(NL)
Pers
Actueel
Detail

Four Seasons Seoul zet nieuwe standaard in het luxe hotelwezen

Ahlen, mei 2017. Of het nu gaat om Gangnam Styleof het hosten van de Olympische Spelen 2018: Zuid-Korea presenteert zich mondialer en moderner dan ooit tevoren. Deze nieuwe, inspirerende kant van het land is op dit moment terug te zien in het onlangs geopende Four Seasons Hotels Seoul. Bekende ontwerpbureaus en internationaal leidende premiumfabrikanten als KALDEWEI en LTW Designworks hebben hiervoor hun krachten gebundeld. Dit leverde een luxueus 5-sterren-hotel op dat wereldwijd een nieuwe standaard zet op het gebied van design, elegantie en service. In de badkamers nodigen het ligbad Centro Duo Oval van KALDEWEI en het adembenemende uitzicht door de ramen die doorlopen tot op de vloer, uit om te genieten van een heerlijk bad.

In het nieuwe Four Seasons versmelten Seouls onvergelijkbare mix van traditie en modern met de exclusieve belevingswereld van de hotelgroep tot een adembenemende bestemming die 25 etages hoog is. Het hotel werd ontworpen door Heerim Architects & Planners en LTW Designworks en beschikt over 317 lichtovergoten kamers en suites, zeven nieuwe restaurantconcepten en bars, een spa en een grote fitnessclub en tal van vergaderruimtes. De elegante handtekening van de Four-Seasons-wereld completeert het geheel: uitgelezen oppervlakken, met zorg gekozen muziek en een speciaal voor de hotelgroep gecreëerde geur.

De hotelkamer: een luxueus toevluchtsoord

De kamers werden door studio LTW Designworks ontworpen als een exquis toevluchtsoord om heerlijk te kunnen ontspannen. Elegante Koreaanse nuances onderstrepen hierbij het moderne ontwerp van de kamers. Zo zijn de moderne kunstwerken bijvoorbeeld een lust voor het oog. Bij de inrichting van de badkamers heeft LTW Designworks gekozen voor de premiumfabrikant KALDEWEI en zijn producten uit superieur geëmailleerd staal. KALDEWEI biedt een uitgebreide selectie van unieke en duurzame badkameroplossingen, die een ideale aanvulling vormen op ons ontwerp voor het Four Seasons Hotel Seoul, aldus mevrouw Su Seam Teo, partner LTW Singapore, over de keus voor KALDEWEI.

Perfecte combinatie tussen luxe en comfort: KALDEWEI ligbaden

De badkamers van de hotelkamers worden nog verder verfraaid door het vrijstaande ligbad Centro Duo Oval van KALDEWEI, een esthetische blikvanger pur sang. Dankzij de tot de vloer doorlopende ramen kunnen de gasten het drukke leven van Seoul vanuit het volledig geëmailleerde ligbad ontspannen op zich laten inwerken en door twee identieke rugsteunen zelfs met zijn tweeën. De KALDEWEI Conopool staat in de presidentiële suite garant voor badgenot van ongekende luxe. Als speciale uitvoering in de afmetingen 1,50 bij 1,50 m is het ligbad volledig afgestemd op de wensen van de hoteleigenaar.

Hoogwaardig design, premiumkwaliteit, duurzaam materiaal: de productoplossingen van KALDEWEI voldoen perfect aan de hoge eisen die door het luxe hotelwezen worden gesteld. Hotelhouders wereldwijd vertrouwen op de kwaliteitsbelofte van KALDEWEI die door de premiumfabrikant wordt ondersteund met een 30-jarige garantie.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

 

All_Images.zip
zip  |  16 MB
Text
doc  |  881 KB
< DIN A4
6 MB

Premiumlocatie: midden in het hart van Seoul – op slechts enkele passen van de bekende wijken en historische bezienswaardigheden - werd onlangs het nieuwe Four Seasons Hotel Seoul geopend.

Source: © Four Seasons Hotel Seoul  |  1_KALDEWEI_Four_Seasons_Hotel_Seoul.jpg

< DIN A4
5 MB

Het bad laten vollopen en genieten: vanuit het ligbad zweeft de blik over de opwindende skyline van Seoul. Dankzij het vrijstaande ligbad Centro Duo Oval van KALDEWEI en de tot op de vloer doorlopende ramen genieten de gasten van het Four Seasons Hotel Seoul van een unieke badkamerervaring.

Source: © Four Seasons Hotel Seoul  |  2_KALDEWEI_Four_Seasons_Hotel_Seoul.jpg

< DIN A4
5 MB

Het hoge designniveau van het Four Seasons Hotels Seoul is met name terug te zien in de presidentiële suite. Hoogwaardige materialen als marmer en de KALDEWEI Conopool uit superieur geëmailleerd staal garanderen een verblijf vol luxe.

Source: © Four Seasons Hotel Seoul  |  3_KALDEWEI_Four_Seasons_Hotel_Seoul.jpg