(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Website ontvangt prijs voor beste ondernemingswebsite

Ahlen, november 2016. – De internetsite van KALDEWEI (www.kaldewei.nl) is in het kader van de internationale TYPO3 Awards 2016 verkozen tot de beste ondernemingswebsite in de categorie „Enterprise/Industry“. In samenwerking met het Bundesverband Digitale Wirtschaft (BVDW) eert de TYPO3 Association met deze prijs de creatieve vormgeving en buitengewone gebruiksvriendelijkheid van de website van KALDEWEI. Sinds september van dit jaar weet de opnieuw opgezette website van de premiumfabrikant te overtuigen dankzij de eenvoudige bediening en de praktische servicetools.

De prijsuitreiking vond plaats in het kader van de TYPO3 Europa-conferentie van dit jaar in München. In acht verschillende categorieën werd er een prijs toegekend aan marktleiders die met hun op open source gebaseerde websites een uitstekende digitale gebruikerservaring weten te creëren. In de categorie „Enterprise/Industry“ wist de website van het premiummerk KALDEWEI de deskundige jury te overtuigen. Doorslaggevende criteria waren het webdesign, de performance en het gebruiksgemak op verschillende apparaten.

KALDEWEI-aanwezigheid op het web in een nieuw design

Sinds de nieuwe design in september beschikt KALDEWEI over een in haar branche unieke aanwezigheid op het web waarin de gebruiker intuïtief en gemakkelijk zijn of haar weg kan vinden. Daarnaast weet de website te overtuigen met een intelligente zoekfunctie en vele handige service-tools, zoals de product-configurator. De vormgeving richt zich op de hoogwaardige merkpresentatie van de onderneming en is gebaseerd op systematische interviews met gespecialiseerde partners en klanten.

TYPO3 Awards 2016

Ieder jaar reikt de TYPO3 Association in acht categorieën – e-commerce, onderwijs, NGO, industrie, sport, toerisme, financiën en openbare sector – en in drie andere speciale disciplines de internationale TYPO3 Awards uit aan uitstekende websites die werden gebouwd met het op open source gebaseerde contentmanagementsysteem TYPO3. De jury bestaat uit vier branchespecialisten, waaronder de vicepresident van de BVDW, Thorben Fasching, en twee deskundigen uit de TYPO3-community.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

 

All_Images.zip
zip  |  34 MB
Text
doc  |  695 KB
> DIN A4
8 MB

Onlinemarketingmanager Jerome Stirmann (3e v. l.) neemt voor KALDEWEI de TYPO3 Award 2016 ontvangst in de categorie „Enterprise/Industry“.

Source: Flo Huber Fotografie  |  1_KALDEWEI_Typo3_Award_Presentation.jpg

< DIN A4
341 KB
< DIN A4
2 MB