(NL)
Pers
Actueel
Detail

Comfort in Europese stijl: het eerste Kempinski-hotel op Cuba

Ahlen, mei 2018. – Havanna is één van de populairste reisbestemmingen. Geen wonder: de flair van de metropool in de Cariben is uniek. Veelkleurige oldtimers zo ver het oog reikt, prachtige gebouwen uit vroegere tijden, bruine cafés en muzikanten op bijna iedere straathoek. Het oude centrum bruist van het leven en is al sinds de jaren 80 Unesco-wereldcultuurerfgoed. In het hartje van de stad bevindt zich het Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana. Cuba heeft een echte première: het is het allereerste 5-sterren-hotel van de luxehotelgroep op de Amerikaanse markt. Bij de inrichting van het Gran Hotel Manzana is veel aandacht besteed aan hoogwaardige details, ook in de ruim bemeten badkamers. Na een lange dag in de bruisende hoofdstad kunnen hotelgasten zich ontspannen in een comfortabel ligbad uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Ooit was het gebouw, het Manzana de Gómez, het eerste warenhuis in Europese stijl op Cuba. Met de komst van het luxehotel sluit het gebouw aan op de roem en glorie van vroegere tijden. De gasten worden er verwelkomd met comfort van het allerhoogste niveau: de 246 modern ingerichte kamers en suites beschikken over zeer hoge plafonds en zijn gedeeltelijk ingericht met openslaande ramen die tot de vloer reiken. Door de ramen kunnen de gasten genieten van een adembenemend uitzicht op het historische stadscentrum.

Exclusieve badbeleving met badkameroplossingen van KALDEWEI
In de badkamer maakt de premiumfabrikant KALDEWEI met zijn hoogwaardige badkameroplossingen de exclusieve inrichting compleet: de ligbaden Classic Duo Oval en Classic Duo Oval Wide zijn ontworpen door de gerenommeerde designstudio Sottsass Associati uit Milaan. Beide modellen weten te overtuigen door hun beschaafde elegantie, een evenwichtige vormtaal en de hoogwaardige materiaaleigenschappen van superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

KALDEWEI: wereldwijde partner van het luxehotelwezen
Of het nu gaat om ligbaden, douchevlakken of wastafels, alle badkameroplossingen van KALDEWEI zijn vervaardigd uit hoogwaardig geëmailleerd staal. Het materiaal leent zich bijzonder goed voor de hoge eisen die door het tophotelwezen worden gesteld. De geëmailleerde productoplossingen voldoen niet alleen aan de hoogste esthetische eisen, maar vallen ook op door hun rendement - dankzij de lange levensduur en het onderhoudsgemak van superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Wereldwijd vertrouwen hoteliers op de kwaliteitsbelofte van KALDEWEI.

Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana – kort overzicht:
Classificatie: 5 sterren
Aantal kamers: 246 kamers en suites
Producten van KALDEWEI: 22 Classic Duo Wide en 148 Classic Duo ligbaden

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  10 MB
< DIN A4
3 MB

Het Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana is het eerste 5-sterren-hotel op Cuba. Het bevindt zich in het historische warenhuis Manzana de Gómez in het hartje van het oude centrum van Havanna. Het nieuwe hotel biedt luxe op het allerhoogste niveau en verwelkomt de gasten in Europese stijl.

Source: © Kempinski Hotels  |  1_KALDEWEI_Gran_Hotel_Manzana_Kempinski_La_Habana.jpg

< DIN A4
3 MB

Het nieuwe hotel beschikt over 246 kamers en suites. De openslaande ramen bieden de gasten een adembenemend uitzicht op het stadscentrum.

Source: © Kempinski Hotels  |  2_KALDEWEI_Gran_Hotel_Manzana_Kempinski_La_Habana_Junior_Suite.jpg

< DIN A4
3 MB

Het Classic Duo Oval Wide ligbad van KALDEWEI nodigt uit tot ontspannen baden, na een dag vol indrukken.

Source: © Kempinski Hotels  |  3_KALDEWEI_Classic_Duo_Oval_Wide.jpg

< DIN A4
3 MB

Met zijn tijdloze vorm past het KALDEWEI ligbad Classic Duo Oval ideaal in de gastenbadkamers van het eerste Kempinski-hotel op Cuba.

Source: © Kempinski Hotels  |  4_KALDEWEI_Classic_Duo_Oval.jpg