaardige ligbadmodellen van premiumbadkamerfabrikant KALDEWEI. In de badkamer van de exclusieve „Majestic Suite“ zorgt het royaal uitgevoerde model Ellipso Duo Oval samen met het geïntegreerde whirlsysteem Vivo Turbo Plus bij de gasten voor diepgaande ontspanning – een adembenemend uitzicht over de daken van Shanghai is daarbij inbegrepen.

Source: AJL Photography Ltd, Hotel Peninsula Shanghai  |  3_3_KALDEWEI_Peninsula_Shanghai.jpg

> DIN A4
6 MB

Het Marina Bay Sands hotel in Singapore hanteert de hoogste maatstaven op het gebied van architectuur, design en luxe. In de toegepaste vormgevingselementen van het interieur versmelten Chinese, Maleise, Indiase en Westerse invloeden tot een homogene symbiose. Bij het designconcept sluiten de KALDEWEI Mega Duo Oval whirlbaden bijzonder harmonieus aan en verzekeren de gasten van het grootst mogelijke welbevinden.

Source: ©2010 Scott Frances, Marina Bay Sands Hotel,  |  3_4_KALDEWEI_Marina_Bay_Sands_Singapore.jpg

< DIN A4
4 MB

Strak, transparant design verwelkomt de gasten van het 4-sterren Superior-Hotel Barceló Hamburg. Met hun grote vensterfronten stralen de kamers een visuele impressie van weidsheid en openheid uit. Open uitgevoerde douches, slechts door één enkel glaspaneel van de woon-slaap-ruimte van de kamers gescheiden, nemen het architectonische concept op. Het geëmailleerde douchevlak Conoflat en de Asymmetric Duo van KALDEWEI zijn op dit nieuwe concept optimaal toegesneden.

Source: © Barceló Hamburg  |  3_5_KALDEWEI_Barcelo_Hamburg.jpg

< DIN A4
894 KB

Tien balkons van de luxe-liner Celebrity Solstice zijn uitgerust met hoogwaardige en exclusief uitgevoerde whirlbaden van KALDEWEI, van waaruit de gasten van de suites heerlijk kunnen whirlen met uitzicht op de zee. De 190 x 90 cm metende baden van het type Conoduo zijn van superieur geëmailleerd KALDEWEI staal vervaardigd en werden bekroond met de red dot design award. Het ingebouwde Vivo Turbo Systeem is geheel buisloos. Dat maakt chemische ontsmetting overbodig – niet alleen op zee een belangrijk pluspunt voor het milieu.

Source: Ingrid Fiebak-Kremer Ingrid Fiebak-Fotografie  |  Celebrity Solstice,