(NL)
Pers
Actueel
Detail

Cayono Duo: nieuwe standaard voor prijs- en design-bewuste gezinnen

Ahlen, maart 2017. – Het nieuwe KALDEWEI ligbad Cayono Duo is de perfecte oplossing voor prijs- en designbewuste opdrachtgevers en moderniseerders. Het bad verhoogt de aantrekkelijkheid van de badkamer zonder een te grote aanslag op het budget te vormen. De Cayono Duo is bijzonder geschikt voor jonge, moderne gezinnen die voor weinig geld maximale kwaliteit en comfort wensen. Maar ook in de woningbouw en de planning van hotels vormt het nieuwe bad van KALDEWEI een betaalbare oplossing voor de vormgeving van de badkamer voor investeerders en exploitanten, omdat het door compromisloze kwaliteit en een uiterst aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding weet te overtuigen.

 

Met het nieuwe Cayono model wordt de geliefde Cayono ligbadfamilie uitgebreid met een nieuw Duo ligbad met twee comfortabele rugsteunen. Een ruime binnenruimte en de in het midden geplaatste afvoer en overloop garanderen dat er veel plaats is voor een aangenaam bad, alleen of met zijn tweeën. De Cayono Duo uit duurzaam KALDEWEI geëmailleerd staal is leverbaar in de maten 170 x 75 en 180 x 80 centimeter en is hierdoor optimaal geschikt voor vele ruimtes. In vormgeving, materiaal en kleur is het de ideale aanvulling op het nieuwe geëmailleerde douchevlak Cayonoplan.

 

Aantrekkelijkheid van de badkamer heeft invloed op de hoogte van de inkomsten
In de woningbouw en in het hotelwezen heeft de aantrekkelijkheid van de badkamers invloed op de huur die kan worden gevraagd of de prijs die voor een overnachting wordt betaald. Cayono Duo ligt qua prijs slechts iets boven die van een standaardligbad, maar biedt door zijn functionaliteit een enorme meerwaarde, naast de beste materiaalkwaliteit uit geëmailleerd staal van KALDEWEI. Hierdoor is het nieuwe KALDEWEI ligbad een uiterst economische investering, die zichzelf al na korte tijd terugbetaalt. 

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  707 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  13 MB
9_1_Kaldewei_Cayono Duo
DIN A4
1 MB

Het nieuwe KALDEWEI ligbad Cayono Duo is de perfecte oplossing voor prijs- en designbewuste opdrachtgevers en moderniseerders. Het bad verhoogt de aantrekkelijkheid van de badkamer zonder een te grote aanslag op het budget te vormen.

Source: © KALDEWEI  |  9_1_KALDEWEI_Cayono Duo

9_2_Kaldewei_Cayono Duo
DIN A4
1 MB

Met het nieuwe Cayono model wordt de geliefde Cayono ligbadfamilie uitgebreid met een nieuw Duo ligbad met twee comfortabele rugsteunen. Een ruime binnenruimte en de in het midden geplaatste afvoer en overloop garanderen dat er veel plaats is voor een aangenaam bad, alleen of met zijn tweeën.

Source: © KALDEWEI  |  9_2_KALDEWEI_Cayono Duo

9_3_Kaldewei_ Cayono_Perfect Match
< DIN A4
1 MB

De Cayono Duo is bijzonder geschikt voor jonge, moderne gezinnen die voor weinig geld maximale kwaliteit en comfort wensen. Maar ook in de woningbouw en de planning van hotels vormt het nieuwe bad van KALDEWEI een betaalbare oplossing voor de vormgeving van de badkamer voor investeerders en exploitanten, omdat het door compromisloze kwaliteit en een uiterst aantrekkelijke prijs-/ kwaliteitsverhouding weet te overtuigen.

Source: © KALDEWEI  |  9_3_KALDEWEI_ Cayono_Perfect Match

9_4_Kaldewei_Cayonoplan
> DIN A4
2 MB

Cayonoplan vormt met haar klassieke design de perfecte uitbreiding van de Cayono ligbadfamillie en maakt een harmonieus vormtaal en uniforme materiaal in de badkamer mogelijk.

Source: © KALDEWEI  |  9_4_KALDEWEI_Cayonoplan