(NL)
Pers
Actueel
Detail

Het allerhoogste comfort in een historische ambiance met KALDEWEI

Ahlen, april 2018. – Het hotel Château Holtmühle in Tegelen laat zijn gasten onderduiken in middeleeuwse romantiek en geeft hen het gevoel een kasteelheer of -vrouw te zijn. Het luxueuze karakter van de locatie is reeds merkbaar bij de aankomst via de slotgracht - en wordt voortgezet tot in de badkamers: de kamers zijn ingericht met hoogwaardige XXL-douchevlakken uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Het tot de Bilderberg-hotelketen behorende Château Holtmühle biedt zijn gasten mogelijkheden tot genieten, ontspanning en een excellente service op het allerhoogste niveau: na een dag in de idyllische natuur van het groene Limburgs landschap is het heerlijk ontspannen in het zwembad, de sauna of het stoombad. In het exclusieve restaurant dat zich in de middeleeuwse gewelfde kelders bevindt, kan men kiezen uit een voortreffelijke menukaart met heerlijke gerechten.

Royale afmetingen, hoogwaardige oppervlakken
In 45 sfeervolle kamers van het kasteel is het gelijkvloerse KALDEWEI-douchevlak Superplan XXL geïnstalleerd. Dit douchevlak biedt met zijn royale formaat niet alleen comfortabele bewegingsruimte bij het douchen, maar de vrijwel onzichtbare antisliplaag Secure Plus zorgt ook dat men veilig kan lopen en minder snel uitglijdt.

Tijdloos elegant, ook bij intensief gebruik
Op de voegenvrije oppervlakken van de gelijkvloerse douches uit geëmailleerd KALDEWEI staal krijgen vuil- of zeepresten geen kans om zich te hechten. Daarom zijn de douchevlakken eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Dit geeft de gasten niet alleen het fijne gevoel van een maximale hygiëne. Housekeeping heeft hierdoor minder dagelijks werk zodat de exploitatiekosten voor het hotelmanagement worden geminimaliseerd. Geëmailleerd KALDEWEI staal is buitengewoon kras- en slagvast en verliest ook na jarenlang intensief gebruik niets van zijn tijdloos elegante uiterlijk. Daarom zijn geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI perfect geschikt voor gebruik in het hotelwezen.

Bilderberg Château Holtmühle – korte beschrijving
Classificatie: 4 sterren
Aantal kamers: 66 kamers
Producten van KALDEWEI: 45 douchevlakken KALDEWEI Superplan XXL 
met Secure Plus

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
docx  |  813 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  22 MB

8 MB

In het hotel Château Holtmühle in Tegelen kunnen de gasten onderduiken in middeleeuwse romantiek en zich kasteelheer of -vrouw voelen.

Source: Bilderberg Château Holtmühle  |  1_KALDEWEI_Bilderberg_Chateau_Holtmuehle_Aussenansicht_2019.jpg


6 MB

Château Holtmühle maakt deel uit van de Bilderberg-hotelketen en biedt zijn gasten volop mogelijkheden tot genieten, ontspanning en een excellente service op het allerhoogste niveau.

Source: Bilderberg Château Holtmühle  |  2_KALDEWEI_Bilderberg_Chateau_Holtmuehle_Deluxe_Zimmer_2019.jpg


4 MB

In 45 sfeervolle kamers van de locatie is het gelijkvloerse KALDEWEI-douchevlak Superplan XXL geïnstalleerd.

Source: KALDEWEI/Christian Blanke Fotografie  |  3_KALDEWEI_Bilderberg_Chateau_Holtmuehle_Badezimmer.jpg


4 MB

De Superplan XXL biedt met zijn royale formaat niet alleen comfortabele bewegingsruimte bij het douchen, maar de vrijwel onzichtbare antisliplaag Secure Plus zorgt bovendien dat men veilig kan lopen en minder snel uitglijdt.

Source: KALDEWEI/Christian Blanke Fotografie  |  4_KALDEWEI_Bilderberg_Chateau_Holtmuehle_Badezimmer.jpg