(NL)
Pers
Actueel
Detail

Cayonoplan: de upgrade in de badkamer

Ahlen, maart 2017. – Cayonoplan is het antwoord van KALDEWEI als het gaat om de vormgeving van een vlakke doucheoplossing, zonder het budget van de opdrachtgever onder druk te zetten. Dit is uitermate gunstig voor jonge gezinnen en moderniseerders van bestaande gebouwen, met name oudere gebouwen. Het geëmailleerde douchevlak kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd – indien nodig ook bovenop de betegelde vloer. Met 19 afmetingen weet Cayonoplan daarnaast ook door een groot aantal verschillende formaten te overtuigen.

Flexibiliteit bij de renovatie van oude gebouwen

Het geëmailleerde douchevlak Cayonoplan past zich perfect aan verschillende bouwomstandigheden aan. Zo kan bij voldoende hoogte een gelijkvloerse inbouw worden gerealiseerd. Als de badkamersituatie zich hiervoor echter niet leent, iets wat vaak het geval is in badkamers in oude gebouwen, dan kan het douchevlak heel eenvoudig direct op de vloertegels worden geïnstalleerd. Om de inbouw door de vakman uiterst snel en eenvoudig te laten plaatsvinden, biedt KALDEWEI de Cayonoplan naar wens aan met een extravlakke voorgemonteerde drager, die speciaal voor dit nieuwe douchevlak is ontwikkeld. Bovendien zijn er nog meer montagesystemen beschikbaar voor de Cayonoplan.

Groot sta gedeelte met lijst rondom

De randhoogte van de Cayonoplan is zo vormgegeven dat het douchevlak met alle zijden volledig vlak op de vloer kan worden geplaatst. Een lijst rondom verhoogt daarnaast het gevoel van maximale veiligheid bij het douchen. De aan de zijkant geplaatste afvoer heeft meerdere pluspunten: ten eerste zorgt hij voor maximaal douchecomfort doordat het sta gedeelte heerlijk ruim is. Daarnaast kan de Cayonoplan eenvoudig en betaalbaar in plaats van een oud ligbad worden geïnstalleerd, omdat er dankzij de positie van de afvoer geen ingewikkelde verplaatsing van de afvoer in de badkamer nodig is. Een groot voordeel bij de modernisering van bestaande badkamers.

 „Perfect Match“: Uitbreiding van de Cayono-productfamilie

Voor nog meer keus is de Cayonoplan verkrijgbaar in alle matte kleuren van de Coordinated Colours Collection. Optioneel kan deze bovendien met de vrijwel onzichtbare en slipremmende oppervlakbehandeling KALDEWEI Secure Plus worden behandeld. Cayonoplan vormt met haar klassieke design de perfecte uitbreiding van de Cayono ligbadfamillie en maakt een harmonieus vormtaal en uniforme materiaal in de badkamer mogelijk. Bijpassend kunnen de Cayono modellen worden gecombineerd met de Puro wastafel series van KALDEWEI.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  23 MB
Tekst
doc  |  1 MB
3_1_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
1 MB

Cayonoplan is het antwoord van KALDEWEI als het gaat om de vormgeving van een vlakke doucheoplossing, zonder het budget van de opdrachtgever onder druk te zetten. Dit is uitermate gunstig voor jonge gezinnen en moderniseerders van bestaande gebouwen, met name oudere gebouwen. Het geëmailleerde douchevlak kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd – indien nodig ook bovenop de betegelde vloer.

Source: © KALDEWEI  |  3_1_KALDEWEI_Cayonoplan

3_2_Kaldewei_Cayonoplan
> DIN A4
2 MB
3_3_Kaldewei_Cayonoplan
DIN A4
1 MB
3_4_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
< DIN A4
1 MB

Cayonoplan vormt met haar klassieke design de perfecte uitbreiding van de Cayono ligbadfamillie en maakt een harmonieus vormtaal en uniforme materiaal in de badkamer mogelijk. Bijpassend kunnen de Cayono modellen worden gecombineerd met de Puro wastafel series van KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  3_4_KALDEWEI_Cayono_Perfect Match

3_5_Kaldewei_Cayono_Perfect Match
> DIN A4
1 MB
3_6_Kaldewei_Puro S
> DIN A4
1 MB