(NL)
Pers
Actueel
Detail

L’Hotel am Meer punta sui prodotti di KALDEWEI per la sua spa di lusso, recentemente inaugurata

Ahlen, januari 2017. - Sinds dit voorjaar is het familiebedrijf Hotel am Meer op het Oostzee-eiland Rügen een attractie rijker: onder eindverantwoording van de hotelhouder Wolfgang Schewe is hier na een volledige modernisering en verwezenlijking van drie maanden in maart 2016 de ontspanningsoase ‚zeespa | wellness & beauty’ geopend. Innovatieve techniek en modern design gaan hand in hand in de ‚zeespa’. Zo biedt de spa met het bad-audio-systeem KALDEWEI Sound Wave, de cosmetische KALDEWEI Skin Touch-toepassing en het whirlsysteem KALDEWEI Vivo Turbo Plus drie heel bijzondere wellness ervaringen. Luxe die door de gasten op waarde wordt geschat en investeringen die zich ook uitbetalen voor de hotelhouder, zoals eigenaar Wolfgang Schewe vertelt in een interview.

 

Mijnheer Schewe, op welke gronden hebt u in het afgelopen jaar besloten tot een modernisering van het spa-gedeelte?

We hadden nog kunnen wachten met de modernisering. Maar we willen onze gasten uiteraard graag een heel bijzondere mooie en eigentijdse vakantie ervaring bieden. Als afgestudeerd ingenieur ben ik zeer geïnteresseerd in technische innovaties en bekijk ik welke hiervan het beste passen bij het concept van het ‚Hotel am Meer’. In de onlangs geopende ‚zeespa’ kunnen onze gasten nu sinds de modernisering genieten van buitengewone wellness ervaringen.

 

Functionaliteit, design of rentabiliteit: welke aspecten zijn volgens u met name belangrijk bij het ontwerp van een spa-ruimte?

Een hoogwaardig design, dat zich voegt in het totaalconcept van het hotel, is van zeer groot belang. Beslissend is echter ook de rentabiliteit van het project. Beide eisen leidden ons onder andere ook naar oplossingen van KALDEWEI: de hoge kwaliteit staat voor mij op de eerste plaats en draagt beslissend bij aan de rentabiliteit, de technische oplossingen zijn innovatief en het moderne design past bij de opzet van ons hotel.

 

In welke mate werd u overtuigd door het materiaal geëmailleerd staal van KALDEWEI?

Het materiaal geëmailleerd staal overtuigt door zijn hoogwaardige oppervlak, is daarnaast eenvoudig te reinigen en heeft een lange levensduur. Ons hotel bevindt zich op slechts enkele passen van de zee. Deze buitengewoon mooie locatie brengt echter ook een bijzondere uitdaging met zich mee: zand. Onze gasten nemen dit onbedoeld mee in het hotel en daarmee ook in het spa-gedeelte. De baden moeten dus duurzaam zijn - acryl is hier een foute keuze, omdat het materiaal aanzienlijk krasgevoeliger is dan geëmailleerd staal. Naast de materiaalkwaliteit van KALDEWEI geëmailleerd staal werd ik ook met name enthousiast door het proactieve advies en de snelle reactietijd van de fabrikant. Als Duitse onderneming is KALDEWEI gewoon direct ter plaatse en is men altijd bereid om hulp te bieden.

 

U hebt niet alleen gekozen voor KALDEWEI-baden uit geëmailleerd staal, maar deze ook voorzien van het bad-audio-systeem Sound Wave en de cosmetische Skin Touch-toepassing - waarom?

De baden die we hadden, beschikten niet over bijzonderheden. Het besluit om in het nieuwe spa-gedeelte niet alleen hoogwaardige KALDEWEI-baden te installeren, maar deze ook te voorzien van de nieuwste technische innovaties, komt ten goede van onze gasten: zij kunnen nu volledig nieuwe wellness ervaringen boeken en door middel van luxe spa-elementen individueel ontspannen. Onze spa-bezoekers zijn met name getroffen door de nieuwe KALDEWEI Skin Touch-toepassing: door de microfijne luchtbelletjes wordt de huid verrijkt met zuurstof en voelt ze zacht en elastisch aan. De gasten maken graag gebruik van deze nieuwe beauty-behandeling en weten het langdurige effect van KALDEWEI Skin Touch te waarderen. Voor ons is deze extra investering uiteraard ook nuttig, want wij kunnen onze gasten volledig nieuwe, aantrekkelijke behandelingen aanbieden.

Naast Skin Touch en Sound Wave hebt u ook gekozen voor het KALDEWEI whirlsysteem Vivo Turbo Plus - waardoor werd u overtuigd?

Bij mijn keuze voor het systeem Vivo Turbo Plus van KALDEWEI speelde naast de whirl ervaring de hygiëne een belangrijke rol. Een hotel van onze klasse moet de hoogste reinheid bieden. En de tijd die wordt besteed aan schoonmaken is in het hotelwezen een economische factor. Vivo Turbo Plus is in vergelijking met andere systemen zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch, omdat het whirlsysteem zonder buizen werkt. Als er geen buizen zijn, kan er ook geen restwater blijven staan. En omdat de sproeiers na het baden ook volledig leeglopen, is een inspannende en kostbare desinfectie niet nodig.

 

Bekostigen de investeringen in uw spa-gedeelte zichzelf?

Een complete renovatie wordt uiteraard niet alleen bekostigd met extra behandelingen. Daar moet met de andere hotelgedeelten en een in totaal hogere benutting samengaan. Maar de hogere kosten voor ons moderne en innovatieve spa-gedeelte vallen weg tegen het vermarkten van individuele toepassingen. Ik weet zeker dat wij deze extra investeringen al snel kunnen terugverdienen door de verschillende wellness-aanbiedingen.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Pictures
zip  |  48 MB
Text
doc  |  578 KB
> DIN A4
6 MB

Wolfgang Schewe, eigenaar van het Rügense 4-sterren superior etablissement „Hotel am Meer“, verheugt zich over de geslaagde samenwerking met KALDEWEI.

Source: Hotel am Meer & Spa  |  4_KALDEWEI_Hotel_am_Meer_Hotelier_Wolfgang_Schewe.jpg

< DIN A4
5 MB

Sinds voorjaar dit jaar is het familiebedrijf Hotel am Meer op het Oostzee-eiland Rügen een attractie rijker: onder eindverantwoording van de hotelhouder Wolfgang Schewe is na een volledige modernisering van drie maanden de ontspanningsoase ‚zeespa | wellness & beauty’ geopend.

Source: Hotel am Meer & Spa  |  1_KALDEWEI_Hotel_am_Meer.jpg

< DIN A4
2 MB

Eerste hotel wereldwijd met KALDEWEI Skin Touch: de gasten van het 4-sterren superior „Hotel am Meer“ kunnen in de volledig gerenoveerde spa van het hotel de beauty-sensatie van KALDEWEI als cosmetische behandeling boeken. Bijzonder: Skin Touch maakt gebruik van de natuurlijke kracht van zuurstof en maakt zo een onvergelijkelijke wellness-beleving mogelijk met een verjongend effect.

Source: Hotel am Meer & Spa  |  3_KALDEWEI_Skin_Touch_Hotel_am_Meer_meerspa.jpg