(NL)
Pers
Actueel
Detail

Le Roch Paris: exclusieve boetiekstijl met badkameroplossingen van KALDEWEI

Ahlen, oktober 2017. – In de wijk Saint-Honoré van de Franse hoofdstad garandeert het nieuwe designhotel Le Roch Hôtel & Spa Paris zijn gasten ontspanning van grote klasse. Het 5-sterren-hotel is een perfecte retraite uit de hectiek van de grote stad en biedt met hoogwaardige badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal - waaronder het geëmailleerde douchevlak Conoflat of het ligbad Meisterstück Centro Duo Oval – ook in de gastenbadkamers het allerhoogste comfort en een elegant design. Binnenhuisarchitect Sarah Lavoine is verantwoordelijk voor de uitnodigende sfeer in boetieklook.

Le Roch Hôtel & Spa Paris beschikt over 37 stijlvol ingerichte kamers en suites. Iedere ruimte van het hotel draagt de signatuur van de Parijse binnenhuisarchitect Lavoine, internationaal bekend om haar smaakvol geënsceneerde spel van kleur en materiaal. Haar passie voor authentieke Parijse chic is terug te vinden in ieder detail en verleent het boetiekhotel een warme en huiselijke ambiance.

Luxueus kleur- en materiaalspel in de badkamer
Een mix uit superieure materialen, harmonische kleuren en Parijse motieven zorgt dat de hotelgasten een aangenaam verblijf hebben in de 32 kamers en vijf suites. In de badkamers zet Lavoine haar designconcept voort en combineert ze wandtegels en badkamermeubels in intense blauwtinten met hoogwaardige badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Zo vormt het KALDEWEI ligbad Meisterstück Centro Duo Oval met zijn naadloze ommanteling een elegante blikvanger in de badkamers van de suites. Naast het puristische design weet ook de grote mate van comfort van het Meisterstück-ligbad te overtuigen: twee comfortabele rugsteunen en een geëmailleerde middenafvoer nodigen uit om gezamenlijk te genieten van een ontspannen bad.

Comfort en esthetiek met badkameroplossingen van KALDEWEI
Hoogwaardig vormgegeven zijn ook de badkamers van de Deluxe-categorie, waarbij het hotel ook gebruikmaakt van oplossingen van KALDEWEI. Hier garandeert het gelijkvloerse douchevlak Conoflat met zijn vlakke design een exclusief douchegenot zonder struikelranden. De vlakke, geëmailleerde afvoerkap garandeert in gelijke mate het allerhoogste stacomfort en een buitengewone esthetiek. Ontspanning en tijdloze elegantie biedt ook het ligbad Classic Duo Oval uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Le Roch Hôtel & Spa – korte beschrijving:
Classificatie: 5-sterren
Aantal kamers: 32 kamers, vijf suites,
Producten van KALDEWEI: ligbad Meisterstück Centro Duo Oval, ligbad Classic Duo Oval, douchevlak Conoflat

 

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Text
docx  |  2 MB
All images
zip  |  30 MB
< DIN A4
5 MB

Le Roch Hôtel & Spa Paris beschikt over 37 stijlvol ingerichte kamers en suites. Iedere ruimte van het hotel draagt de signatuur van de Parijse binnenhuisarchitect Sarah Lavoine, internationaal bekend om vanwege haar smaakvol geënsceneerde spel van kleur en materiaal. Lavoines passie voor authentieke Parijse chic is terug te vinden in alle details en verleent het boutique-hotel een warme en huiselijke ambiance.

Source: © Le ROCH HOTEL & SPA  |  1_KALDEWEI_Le_Roch_Hotel___Spa_Paris_Restaurant.jpg


14 MB

De typische Parijse charme is terug te vinden in de hoogwaardige materialen en warme kleuren en creëert zo een uitnodigende sfeer.

Source: © Le ROCH HOTEL & SPA  |  2_KALDEWEI_Le_Roch_Hotel___Spa_Paris_Zimmer.jpg

< DIN A4
3 MB

Het Meisterstück Centro Duo Oval uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal vormt een interessant kleur- en materiaalcontrast voor de turkooiskleurige totaalaccenten in de badkamer van de suite en vormt zo een bijzondere design-blikvanger. Met twee comfortabele rugsteunen en middenafvoer biedt het naadloos geëmailleerde ligbad van KALDEWEI het allerhoogste comfort voor twee personen.

Source: © Le ROCH HOTEL & SPA  |  3_KALDEWEI_Meisterstueck_Centro_Duo_Oval_Le_Roch_Hotel___Spa_Paris.jpg

< DIN A4
4 MB

Met het vlakke design biedt het gelijkvloerse douchevlak Conoflat van KALDEWEI een exclusief douchegenot zonder struikelranden.

Source: © Le ROCH HOTEL & SPA  |  4_KALDEWEI_Conoflat_Le_Roch_Hotel___Spa_Paris.jpg

< DIN A4
4 MB

De hoge eisen aan design en comfort zijn in Le Roch Hôtel & Spa Paris met name ook terug te zien in de badkamers van de Deluxe-kamers: hier overtuigt het Classic Duo Oval-ligbad van KALDEWEI met zijn tijdloos evenwichtige vormtaal.

Source: © Le ROCH HOTEL & SPA  |  5_KALDEWEI_Classic_Duo_Oval_Le_Roch_Hotel___Spa_Paris.jpg