(NL)
Pers
Actueel
Detail

Wanneer luxe de nieuwe standaard wordt

Ahlen, oktober 2016. – Tegenwoordig zijn niet alleen duidelijk zichtbare statussymbolen, zoals een snelle auto of een exclusieve reis, een uitdrukking van persoonlijke luxe. Het eigen huis wordt steeds belangrijker als een plek waar men van de meeste luxe kan genieten: tijd voor uzelf en voor uw gezin. Tijd om uzelf eens te verwennen. De badkamer vormt hierbij steeds meer de ideale ruimte voor individuele momenten van luxe – want er is geen persoonlijkere plek. Moderne architectuur en hoogwaardige materialen verlenen dagelijks allure en kwaliteit. De wastafel, het element dat waarschijnlijk het meest gebruikt wordt in de badkamer, zet hier de toon. in de modellen uit geëmailleerd staal van KALDEWEI worden design en materiaalkwaliteit tot in de perfectie verenigd.

Als mensen wordt gevraagd naar hun meest geliefde luxeproducten, dan worden eerst een dure auto, een mooi horloge of een grote televisie genoemd. Weliswaar wordt eerder in deze wensen geïnvesteerd dan in bijvoorbeeld klassieke inrichtingselementen, maar wordt een duidelijke trend zichtbaar waarin luxe in het huis belangrijk is. Iedereen profiteert van een beetje meer luxe in het eigen huis - per slot van rekening maakt iedereen dagelijks gebruik van de slaapkamer, de keuken of de badkamer. Vooral de badkamer wordt in toenemende mate omgetoverd tot een plek waar men kan genieten van individuele momenten van luxe.

Geëmailleerd staal van KALDEWEI: de nieuwe luxe standaard in de badkamer
Voor veel mensen betekent individuele luxe dat ze zich willen onderscheiden van de massa en graag willen genieten van bijzondere dingen. Nog beter is het als persoonlijke luxe iets wordt waar u elke dag van kunt genieten. Met de nieuwe wastafels van geëmailleerd staal van KALDEWEI wordt luxe nu ook in de badkamer de nieuwe standaard. De wastafels voegen een volledig nieuwe en unieke dimensie toe aan uw badkamer. In vergelijking met vele aanbieders lopen de wastafels van de premiumfabrikant KALDEWEI ver voorop qua design en materiaalkwaliteit. Bovendien geeft KALDEWEI 30 jaar garantie - iets waar men bij aankoop van een auto of een keuken slechts van kan dromen.

Wastafels van KALDEWEI: exclusieve kwaliteit hoeft niet duur te zijn
Een verandering hoeft niet vreselijk veel geld te kosten. Vaak zijn kleine wijzigingen al voldoende om de badkamer een compleet nieuwe uitstraling te geven. Als er in de badkamer bijvoorbeeld meer ruimte en tijd moet zijn voor individuele momenten van luxe, dan zijn de nieuwe wastafels uit geëmailleerd staal van KALDEWEI een vanzelfsprekende keuze. Deze wastafels overtuigen niet alleen door hun exclusieve design maar ook door hun buitengewone kwaliteit, onderhoudsgemak en duurzaamheid. Uiteindelijk is de wastafel het element waar u het vaakst gebruik van maakt in de badkamer.

Met vijf bekroonde wastafelseries uit geëmailleerd edelstaal garandeert de premiumfabrikant KALDEWEI maximale individualiteit bij het ontwerp van de badkamer. Moderne, en voor iedere serie karakteristieke, designelementen creëren naar wens een harmonisch op het geëmailleerde bad of douchevlak afgestemde sfeer. Deze elementen kunnen echter ook een opvallend op zichzelf staand onderdeel van de badkamer vormen. Zo hebben architecten en ontwerpers met het Meisterstück Emerso een bijzondere highlight voor de badkamer gecreëerd. De internationaal gerenommeerde designer Arik Levy ontwierp, geïnspireerd door de zee, voor KALDEWEI een vrijstaande, luxe wastafel van buitengewone klasse. In het Meisterstück verenigt Levy puristische elegantie met vloeiende vormen en wordt zo een icoon in badkamerdesign gecreëerd.

De wastafels van KALDEWEI uit kostbaar geëmailleerd staal verlenen als vrijstaand of geïntegreerd model iedere badkamer in een handomdraai een bijzondere en duurzame luxe, waarvan u direct meerdere keren per dag kunt genieten.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Alle afbeeldingen
zip  |  79 MB
Tekst
doc  |  2 MB
1_Kaldewei_Emerso

64 MB

Het KALDEWEI Meisterstück Emerso van de internationaal gerenommeerde designer Arik Levy staat voor nieuwe luxe in de badkamer. In deze vrijstaande wastafel combineert Levy puristische elegantie met vloeiende vormen. Dit levert een uniek wastafeldesign op.

1_KALDEWEI_Emerso

2_Kaldewei_Cono

4 MB

Met de nieuwe wastafel van kostbaar geëmailleerd staal van KALDEWEI wordt luxe in de badkamer een dagelijks genot. De wastafel Cono onderscheidt zich door zijn puristische vormgeving. De heldere geometrie van de wastafel wordt nog eens onderstreept door de vierkante, geëmailleerde afvoerkap.

Source: braendle-media  |  2_KALDEWEI_Cono

3_Kaldewei_Silenio

4 MB

De wastafel Silenio, vormgegeven door designer Anke Salomon voor KALDEWEI, springt eruit door zijn zinnelijk-moderne vormen. De binnenzijde van de Silenio wastafel vloeit geleidelijk uit naar binnen, als een soepel vallend doek. De Silenio wastafels verlenen iedere badkamer een bijzondere en duurzame luxe, waarvan u direct meerdere keren per dag kunt genieten.

3_KALDEWEI_Silenio

4_Kaldewei_Centro

5 MB

De wastafel Centro grijpt voor de binnenkant terug op de geometrie van de cirkel. Naast de ronde, geëmailleerde afvoerkap zal ook het ruime blad bij u in de smaak vallen. Alle wastafels uit geëmailleerd staal van KALDEWEI zijn voorzien van een uiterst onderhoudsvriendelijk oppervlak.

4_KALDEWEI_Centro

5_Kaldewei_Cono

3 MB

Wanneer luxe de nieuwe standaard wordt: Met wastafels uit geëmailleerd staal van KALDEWEI treedt een volledig nieuwe en unieke allure uw badkamer binnen. Deze wastafels overtuigen niet alleen door hun exclusieve designtaal, maar ook door hun buitengewone kwaliteit, onderhoudsgemak en duurzaamheid. Tenslotte is de wastafel het element dat u het vaakst gebruikt in de badkamer.

5_KALDEWEI_Cono