(NL)
Pers
Actueel
Detail

Klassiekers opnieuw geïnterpreteerd: KALDEWEI Meisterstück Classic Duo Oval

Ahlen, maart 2017. – KALDEWEI brengt een ligbadklassieker terug in de moderne badkamer. Het vrijstaande Meisterstück Classic Duo Oval presenteert zich in tijdloze schoonheid, met een voegenvrij afdeksysteem uit geëmailleerd staal van KALDEWEI. Het harmonieuze samenspel van de zachte, ovale contouren met een conische buitenvorm creëert in combinatie met de smalle badrand een zeer bijzondere esthetiek. Twee comfortabele rugsteunen garanderen ontspannen badgenot – alleen of met zijn tweeën.

 

Het nieuwe vrijstaande ligbad Meisterstück Classic Duo Oval laat niet alleen in de particuliere badkameroase haar klassieke elegantie zien. Ook in exclusieve hotelbadkamers en de betere woningbouw weet het ligbad te overtuigen dankzij zijn esthetiek en de bijzondere eigenschappen van het geëmailleerd staal van KALDEWEI. Het materiaal is zacht voor de huid en bovendien uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De nieuwe Classic Duo Oval is het instapmodel van de Meisterstücke-collectie en valt op door een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding.

 

Nieuwe combinatiemogelijkheden, een „Perfect Match“

Met het vrijstaande ligbad wordt de succesvolle Classic-serie van KALDEWEI uitgebreid met een nieuwe esthetische variant. Dit biedt nog meer mogelijkheden bij het ontwerpen van de badkamer. Het Meisterstück Classic Duo Oval is perfect afgestemd op het design van de nieuwe Classic wastafel – een echte „perfect match“. Het vrijstaande ligbad zorgt in combinatie met de ronde onderbouwwastafel van de Classic-serie bij het inrichten van hoogwaardige hotelbadkamers voor buitengewone accenten.

 

Meerdere malen onderscheiden: de KALDEWEI Meisterstücke

In combinatie met bijpassende wastafels en geëmailleerde douchevlakken of als perfect gevormde solisten – de KALDEWEI Meisterstücke kunnen altijd stijlvol worden ingepast in de badkamerarchitectuur. Met name de geëmailleerde afdeksystemen in een doorlopende en voegenvrije materiaaluitvoering scheppen een uniek geheel. Bewijs hiervoor zijn meerdere gerenommeerde designprijzen voor de vrijstaande ligbaden van de Meisterstücke-collectie, waaronder de „red dot design award 2015“, de „iF Design award 2015“ en de „Iconic Award 2016“.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  672 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  10 MB
7_1_Kaldewei_Meisterstück_Classic Duo Oval
DIN A4
605 KB

KALDEWEI brengt een ligbadklassieker terug in de moderne badkamer. Het vrijstaande Meisterstück Classic Duo Oval presenteert zich in tijdloze schoonheid, met een voegenvrij afdeksysteem uit geëmailleerd edelstaal van KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  7_1_KALDEWEI_Meisterstück_Classic Duo Oval

7_2_Kaldewei_Meisterstück_Classic Duo Oval
DIN A4
1 MB

Het nieuwe vrijstaande ligbad Meisterstück Classic Duo Oval laat niet alleen in de particuliere badkameroase haar klassieke elegantie zien. Ook in exclusieve hotelbadkamers en de betere woningbouw weet het ligbad te overtuigen dankzij zijn esthetiek en de bijzondere eigenschappen van het geëmailleerd staal van KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  7_2_KALDEWEI_Meisterstück_Classic Duo Oval

7_3_Kaldewei_Meisterstück_Classic Duo Oval
DIN A4
742 KB
7_4_Kaldewei_Meisterstück_Classic Duo Oval
DIN A4
801 KB
7_5_Kaldewei_Classic
DIN A4
1 MB

Het Meisterstück Classic Duo Oval is perfect afgestemd op het design van de nieuwe Classic wastafel – een echte „perfect match“. Het vrijstaande ligbad zorgt in combinatie met de ronde onderbouwwastafel van de Classic-serie bij het inrichten van hoogwaardige hotelbadkamers voor buitengewone accenten.

Source: © KALDEWEI  |  7_5_KALDEWEI_Classic