(NL)
Pers
Actueel
Detail

Mallorcaans paradijs: Park Hyatt Resort Mallorca

Ahlen, januari 2017. – Voor het Park Hyatt Mallorca werd de inspiratie gevonden in de traditionele Majorcaanse bergdorpjes. Het resort, dat in de zomer van 2016 werd geopend en reeds bij de International Property Awards werd uitgeroepen tot de „Best Hotel Architecture Spain“, beschikt over een tijdloze elegantie en authentieke flair. Als eerste Park Hyatt Resort in Europa vormt het 5-sterren-hotel met zijn 142 luxueus ingerichte kamers en suites een klein paradijs aan de oostkust van het Baleaarse eiland. Zowel binnen als buiten het resort worden de zintuigen van de gasten verwend. Bij het zwemmen in het poollandschap met temperatuurregeling en het is dubbel genieten voor twee personen in een comfortabel Classic Duo ligbad uit superieur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Op slechts een uur autorijden van Palma, in het nog relatief onontdekte noordoosten van Mallorca, ligt het nieuwe Park Hyatt Resort hoog op een heuvel – met uitzicht over het schilderachtige Canyamel-dal, de gelijknamige kustplaats en de Middellandse Zee. Daar wacht de gasten een luxehotel, dat door DSA Architects International in de stijl van een Majorcaans bergdorpje werd opgezet – inclusief een centraal plein met klokkentoren. Een landschappelijk uniek vormgegeven zwembadterras met drie zwembaden nodigt uit tot het nemen van een verfrissende duik.

Luxe wooncomfort - ook in de badkamer

In de 126 hoogwaardig ingerichte kamers en de 16 individueel vormgegeven suites wordt het hoogste wooncomfort gecombineerd met tijdloze accenten van de regionale cultuur. Pure luxe en ontspanning wordt vooral geboden door de grote privébalkons en de doorlopende badkamer met een in de spiegel ingebouwde televisie en het KALDEWEI design-ligbad voor twee personen.

Afhankelijk van het type kamer beschikt de badkamer over het ruime bad Classic Duo of de comfortabele Classic Duo Oval. Beide ligbaden werden door de gerenommeerde Milanese designstudio Sottsass Associati ontworpen voor KALDEWEI en overtuigen met hun moderne, evenwichtige vorm en edele materialiteit uit geëmailleerd staal. De binnenvorm nodigt uit voor comfortabel badgenot voor twee personen dankzij twee identieke rugsteunen en de in het midden geplaatste afvoer.

KALDEWEI: een „vanzelfsprekende keus“ voor architecten en hoteleigenaren

Voor ons waren de badkameroplossingen van KALDEWEI vanwege hun buitengewoon hoge kwaliteit een vanzelfsprekende keus voor het Park Hyatt Mallorca project,“ verklaart Mike Scott, de Managing Director van het Europese kantoor van DSA Architects International, zijn keus voor de premiumfabrikant.

Of het nu gaat om ligbaden, douches of wastafels: badkameroplossingen van KALDEWEI uit hoogwaardig geëmailleerd staal voldoen op alle vlakken aan de hoge eisen van het hotelwezen op het gebied van esthetische, duurzame en onderhoudsvriendelijke producten. Want door het robuuste oppervlak ontstaat ook na jaren van intensief gebruik en reiniging geen enkel gebruiksspoor. Producten uit KALDEWEI geëmailleerd staal zorgen langdurig voor glans en hygiëne in de badkamer – en zo voor tevredenheid bij veeleisende gasten en hoteleigenaren overal ter wereld.

 

Park Hyatt Mallorca – korte beschrijving:

Hotelketen:                            Hyatt Hotels Corporation

Classificatie:                          5-sterren-superior

Aantal kamers:                     126 kamers en 16 suites

                                              (2 presidential suites en 14 park-suites)

Producten van KALDEWEI:     125 x Classic Duo, 180 x 75 cm,

                                               16 x Classic Duo Oval,

alles met volledige antislip

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

All_Images.zip
zip  |  122 MB
Text
doc  |  1 MB
> DIN A4
4 MB

Pure luxe en ontspanning: de badkamers van de suites in het Park Hyatt Mallorca stralen de gasten tegemoet met het KALDEWEI ligbad Classic Duo Oval. Het door de gerenommeerde Milanese designstudio Sottsass Associati voor KALDEWEI ontworpen model overtuigt met zijn moderne, evenwichtige vorm en edele materialiteit uit geëmailleerd staal. De binnenvorm nodigt uit voor comfortabel badgenot voor twee personen dankzij twee identieke rugsteunen en de in het midden geplaatste afvoer.

Source: Park Hyatt Mallorca / Hyatt Corporation  |  MALPH_P180 Park Suite Bathroom

> DIN A4
4 MB

MALPH-Anthony-Parkinson-053016

Source: Park Hyatt Mallorca / Hyatt Corporation  |  MALPH_P188 Presidental Suite Bathroom

> DIN A4
4 MB

MALPH-Anthony-Parkinson-053016

Source: Park Hyatt Mallorca / Hyatt Corporation  |  MALPH_P176 Park View King and Twin Bathroom

> DIN A4
7 MB

MALPH-Anthony-Parkinson-053016

Source: Park Hyatt Mallorca / Hyatt Corporation  |  MALPH_P123 Outdoor Swimming Pool

> DIN A4
5 MB

MALPH-Anthony-Parkinson-053016

Source: Park Hyatt Mallorca / Hyatt Corporation  |  MALPH_P184 Presidential Suite Bedroom

> DIN A4
9 MB