(NL)
Pers
Actueel
Detail

Opvallend: Miena wastafelschalen van KALDEWEI

Ahlen, juli 2017. – Bij de Muuuz International Awards (MIAW) van dit jaar sleepten de nieuwe Miena wastafelschalen van KALDEWEI de felbegeerde MIAW design & innovation award 2017 in de wacht in de categorie „Kitchen and Bath“. De door Anke Salomon ontworpen productlijn uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal overtuigde door het hoge, puristisch designniveau. Bij de Muuuz International Awards worden door de Franse ArchiDesignClub en het tijdschrift Muuuz, een vooraanstaand vakblad voor architectuur en design, opvallende producten uit de architectuur, lay-out en decoratie onderscheiden.

„Met de productlijn Miena heeft KALDEWEI wederom de grenzen van de productiemogelijkheden weten te overschrijden“, aldus Raymond Piquemal, Sales Director KALDEWEI Frankrijk. „We zien de award als een erkenning van ons succesverhaal en daarom zijn wij erg blij met deze onderscheiding.“
De elegante wastafelschalen van KALDEWEI maakten indruk op de jury met hun elegante vorm en de vele design mogelijkheden. Zo geven de zachte contouren van de productlijn Miena een buitengewone lichtheid en dankzij de bijzondere eigenschappen van het geëmailleerd staal wordt de indruk van pure schoonheid nog versterkt.

Miena wastafelschalen laten zich vrij op een blad of console plaatsen en zijn dus niet gebonden aan de standaardmaten van badkamermeubels. Dankzij de geëmailleerde afvoerkap en het uiterst harmonieuze kleurenpalet zijn er tal van combinatiemogelijkheden met de Miena wastafel, de ligbaden en de douchevlakken uit het KALDEWEI portfolio – volledig in de geest van „Perfect Match“.

Over MIAW design & innovation awards

De Muuuz International Awards (MIAW) worden gezamenlijk georganiseerd door de ArchiDesignClub en het tijdschrift Muuuz. De ArchiDesignClub is een verband van Franse architecten, grafisch vormgevers en interieurontwerpers. Het tijdschrift Muuuz wordt in meer dan 20 landen uitgegeven en dient als inspiratiebron voor architecten en designers. Muuuz en de ArchiDesignClub zijn merken van de Ficade Group.


Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  10 MB
Tekst
doc  |  960 KB
1_Kaldewei_MIAW_2017
< DIN A4
5 MB

KALDEWEI Sales Director Raymond Piquemal nam de MIAW design & innovation award 2017 in ontvangst voor de KALDEWEI productlijn Miena. De elegante wastafelschalen maakten indruk op de jury door hun elegante vorm en de vele design mogelijkheden.

Source: © Muuuz  |  1_KALDEWEI_MIAW_2017

2_Kaldewei_Miena
DIN A4
2 MB

KALDEWEI presenteert met de nieuwe Miena wastafelschalen uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal wederom een highlight voor de moderne badkamervormgeving. De enkelwandige wastafels combineren de hoogste puristische designeisen met een bijna zachte elegantie.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Miena

3_Kaldewei_Miena_Oyster_Grey
DIN A4
4 MB

Compleet nieuw is het uitgebreide kleurenpalet: naast de klassieke sanitairkleuren zijn de Miena wastafelschalen ook verkrijgbaar in de exclusieve schakeringen van de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Miena_Oyster_Grey