(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI wastafels eenvoudig en snel gemonteerd

KALDEWEI bouwt zijn derde zuil, wastafels uit geëmailleerd staal, consequent verder uit. Na het jongste modeloffensief op de ISH in Frankfurt presenteert de premiumbadkamerfabrikant ook in 2018 de grote veelzijdigheid van zijn geëmailleerde wastafeloplossingen, die klanten de maximale vrijheid bieden bij het ontwerpen van hun droombadkamer. Voor de SHK-professional zijn er nu veel nuttige video's beschikbaar, waarmee de montage van de KALDEWEI wastafels nog eenvoudiger wordt. Met de uitbreiding van het digitale serviceaanbod vervult KALDEWEI de wens van de gespecialiseerde partners van een verdere ondersteuning bij het ontwerp en de realisatie.

Van vrijstaande designer-wastafels tot compacte handwastafels voor de gastenbadkamer: het KALDEWEI-portfolio omvat inmiddels meer dan 80 verschillende modellen en varianten. Steeds meer particuliere opdrachtgevers en architecten zijn enthousiast over de keuzemogelijkheden voor de uniforme vormgeving van de badkamer met douchevlak, wastafel en ligbad. Ook projectmanagers stellen de veelvoud en de bijzondere voordelen van de KALDEWEI wastafels uit geëmailleerd staal op prijs, aangezien deze uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn - alle wastafels zijn standaard voorzien van het KALDEWEI pareleffect. Onder andere het ski- en wellness-hotel Gotthard-Zeit in het Oostenrijkse Tirol was hiervan overtuigd. Bij de modernisering van zijn suites koos het hotel voor een combinatie van drie KALDEWEI producten, te weten douche, dubbele wastafel en ligbad.

„De grote vraag naar onze wastafels is een bevestiging van de succesvolle presentatie van het derde KALDEWEI-segment en het versterkt nogmaals onze overtuiging dat ons geëmailleerd staal de beste keus is voor de badkamer“, aldus Horst King, directeur verkoop Duitsland bij KALDEWEI, over deze beslissing van zijn marktpartner.

Nieuwe montagevideo's voor de snelle en eenvoudige installatie

In 2018 kunnen sanitairprofessionals uitzien naar de uitbreiding van het serviceaanbod bij KALDEWEI. Bij het ontwerp van badkamers met KALDEWEI-oplossingen en de aansluitende installatie ervan ondersteunt de fabrikant zijn partners uit de handel en het sanitairvak met een reeks van nuttige digitale tools. Voor de eenvoudige en snelle installatie van de wastafels zijn nu voor iedere modelfamilie en alle inbouwsituaties korte video's beschikbaar. Deze kunt u eenvoudig en gratis bekijken via het KALDEWEI YouTube-Channel of op de website op
https://www.kaldewei.nl/professionals/installatie-en-montage/montage-videos/.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  18 MB
Tekst
docx  |  534 KB
1_Kaldewei_Miena
< A4
508 KB

Zachte contouren verlenen de door Anke Salomon ontworpen Miena wastafels een buitengewone lichtheid en beschaafde elegantie. De wastafelschalen kunnen vrij op een blad of console worden geplaatst.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Miena

2_Kaldewei_Classic
DIN A4
4 MB

De bewezen productlijn Classic heeft een aanvulling gekregen. Afgestemd op de ligbadenfamilie Classic Duo met inbouwligbaden en het ligbad Meisterstück Classic Duo Oval kunnen klanten nu ook de Classic-onderbouwwastafel aanschaffen.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Classic

3_Kaldewei_Puro_S
> DIN A4
4 MB

Met Puro S heeft de ontwerpster Anke Salomon voor KALDEWEI een elegante, dubbelwandige, opzetwastafel ontworpen. Als solitair maakt de Puro S een vrije plaatsing op een console mogelijk, dankzij de smalle, precieze randen en de ruime binnenruimte.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Puro_S

4_Kaldewei_Puro_dubbele_wastafel
DIN A4
5 MB

De ruime varianten van de Puro wastafel zijn perfect geschikt voor gezinsbadkamers en voor de openbare ruimte. De dubbele wastafel is verkrijgbaar met een grote, doorlopende schaal of met twee afzonderlijke schalen.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Puro_dubbele_wastafel

5_Kaldewei_handwastafels
DIN A4
6 MB

Speciaal voor de vormgeving van kleine badkamers heeft KALDEWEI twee wastafeloplossingen in het programma: de handwastafels Cono en Puro. De armaturenbank aan de zijkant maakt een ruimtebesparende montage mogelijk en laat genoeg ruimte over om kleine toiletartikelen neer te zetten.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_handwastafels