(NL)
Pers
Actueel
Detail

Cayono modelfamilie voor design- en prijsbewuste moderniseerders

Ahlen, juli 2017. – De modelfamilie Cayono van KALDEWEI is de oplossing voor iedereen die bij het ontwerpen van de badkamer grote waarde hecht aan design, maar die het budget liever niet te zwaar belast. Zo zijn het nieuwe ligbad Cayono Duo en het gelijkvloerse douchevlak Cayonoplan uitermate geschikt voor gezinnen die prijs stellen op een maximum aan kwaliteit en comfort tegen lage kosten. Maar ook in de woningbouw en bij het ontwerpen van hotels biedt de Cayono modelfamilie van KALDEWEI een uiterst betaalbare oplossing voor de vormgeving van de badkamer voor investeerders en exploitanten. De modelfamilie weet te overtuigen door compromisloze kwaliteit en een uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Cayono Duo: meerwaarde door extra comfort

Met het nieuwe Cayono model wordt de geliefde Cayono ligbadfamilie uitgebreid met een Duo ligbad met twee comfortabele rugsteunen. Een ruime binnenruimte en de in het midden geplaatste afvoer en overloop garanderen dat er veel plaats is voor een aangenaam bad, alleen of met zijn tweeën. Cayono Duo ligt qua prijs slechts iets boven die van een standaardligbad, maar biedt door dit extra comfort een enorme meerwaarde. Hierdoor is dit KALDEWEI ligbad een uiterst economische investering, die zichzelf al na korte tijd terugbetaalt. De Cayono Duo is leverbaar in de maten 170 x 75 en 180 x 80 centimeter en is hierdoor optimaal geschikt voor vele ruimtes. In vormgeving, materiaal en kleur is het de ideale aanvulling op het eveneens nieuwe douchevlak Cayonoplan.

Cayonoplan: optimale flexibiliteit bij de renovatie van oude gebouwen

Het geëmailleerde douchevlak Cayonoplan is in 19 afmetingen leverbaar en weet zich hierdoor perfect aan te passen aan verschillende bouwomstandigheden. De randhoogte is zo vormgegeven dat het douchevlak met alle zijden volledig vlak op de vloer kan worden geplaatst. Zo kan bij voldoende hoogte een gelijkvloerse inbouw worden gerealiseerd. Als de badkamersituatie zich hiervoor niet leent, iets wat vaak het geval is in badkamers in oude gebouwen, dan kan het douchevlak ook direct op de vloertegels worden geïnstalleerd. De inbouw door de vakman kan uiterst snel en eenvoudig plaatsvinden dankzij de extravlakke voorgemonteerde drager, die speciaal is ontwikkeld voor het nieuwe douchevlak. De Cayonoplan scoort op tal van punten met de aan de zijkant geplaatste afvoer: hij zorgt voor een ruim stagedeelte en dus voor maximaal douchecomfort. Daarnaast kan de Cayonoplan eenvoudig en betaalbaar in plaats van een oud ligbad worden geïnstalleerd. Want dankzij de positie van de afvoer is er geen ingewikkelde verplaatsing van de afvoer in de badkamer nodig. Een groot voordeel bij de modernisering van bestaande badkamers.

„Perfect Match“: Cayono productfamilie

Voor nog meer keus is de Cayonoplan verkrijgbaar in alle matte kleuren van de Coordinated Colours Collection van KALDEWEI. Optioneel kan deze bovendien met de vrijwel onzichtbare en slipremmende oppervlakbehandeling KALDEWEI Secure Plus worden behandeld. Met hun klassieke vormgeving zijn ze de perfecte aanvulling op Cayonoplan en Cayono Duo en brengen ze - dankzij het uniforme materiaalgebruik en het op elkaar afgestemde design - meer harmonie in de badkamer. Bijpassend kunnen de Cayono modellen worden gecombineerd met de veelzijdige KALDEWEI wastafels uit de Puro-serie.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  1,014 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  27 MB
1_Kaldewei_Cayono Duo
DIN A4
5 MB

Meerwaarde door extra comfort: met het nieuwe Cayono model wordt de geliefde ligbadfamilie uitgebreid met een nieuw Duo ligbad met twee comfortabele rugsteunen. Een ruime binnenruimte en de in het midden geplaatste afvoer en overloop garanderen dat er veel plaats is voor een aangenaam bad, alleen of met zijn tweeën. Dankzij de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding is de Cayono Duo de perfecte oplossing voor prijs- en designbewuste opdrachtgevers en moderniseerders.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Cayono Duo

2_Kaldewei_Cayono Duo
DIN A4
4 MB
3_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
5 MB

Het geëmailleerde douchevlak Cayonoplan is in 19 afmetingen leverbaar en weet zich hierdoor perfect aan te passen aan verschillende bouwomstandigheden. De randhoogte is zo vormgegeven dat het douchevlak met alle zijden volledig vlak op de vloer kan worden geplaatst. Zo kan bij voldoende hoogte snel en eenvoudig een gelijkvloerse inbouw worden gerealiseerd.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Cayonoplan

4_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
1 MB
5_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
< DIN A4
4 MB

Het douchevlak Cayonoplan en het ligbad Cayono Duo maken een harmonische vormtaal en uniform materiaalgebruik in de badkamer mogelijk. Bijpassend kunnen de Cayono modellen worden gecombineerd met de veelzijdige KALDEWEI wastafels uit de Puro-serie.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_Cayono_Perfect Match

6_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
> DIN A4
5 MB
7_Kaldewei_Puro S
> DIN A4
4 MB