(NL)
Pers
Actueel
Detail

Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal: het materiaal voor de eeuwigheid

Twee natuurlijke materialen zorgen door hun unieke symbiose voor een fascinatie die mensen tot op de dag vandaag betovert. KALDEWEI combineert robuust staal en hoogwaardig glas tot superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Met de ervaring van 100 jaar creëert de onderneming vandaag de dag premium-badkameroplossingen in uniforme materialen met een consequent hoge kwaliteitsstandaard die in de hele wereld wordt gewaardeerd.

Of het nu gaat om douchevlakken, wastafels of ligbaden - de totale waardecreatieketen tot en met het afgewerkte product ligt bij KALDEWEI: van de selectie van de grondstoffen en de emailleproductie of de staalvervorming tot de afwerking met superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Ook vandaag de dag is KALDEWEI de enige badkamerfabrikant die zelf zijn emaille in de eigen smelterij produceert. Het recept hiervoor werd in het laboratorium van KALDEWEI ontwikkeld en decennialang steeds verder verfijnd. Er worden grondstoffen verwerkt uit zes continenten en het resultaat is een fascinerend composiet dat ook na jaren nog steeds even mooi glanst als op de eerste dag.

Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal: fascinerend, overtuigend, duurzaam

Waarom is superieur geëmailleerd KALDEWEI staal zo uniek? Een van de redenen hiervoor is het geheime recept dat in de loop der generaties bij KALDEWEI is ontwikkeld. Uiteindelijk ontstond zo een hightech-materiaal, dat perfect geschikt is voor de moderne badkamervormgeving. De bijzondere eigenschappen van staal en emaille, verenigd in superieur geëmailleerd KALDEWEI staal, weten partners en klanten over de hele wereld te overtuigen. Met een glashard oppervlak zijn badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal uiterst hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Mechanische of chemische belastingen, zoals bijvoorbeeld door cosmetica en schoonmaakmiddelen hebben geen invloed op dit oppervlak. De buitengewoon lange garantieperiode van 30 jaar is een duidelijk statement over de houdbaarheid en de duurzaamheid en onderstreept de bijzondere kwaliteit van de badkameroplossingen van KALDEWEI. Met oppervlakbehandelingen kunnen de eigenschappen van geëmailleerd staal individueel worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een extra slipremmende werking. Niet alleen opdrachtgevers en moderniseerders kiezen voor KALDEWEI badkameroplossingen, ook architecten en hoteliers zijn onder de indruk van de eigenschappen en voordelen van het materiaal superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Duurzaam uit overtuiging

Naarmate het milieubewustzijn steeds groter wordt, wordt het onderwerp duurzaamheid steeds belangrijker. Ook hier weten de badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal te overtuigen, want ze kunnen tot 100 procent worden gerecycled. Zo kunnen opdrachtgevers en architecten een ecologisch verantwoord ontwerp van de badkamer realiseren. Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal werd in 2017 onderscheiden met de „Green Good Design Award“, een van de meest gerenommeerde duurzaamheidsprijzen ter wereld.

Het verantwoordelijk omgaan met hulpbronnen, de milieuvriendelijke productieprocessen en badkameroplossingen, die aan het einde van hun gebruiksduur weer in de grondstoffenkringloop worden ingebracht - dit alles behoort al generaties lang tot de bedrijfsfilosofie van KALDEWEI. De onderneming onderstreept dit op dit moment via een samenwerking met de milieubeschermingsorganisatie WWF.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  16 MB
< DIN A4
1,023 KB

Twee natuurlijke materialen zorgen door hun unieke symbiose voor een fascinatie die mensen tot op de dag vandaag betovert. Met de ervaring van 100 jaren combineert KALDEWEI robuust staal en hoogwaardig glas tot superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Afgebeeld: wastafel Meisterstück Emerso

Source: © KALDEWEI  |  4_1_KALDEWEI_Steel_Enamel.jpg

< DIN A4
5 MB

KALDEWEI is de enige badkamerfabrikant die zelf zijn emaille in de eigen fabriekssmelterij produceert.

Source: © KALDEWEI/Evelyn Dragan  |  4_2_KALDEWEI_Steel_Enamel_Furnace.jpg

< DIN A4
4 MB

Het emaillerecept hiervoor werd in het laboratorium van KALDEWEI ontwikkeld en decennialang steeds verder verfijnd. Hierbij worden grondstoffen uit zes continenten verwerkt.

Source: © KALDEWEI/Evelyn Dragan  |  4_3_KALDEWEI_Steel_Enamel_Raw_Materials.jpg

DIN A4
1 MB

De bijzondere eigenschappen van staal en emaille, verenigd in superieur geëmailleerd KALDEWEI staal, weten partners en klanten over de hele wereld te overtuigen. Met een glashard oppervlak zijn badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal uiterst hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Mechanische of chemische belastingen, zoals bijvoorbeeld door cosmetica en schoonmaakmiddelen hebben geen invloed op dit oppervlak. Afgebeeld: douchevlak Scona, Meisterstück Classic Duo Oval, onderbouwwastafel Classic

Source: © KALDEWEI  |  4_4_KALDEWEI_Bathroom_Solutions.jpg

< DIN A4
5 MB

Niet alleen particuliere opdrachtgevers en moderniseerders kiezen voor badkameroplossingen van KALDEWEI. Ook architecten en hoteliers zijn onder de indruk van de bijzondere eigenschappen en voordelen van het materiaal superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Zo kunnen bijvoorbeeld de gasten van het Four Seasons Hotel Seoul zich ontspannen in het vrijstaande ligbad Centro Duo Oval van KALDEWEI.

Source: © Four Seasons Hotel Seoul  |  4_5_KALDEWEI_Project_Decision-Makers_Four_Seasons_Seoul.jpg

< DIN A4
312 KB

Naarmate het milieubewustzijn steeds groter wordt, wordt het onderwerp duurzaamheid steeds belangrijker. Ook hier weten de badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal te overtuigen, want ze kunnen tot 100 procent worden gerecycled. Zo kunnen opdrachtgevers en architecten een ecologisch verantwoord ontwerp van de badkamer realiseren. Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal werd in 2017 onderscheiden met de „Green Good Design Award“, een van de meest gerenommeerde duurzaamheidsprijzen ter wereld.

Source: Green Good Design; As Awarded by The Chicago  |  4_6_KALDEWEI_Sustainability.jpg