(NL)
Pers
Actueel
Detail

Ski- en wellnesshotel Gotthard-Zeit straalt met KALDEWEI-trio

Ahlen, september 2017. – Wintersportplezier, gecombineerd met het hoogste comfort: In het familiebedrijf Gotthard-Zeit, een 4-sterren-superior-hotel in het Tiroler Ötztal, vinden sportliefhebbers en rustzoekers de optimale voorwaarden voor de perfecte vakantie. Na een uitgebreide renovatie in samenwerking met het architectenbureau Haid & Falkner bieden de gastenkamers nu nog meer ruimte en woongenot. De opnieuw ingerichte hotelbadkamers stralen dankzij het elegante designtrio van ligbad, wastafel en douchevlak uit superieur geëmailleerd staal van KALDEWEI – en brengen dankzij de uniforme materialen en vormtaal harmonie in de badkamer.

Van de entree van het hotel meteen op de piste: niet alleen dankzij de eersteklas locatie midden in het skigebied van Obergurgl-Hochgurgl weet het hotel Gotthard-Zeit wintersportfans te boeien. Want na een lange skidag kunnen ze bovendien genieten van het uitgebreide comfort van het 4-sterren-superior-hotel. 14 kamers, twee suites, een appartement van 85 m2 en de eetzaal stralen als nieuw. Daarnaast zijn de gastenkamers ruimer gemaakt en van een woongedeelte voorzien. Voor een aangename sfeer zorgt de alpine en lichtovergoten stijl met veel hout en natuurlijke kleuren.

KALDEWEI-productportfolio overtuigt veeleisende hotelinrichters

Bij de modernisatie van de gastenbadkamers hechtten de hoteldirectie en ontwerpers veel waarde aan veel comfort en ideaal op elkaar afgestemde designelementen – in de vorm van uniforme badkameroplossingen uit superieur geëmailleerd staal van KALDEWEI. „De badkamer weerspiegelt lifestyle en woongenot. Daarbij moet de nadruk worden gelegd op hoogwaardige materialen en vakkundige verwerking“, legt projectleider Thomas Falkner van het architectenbureau Haid & Falkner uit. Hiermee wist het productportfolio van KALDEWEI de moderniseerders te overtuigen. „We konden de producten van KALDEWEI qua techniek en kleur goed inpassen in alle sanitairruimtes. Ook de optische lijnvoering paste optimaal in ons totaalconcept.“

Harmonische badkamervormgeving met designtrio van KALDEWEI

Het resultaat: in de badkamers van de suites creëert een KALDEWEI-producttrio – bestaande uit het geëmailleerde douchevlak Conoflat, de Cono dubbele wastafel en het Plaza Duo ligbad met geïntegreerd badkameraudiosysteem KALDEWEI Sound Wave – een harmonische sfeer. Perfect op elkaar afgestemd qua design, materiaal en kleurstelling zorgen de badkameroplossingen van KALDEWEI daarbij voor een stijlvol totaalbeeld en nodigen ze de gast uit tot een ontspannen verblijf.

Hotel Gotthard-Zeit – korte beschrijving:

Classificatie: 4-sterren-superior
Aantal kamers: 12 kamers, 2 eenpersoonskamers, 2 suites, 1 appartement
Producten van KALDEWEI: Cono wastafels, geëmailleerde douchevlakken Conoflat, Plaza Duo ligbaden met Sound Wave, Cayono en Puro ligbaden

 

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  25 MB
Tekst
doc  |  2 MB
< DIN A4
5 MB

Het 4-sterren-superior-hotel Gotthard-Zeit in het Tiroler Ötztal biedt sportliefhebbers en rustzoekers de beste voorwaarden voor de perfecte feel-good vakantie.

Source: © Hotel Gotthard-Zeit / Haid & Falkner GmbH  |  1_KALDEWEI_Hotel_Gotthard-Zeit_Tirol.jpg

< DIN A4
4 MB

Dankzij de uitgebreide renovatie in samenwerking met het architectenbureau Haid & Falkner bieden de gastenkamers van het hotel Gotthard-Zeit nu nog meer ruimte en behaaglijkheid. De lichtovergoten stijl met veel hout en natuurlijke kleuren zorgt voor een aangename sfeer.

Source: © Hotel Gotthard-Zeit / Haid & Falkner GmbH  |  2_KALDEWEI_Hotel_Gotthard-Zeit_Suite.jpg

< DIN A4
4 MB

In de nieuw ingerichte badkamers creëert een KALDEWEI-trio van ligbad, wastafel en douchevlak een harmonische sfeer – design, materiaal en kleurstelling zijn perfect op elkaar afgestemd. Het Plaza Duo ligbad met geïntegreerd badkameraudiosysteem Sound Wave nodigt uit tot comfortabel baden – uitzicht op de bergen inbegrepen.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Cono_Plaza_Duo_Sound_Wave.jpg

< DIN A4
3 MB

Vervaardigd in superieur geëmailleerd staal van KALDEWEI en uniforme designtaal vormen het gelijkvloerse douchevlak Conoflat en de Cono dubbele wastafel een ideale aanvulling en verlenen ze de ruimte een elegante esthetiek.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Conoflat_Cono.jpg

< DIN A4
3 MB

In zijn formele helderheid en rust combineert de Cono opzetwastafel van KALDEWEI esthetiek en gebruikersvriendelijkheid. De vierkante geëmailleerde afvoer onderstreept de basisgeometrie van de Cono productfamilie. Dankzij de onzichtbare overloop komt het perfecte design van de wastafel volledig tot zijn recht.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_Cono.jpg

< DIN A4
3 MB

Het met prijzen overladen Conoflat douchevlak werd door het gerenommeerde Milanese designbureau Sottsass Associati ontworpen voor KALDEWEI en biedt een extreem vlak design zonder struikelranden.

Source: © KALDEWEI  |  6_KALDEWEI_Conoflat.jpg

< DIN A4
3 MB

De geëmailleerde afvoerkap laat zich dankzij het elegante ontwerp naadloos in het oppervlak van de KALDEWEI Conoflat inpassen. Zo is een obstakelvrij douchegenot gegarandeerd.

Source: © KALDEWEI  |  7_KALDEWEI_Conoflat.jpg