(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Puro Set Wide: maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van de badkamer

Ahlen, maart 2017. – De nieuwe Puro Set Wide van KALDEWEI is een echt multitalent, waarmee comfortabel baden en douchen mogelijk wordt. De Puro Set Wide is een klassiek eenpersoons ligbad met een ergonomische rugsteun en zeer rechte wanden aan het voeteneinde en de lange zijden. Hierdoor biedt het ligbad niet alleen een groot ligcomfort met optimale beenvrijheid bij het baden, maar overtuigt hij ook dankzij veel bewegingsruimte en grote veiligheid tijdens het douchen. Het ruime sta-gedeelte zonder storende afvoerkap kan naar wens ook worden voorzien van een slipremmende antislip-emaillering over een groot oppervlak.

 

Flexibiliteit bij het ontwerpen van de badkamer

De rondom doorlopende brede badrand van de Puro Set Wide biedt ontwerpers en architecten een maximale ontwerpvrijheid. Armaturen en accessoires kunnen volledig flexibel op de rand worden geplaatst. Een innovatie in het KALDEWEI-assortiment is ook de lichte verbreding van de badrand aan de beide zijden met wandaansluiting. Hier kunnen de wandtegels eenvoudig tot op het ligbad worden getegeld en blijft er desondanks een gelijkmatige look met uniforme randbreedte aan alle vier zijden behouden. Daarnaast is de Puro Set Wide in verschillende varianten leverbaar.

 

Veelzijdigheid in perfectie

De nieuwe Puro Set Wide voldoet in haar moderne vorm aan het design van de bestaande Puro-productlijn en is zo een perfecte uitbreiding van de Puro wastafels uit geëmailleerd staal van KALDEWEI. Het ligbad is naar wens leverbaar in een linker- of rechteruitvoering en is zo zeer geschikt voor verschillende inbouwsituaties. Hiervan profiteren alle opdrachtgevers en moderniseerders, die zowel over een comfortabel ligbad als een verfrissende douche willen beschikken, maar die vanwege de beperkte ruimte deze niet allebei kunnen inbouwen.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  868 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  21 MB
8_1_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
2 MB

De nieuwe Puro Set Wide van KALDEWEI is een echt multitalent, waarmee comfortabel baden en douchen mogelijk wordt. De Puro Set Wide is een klassiek eenpersoons ligbad met een ergonomische rugsteun en zeer rechte wanden aan het voeteneinde en de lange zijden. Hierdoor biedt het ligbad niet alleen een groot ligcomfort met optimale beenvrijheid bij het baden, maar overtuigt hij ook dankzij veel bewegingsruimte en grote veiligheid tijdens het douchen.

Source: © KALDEWEI  |  8_1_KALDEWEI_Puro Set Wide

8_2_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
721 KB

De rondom doorlopende brede badrand van de Puro Set Wide biedt ontwerpers en architecten een maximale ontwerpvrijheid. Armaturen en accessoires kunnen volledig flexibel op de rand worden geplaatst.

Source: © KALDEWEI  |  8_2_KALDEWEI_Puro Set Wide

8_3_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
982 KB
8_4_Kaldewei_Puro Set Wide
DIN A4
1 MB
8_5_Kaldewei_Puro_Perfect Match
DIN A4
1 MB

De nieuwe Puro Set Wide voldoet in haar moderne vorm aan het design van de bestaande Puro-productlijn en is zo een perfecte uitbreiding van de Puro wastafels uit geëmailleerd staal van KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  8_5_KALDEWEI_Puro_Perfect Match

8_6_Kaldewei_Puro
DIN A4
1 MB