(NL)
Pers
Actueel
Detail

Vrije badkamervormgeving met de nieuwe wastafels van KALDEWEI

Ahlen, maart 2017. – Nieuwe vormen, nieuwe kleuren, nieuwe designs: met de consequente uitbreiding van het assortiment met bijna 80 nieuwe modellen en varianten in haar wastafels zet KALDEWEI toonaangevende trends voor de totale sanitairbranche. Het aanbod varieert van ruime dubbele wastafels tot een compacte handwastafel voor de gastenbadkamer, van een elegant luxe model tot klassieker. De wastafels van KALDEWEI zijn nu voor het eerst in kleur verkrijgbaar en in meer varianten dan ooit. Hiermee ontstaan volledig nieuwe mogelijkheden bij het badkamer ontwerp – voor nog meer vormgevingsvrijheid en individualiteit in de badkamer. Hiermee bereikt KALDEWEI compleet nieuwe doelgroepen en biedt het bedrijf onder andere wastafeloplossingen voor de openbare ruimte, kleine badkamers en gastentoiletten. 

 

Classic onderbouwwastafel met ronde binnenvorm

De bewezen productlijn Classic krijgt een aanvulling. Afgestemd op de ligbadenfamilie Classic Duo met inbouwligbaden en het nieuwe Meisterstück Classic Duo Oval kunnen klanten nu ook de bijpassende wastafel aanschaffen. Voor de introductie op de markt is de Classic wastafel verkrijgbaar als onderbouwoplossing met ronde binnenvorm. Deze variant biedt veel ruimte op de console voor armaturen, accessoires of een zeepdispenser. De vorm en de doordachte materiaaleigenschappen van geëmailleerd KALDEWEI staal staan daarnaast garant voor een gemakkelijke en snelle reiniging. Hierdoor is de Classic onderbouwwastafel bij uitstek geschikt om aan de vereisten in het hotelwezen en openbare sanitairruimtes te voldoen. 

 

Puro S: solitair met edel uiterlijk 

Met Puro S heeft de ontwerpster Anke Salomon voor KALDEWEI een elegante, dubbelwandige, vierhoekige wastafel ontworpen. De heldere, tijdloze vorm van de opzetwastafel is uniek: als solitair maakt de Puro S een vrije plaatsing op een console mogelijk, dankzij de smalle, precieze randen en de ruime binnenruimte. De wastafel kan ideaal worden gecombineerd met moderne afvoergarnituren. De Puro S wastafel komt tegemoet aan het verlangen naar een uniforme designtaal en gelijk materiaal in de badkamer, omdat deze eenvoudig kan worden gecombineerd met de modellen van de Puro ligbadenfamilie. 

 

Puro dubbele wastafel: perfect voor het hele gezin

De ruime varianten van de nieuwe Puro wastafel zijn perfect geschikt voor gezinsbadkamers en voor de openbare ruimte. De wastafel is verkrijgbaar met een groot, doorlopend bekken – naar keus als enkele of dubbele wastafel voor twee kranen – of met twee afzonderlijke bekkens. Het vlak tussen de beide bekkens biedt extra ruimte voor om iets neer te zetten en is doorlopend vervaardigd uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Voor het design tekende Anke Salomon. De Puro dubbele wastafels zijn met hun klassiek-puristische lijnvoering de perfecte aanvulling op de Puro ligbadenfamilie. 

 

Handwastafels: Cono en Puro

Speciaal voor de vormgeving van kleine badkamers of gastentoiletten heeft KALDEWEI nieuwe wastafeloplossingen ontwikkeld. Niet één maar twee productfamilies, de Cono en de Puro, zijn uitgebreid met een praktische handwastafel. Een kraan gemonteerd aan de zijkant, naar keuze links of rechts, maakt een ruimtebesparende montage mogelijk en laat genoeg ruimte over om kleine toiletartikelen neer te zetten. De handwastafels uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal voldoen aan de bekende hoge kwaliteitseisen van de premiumfabrikant en zijn uiterst duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. De Cono handwastafel met de kenmerkende vierkante afvoerkap uit geëmailleerd staal is een uitbreiding van de puristische Cono modelfamilie. 

Verdere toonaangevende noviteiten zijn ook de elegante, enkelwandige wastafels van de serie Miena, leverbaar in een ronde of vierkante uitvoering. De KALDEWEI wastafels zijn in de toekomst ook alle verkrijgbaar in het ruime kleurenpalet van de Coordinated Colours Collection.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  56 MB
6_1_Kaldewei_Miena_Conoflat_Oyster_Grey
DIN A4
1 MB

Nieuwe vormen, nieuwe kleuren, nieuwe designs: met de consequente uitbreiding van het assortiment met bijna 80 nieuwe modellen en varianten in haar wastafels zet KALDEWEI toonaangevende trends voor de totale sanitairbranche.

Source: © KALDEWEI  |  6_1_KALDEWEI_Miena_Conoflat_Oyster_Grey

6_2_Kaldewei_Miena_City_Anthrazit
DIN A4
1 MB

Verdere toonaangevende noviteiten zijn ook de elegante, enkelwandige wastafels van de serie Miena, leverbaar in een ronde of vierkante uitvoering. De KALDEWEI wastafels zijn in de toekomst ook alle verkrijgbaar in het ruime kleurenpalet van de Coordinated Colours Collection.

Source: © KALDEWEI  |  6_2_KALDEWEI_Miena_City_Anthrazit

6_3_Kaldewei_Classic
DIN A4
1 MB

De bewezen productlijn Classic krijgt een aanvulling. Afgestemd op de ligbadenfamilie Classic Duo met inbouwligbaden en het nieuwe Meisterstück Classic Duo Oval kunnen klanten nu ook de bijpassende wastafel aanschaffen.

Source: © KALDEWEI  |  6_3_KALDEWEI_Classic

6_4_Kaldewei_Classic
DIN A4
1 MB
6_5_Kaldewei_Classic
DIN A4
1 MB
6_6_Kaldewei_Puro S
> DIN A4
1 MB

Met Puro S heeft de ontwerpster Anke Salomon voor KALDEWEI een elegante, dubbelwandige, vierhoekige wastafel ontworpen. De heldere, tijdloze vorm van de opzetwastafel is uniek: als solitair maakt de Puro S een vrije plaatsing op een console mogelijk, dankzij de smalle, precieze randen en de ruime binnenruimte.

Source: © KALDEWEI  |  6_6_KALDEWEI_Puro S

6_7_Kaldewei_Puro S
DIN A4
2 MB
6_8_Kaldewei_Puro_dubbele wastafel
DIN A4
2 MB

Per i bagni per nuclei familiari o per i bagni pubblici sono perfette le varianti più grandi del nuovo lavabo Puro. Si può scegliere tra un lavabo con una grande conca unica – a scelta, con un solo rubinetto o, come lavabo doppio, con due rubinetti – oppure con due singole conche.

Source: © KALDEWEI  |  6_8_KALDEWEI_Puro_dubbele wastafel

6_9_Kaldewei_Puro_dubbele wastafel
DIN A4
1 MB
6_10_Kaldewei_Cono_Handwastafels
DIN A4
2 MB

Speciaal voor de vormgeving van kleine badkamers of gastentoiletten heeft KALDEWEI nieuwe wastafeloplossingen ontwikkeld. Niet één maar twee productfamilies, de Cono en de Puro, zijn uitgebreid met een praktische handwastafel. Een kraan gemonteerd aan de zijkant, naar keuze links of rechts, maakt een ruimtebesparende montage mogelijk en laat genoeg ruimte over om kleine toiletartikelen neer te zetten.

Source: © KALDEWEI  |  6_10_KALDEWEI_Cono_Handwastafels

6_11_Kaldewei_Cono_Handwastafels
> DIN A4
2 MB
6_12_Kaldewei_Cono_Handwastafels
DIN A4
3 MB