(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI NexSys opent een nieuw hoofdstuk voor gelijkvloerse douches

KALDEWEI NexSys is een echte revolutie op douchevlakgebied. Het reeds in de fabriek voorgemonteerde 4-in-1-systeem, bestaand uit afvoergoot, afschotdrager, afdichting en geëmailleerd douchevlak, zorgt voor een uiterst eenvoudige en snelle montage door de vakman. NexSys biedt een volledig nieuwe oplossing voor gelijkvloerse douches en weet twee werelden perfect te combineren: de voordelen van een voegenvrij douchevlak uit geëmailleerd staal in het design van een betegeld douchegedeelte met douchegoot. Hiermee betreedt de KALDEWEI NexSys een nieuw marktsegment en luidt het de verandering in van een douchegoot naar een gootdouche. Bij de marktintroductie is de productnoviteit verkrijgbaar in acht verschillende afmetingen.

Smalle goot als echte blikvanger

Slechts één jaar na de conceptpresentatie op de
ISH 2017 en een aansluitend omvangrijk marktonderzoek brengt KALDEWEI het revolutionaire douchevlaksysteem NexSys op de markt. De optische highlight van het elegante design is de slanke afvoergoot met een hoogwaardige designafdekking uit geborsteld edelstaal, die zich vlak weet in te voegen in het puristische totaalbeeld van het douchevlak. NexSys is, evenals alle andere badkameroplossingen van KALDEWEI, vervaardigd uit superieur geëmailleerd staal, zodat de hoogwaardige uitstraling tientallen jaren lang behouden blijft.

Minder montagestappen dankzij 4-in-1-systeem

Niet alleen qua uiterlijk brengt NexSys een revolutie teweeg in de markt voor douches. Ook bij de installatie slaat KALDEWEI met het douchevlak nieuwe wegen in. Zo kan het reeds voorgemonteerde systeem, bestaand uit afvoergoot, afschotdrager, afdichtband en douchevlak, na het waterpas zetten direct in de estrikuitsparing worden geplaatst – dit levert de sanitairprofessional een aanzienlijke tijdsbesparing op. Door de geringe opbouwhoogte is een gelijkvloerse inbouw ook mogelijk bij een kleine bouwdiepte. NexSys heeft geen binnencontour en kan zo perfect worden ingepast in het tegelpatroon van de badkamer - als een grote, geëmailleerde tegel met geïntegreerde gootafvoer. Een optimale geluidsisolatie wordt gegarandeerd door de meegeleverde geluidsisolatiestrip.

Digitale helper voor ontwerp en montage

KALDEWEI biedt ondersteuning voor het eenvoudig ontwerpen en monteren, naast extra informatie over NexSys, met tal van online-tools zoals montagefilms, de productconfigurator, een interactieve ontwerphulp of het beschikbaar stellen van nalevingscertificaten. Deze en andere handige digitale services vindt u op de website van KALDEWEI onder https://www.kaldewei.com/.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  16 MB
Tekst
docx  |  543 KB
1_Kaldewei_NexSys
DIN A4
5 MB

KALDEWEI NexSys is een echte revolutie op douchevlakgebied. Het reeds in de fabriek voorgemonteerde 4-in-1-systeem, bestaand uit afvoergoot, afschotdrager, afdichting en geëmailleerd douchevlak, zorgt voor een uiterst eenvoudige en snelle montage door de vakman.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_NexSys

2_Kaldewei_NexSys
DIN A4
6 MB

NexSys biedt een volledig nieuwe oplossing voor gelijkvloerse douches en weet twee werelden perfect te combineren: de voordelen van een voegenvrij douchevlak uit geëmailleerd staal in het design van een betegeld douchegedeelte met douchegoot.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_NexSys

3_Kaldewei_NexSys
DIN A4
3 MB

De optische highlight van het elegante design is de slanke afvoergoot met een hoogwaardige designafdekking uit geborsteld edelstaal, die zich vlak weet in te voegen in het puristische totaalbeeld van het douchevlak.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_NexSys

4_Kaldewei_NexSys

3 MB

Niet alleen qua uiterlijk brengt NexSys een revolutie teweeg in de markt voor douches. Ook bij de installatie slaat KALDEWEI met het douchevlak nieuwe wegen in. Zo kan het reeds voorgemonteerde systeem, bestaand uit afvoergoot, afschotdrager, afdichtband en douchevlak, na het waterpas zetten direct in de estrikuitsparing worden geplaatst – dit levert de sanitairprofessional een aanzienlijke tijdsbesparing op.

4_KALDEWEI_NexSys