(NL)
Pers
Actueel
Detail

Nieuwe montage- en afdichtingssystemen: eenvoudiger, sneller, veiliger

Ahlen, juli 2017. – KALDEWEI breidt het aanbod van doucheoplossingen uit met nieuwe en geoptimaliseerde montage- en afdichtingssystemen. Het doel bij de productontwikkeling was duidelijk gedefinieerd: de installatie moet voor de vakman nog eenvoudiger, sneller en veiliger uit te voeren zijn. Hiervoor brengt KALDEWEI nu het nieuwe pootframe FR 5300 FLEX en de afdichtingssystemen Dichtset FLEX en Dichtset gelijkvloers op de markt.

KALDEWEI montagesystemen – slimme „shower solutions“
De nieuwe KALDEWEI montagesystemen zijn op verschillende douchemodellen en inbouwmethoden afgestemd.  Het pootframe FR 5300 FLEX is een doorontwikkeling van de bewezen FR 5300 en kan flexibel voor vrijwel alle inbouwmethoden voor geëmailleerde douchevlakken worden gebruikt: gelijkvloers, op de tegelvloer geplaatst of als platformoplossing. Dankzij een optionele uitbreidingsset kunnen met het montageframe extra opbouwhoogtes tot wel 250 millimeter worden gerealiseerd.

De voordelen voor de vakman: eenvoudiger, sneller, veiliger
Alle nieuwe systemen richten zich consequent op de eisen die de vakman stelt en zorgen voor een uiterst snelle en eenvoudige montage met behulp van voorgemonteerde systeemcomponenten. Bovendien zijn alle componenten tijdens de hele installatie op ieder moment goed bereikbaar, om het montageframe ideaal in te stellen of precies af te monteren. Door middel van een nieuw 3D-pootsysteem en extra hulpmarkeringen voor het inkorten op de FR 5300 FLEX kan de vakman de lengte en hoogte flexibel en eenvoudig aanpassen – voor iedere inbouwsituatie. Nog een service: eenvoudig te begrijpen, nonverbale montagehandleidingen en QR-codes met koppelingen naar nuttige montagevideo's. Zo is alles perfect voorbereid voor een snelle en eenvoudige installatie en de sanitairprofessional kan indien nodig ter plekke verdere informatie opzoeken.

KALDEWEI afdichtingssystemen
De nieuwe KALDEWEI afdichtingssystemen onderscheiden zich door de geprefabriceerde elementen met een uiterst lichte verwerking en een snelle fixatie op de bouwlocatie. Tegelijkertijd bieden ze een grote flexibiliteit, aangezien de vakman ze voor verschillende modellen en inbouwsituaties kan gebruiken. De Dichtset FLEX kan worden ingezet voor ligbaden en voor verhoogd ingebouwde douchebakken. Speciaal voor de afdichting van gelijkvloers ingebouwde douchevlakken is het systeem Dichtset gelijkvloers ontwikkeld.

KALDEWEI in dialoog met de sanitairprofessionals
In dialoog met vakmensen ontwikkelt KALDEWEI nieuwe praktische oplossingen en blijft het bewezen montage- en installatiesystemen aan testen onderwerpen – altijd met het doel de installatie voor de vaklieden nog eenvoudiger en effectiever te laten plaatsvinden.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Text
doc  |  1 MB
Images
zip  |  3 MB
DIN A4
882 KB

De nieuwe KALDEWEI montagesystemen zijn op verschillende douchemodellen en inbouwmethoden afgestemd. Het pootframe FR 5300 FLEX kan flexibel voor vrijwel alle inbouwmethoden voor geëmailleerde douchevlakken worden gebruikt: gelijkvloers, op de tegelvloer geplaatst of als platformoplossing.

Source: © KALDEWEI  |  4_1_KALDEWEI_FR_5300_FLEX.jpg

DIN A4
422 KB

De nieuwe KALDEWEI afdichtingssystemen onderscheiden zich door de geprefabriceerde elementen met een uiterst lichte verwerking en een snelle fixatie op de bouwlocatie.

Source: © KALDEWEI  |  4_2_KALDEWEI_Sealing_kit_floor-level.jpg

DIN A4
920 KB

In dialoog met vakmensen ontwikkelt KALDEWEI nieuwe praktische oplossingen en blijft het bewezen montage- en installatiesystemen aan testen onderwerpen – altijd met het doel de installatie voor de vaklieden nog eenvoudiger en effectiever te laten plaatsvinden.

Source: © KALDEWEI  |  4_3_KALDEWEI_Scona.jpg