(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI richt luxewoningen in het Hamburger Apartimentum in

Ahlen, december 2016. – De toekomst van het wonen begint in het Apartimentum Hamburg: hier ontvangt het volgens zijn opdrachtgevers de technologisch meest vooruitstrevende meergezinswoning van Duitsland binnenkort de eerste huurders. Ze nemen hun intrek in luxe woningen met digitale netwerktechnologie voor comfort en gemak in een monumentale ambiance. De hoogwaardige ligbaden uit geëmailleerd staal en gelijkvloerse, geëmailleerde douchevlakken van de premiumfabrikant KALDEWEI voelen zich er al helemaal thuis.

Het Apartimentum in Hamburgs elegante wijk Rotherbaum, een Jugendstilgebouw uit 1908, presenteert zich na zijn volledige renovatie als het eerste adres voor high-end-wonen in een exclusieve ambiance. De huurders kunnen genieten van de allermodernste elektronische verfijndheden en van de hal tot de penthouse-etage kunnen ze via app, WLAN en Bluetooth comfortabel hun woonomgeving regelen: deze mooie nieuwe woonwereld herkent zijn bewoners ook zonder sleutel, reageert op bijna magische wijze op hun behoeften en meldt bovendien via de smartphone of er post is bezorgd. Naast de smart-home-techniek wordt bij de verdere inrichting van het huis ook gebruikgemaakt van hoogwaardige productoplossingen. Voor de badkamers is om die reden gekozen voor design van het merk KALDEWEI.

Eersteklas badgenot met KALDEWEI
Dankzij de ligbad modellen Conoduo en Puro Duo uit geëmailleerd staal van KALDEWEI wordt baden in het Apartimentum een unieke ervaring. Centraal in het ontwerp van het ligbad staat hierbij de reductie van de vorm tot de essentie - gecombineerd met het allerhoogste comfort. Zo worden de modellen door twee comfortabele rugsteunen en een in het midden geplaatste afvoer gekenmerkt. Het hoogwaardige badkamerdesign van het Apartimentum wordt nog versterkt door absoluut gelijkvloerse, geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI: het model Conoflat voegt zich perfect in de badkamervloer in en zorgt voor een comfortabele bewegingsvrijheid tijdens het douchen.

KALDEWEI: de ideale partner voor de hoogwaardige woningbouw
KALDEWEI is als Duitse premiumbadkamerfabrikant een betrouwbare partner voor woningbouwprojecten waarbij hoge eisen worden gesteld aan ontwerp en kwaliteit. Geëmailleerd staal is een kwaliteitsmateriaal, dat door zijn glasharde oppervlak uiterst hoogwaardig en robuust is. Zo behouden douchevlakken, ligbaden en wastafels van KALDEWEI hun kwaliteit bij een opeenvolging van huurders en blijven ze zelfs bij intensief gebruik duurzaam mooi, als op de eerste dag. De kwaliteitsbelofte van KALDEWEI wordt door 30 jaar garantie onderbouwd. De bijzonder lange levensduur minimaliseert de kosten voor vervanging en modernisering - beleggers kunnen zo veiliger beleggen en kunnen zo hun financiën op de langere termijn veiligstellen.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  2 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  56 MB
1_Apartimentum_buitenaanzicht

10 MB

Het luxe woonproject Apartimentum in Hamburg presenteert zich als het eerste adres voor high-end-wonen met elektronische verfijning. En kiest daarom van de hal tot de penthouse-etage voor een exclusieve inrichting.

Source: Foto: HGEsch, Hennef  |  1_Apartimentum_buitenaanzicht

2_Apartimentum_badkamer 1
Cinco Capital
10 MB

Genieten in bad in de hoogwaardige ligbadmodellen Conoduo en Puro Duo van KALDEWEI: zo wordt baden een unieke ervaring. De beide modellen combineren rechte vormen met het hoogste badcomfort. Twee comfortabele rugsteunen en een in het midden geplaatste afvoer zorgen voor ontspannen badgenot.

Source: Foto: HGEsch, Hennef  |  2_Apartimentum_badkamer 1

3_Apartimentum_badkamer 2
Cinco Capital
10 MB

Het hoogwaardige badkamerdesign van het Apartimentum wordt nog versterkt door absoluut gelijkvloerse, geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI: het model Conoflat voegt zich naadloos in de badkamervloer in en zorgt voor een comfortabele bewegingsvrijheid tijdens het douchen.

Source: Foto: HGEsch, Hennef  |  3_Apartimentum_badkamer 2