(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI kleurwerelden brengen een harmonieuze zinnelijkheid in de badkamer

Ahlen, maart 2017. – De badkamer wordt steeds belangrijker als een ruimte voor zinnelijke beleving. De badkamer is een plek om even heerlijk te ontspannen en te genieten. Een heldere designtaal draagt hier in grote mate aan bij. Ook warme, natuurlijke kleuren als de KALDEWEI Coordinated Colours zorgen voor een harmonieuze sfeer in de badkamer. Vanaf nu zijn daarom naast de douchevlakken en geselecteerde ligbaden ook alle KALDEWEI wastafels verkrijgbaar in de mooie mattinten van de Coordinated Colours Collection naast de gangbare sanitairkleuren. Het kleurengamma van de badkameroplossingen van KALDEWEI brengt eenheid en harmonie in de badkamer, doordat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

 

Met de uitbreiding van de Coordinated Colours Collection naar het wastafelsegment biedt de premiumfabrikant zijn klanten nog meer individualiteit bij de inrichting van de badkamer. De kleurcollectie biedt een moderne selectie van natuurlijke kleuren: van natuurlijke bruintinten en grijsschakeringen tot zacht crème en elegant zwart. Met deze kleuren kan een zeer veelzijdig effect worden bereikt: van harmonieus-elegant terughoudend, tot het creëren van gedurfde contrastverschillen. Door een uniforme kleurstelling en materiaalkeuze worden de KALDEWEI wastafels tegelijkertijd een „Perfect Match“ voor douchevlakken die in kleur zijn geëmailleerd.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  827 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  22 MB
11_1_Kaldewei_Miena_Scona_Oyster_Grey
DIN A4
1 MB

Door een uniforme kleurstelling en materiaalkeuze worden de KALDEWEI wastafels tegelijkertijd een „Perfect Match“ voor douchevlakken die in kleur zijn geëmailleerd.

Source: © KALDEWEI  |  11_1_KALDEWEI_Miena_Scona_Oyster_Grey

11_2_Kaldewei_Miena_City_Anthrazit
DIN A4
1 MB

Alle wastafels en een selectie ligbaden zijn in de toekomst ook verkrijgbaar in de kleuren van de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  11_2_KALDEWEI_Miena_City_Anthrazit

11_3_Kaldewei_Miena_City_Anthrazit
DIN A4
1 MB
11_4_Kaldewei_Miena
DIN A4
759 KB

Naast de klassieke sanitairkleuren kan ook worden gekozen voor de exclusieve schakeringen van de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  11_4_KALDEWEI_Miena

11_5_Kaldewei_Miena
DIN A4
871 KB
11_6_Kaldewei_Miena
DIN A4
866 KB