(NL)
Pers
Actueel
Detail

Alleen het beste voor uw gasten: wastafels uit geëmailleerd staal van KALDEWEI verlenen kleine badkamers nieuwe allure

Ahlen, oktober 2016. - Het zal velen bekend voorkomen: goede vrienden of familie komen plotseling op bezoek en uiteraard kunnen ze bij u thuis overnachten. Een slaapplek is snel geregeld, de tafel wordt uitgetrokken en stoelen worden bijgeschoven voor een heerlijk diner. Alles is perfect geregeld voor een goede indruk. Maar dit werkt alleen als ook de gastenbadkamer een visitekaartje van het huis is. Want voor uw gasten is dit tenslotte de ruimte met de meeste intimiteit en moet deze dus opvallen door hygiëne en comfort. Vooral omdat een gastenbadkamer door verschillende personen gebruikt wordt. Een goede reden om met name hier te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke en robuuste uitvoering, die ook nog eens heel erg mooi is.

Tegenwoordig zijn kleine aanpassingen voldoende om een bestaande ruimte te moderniseren en meer kwaliteit te verlenen. Een gedateerde keramische wastafel kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk worden vervangen door een mooie, moderne variant uit geëmailleerd staal van KALDEWEI. Wastafels van KALDEWEI overtuigen dankzij hun unieke materiaalkwaliteit en tijdloos design en zijn perfect in te bouwen in verschillende typen gastenbadkamers.

Geëmailleerd staal is de nieuwe standaard voor wastafels.
De reiniging en het onderhoud van de KALDEWEI wastafel is kinderlijk eenvoudig, omdat ze standaard zijn voorzien van het onderhoudsvriendelijke pareleffect. Eén keer afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en de wastafel glanst weer als nieuw. Zo kan de gastenbadkamer zeer snel worden gereinigd en kan dit ook snel even tussendoor gebeuren.
Met de nieuwe wastafels van KALDEWEI kan iedere huiseigenaar een krachtig accent aanbrengen in de gastbadkamer en wordt er een ruimte gecreëerd waarin gasten aangenaam zullen vertoeven. Dankzij de bijzondere materiaaleigenschappen van geëmailleerd staal zijn de wastafels van KALDEWEI robuust en gaan ze lang mee. Scheurtjes of verkleuringen zoals vaak te zien bij keramische of kunststoffen wastafels behoren hiermee tot het verleden. Nog een reden om het vervangen van lelijke of ouderwetse wastafels door een moderne KALDEWEI wastafel van geëmailleerd staal niet langer uit te stellen. In een handomdraai zorgt u hiermee voor een snelle en langdurige verfraaiing van de gastenbadkamer. Zo laat u uw gasten merken hoezeer u hun bezoek op prijs stelt.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  481 KB
Alle afbeeldingen
zip  |  15 MB
1_Kaldewei_Silenio

6 MB

Producten: wastafel Silenio, douchevlak Scona. Tegenwoordig zijn kleine aanpassingen voldoende om een bestaande ruimte te moderniseren en meer kwaliteit te verlenen. Een gedateerde keramische wastafel kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk worden vervangen door een mooie, moderne variant uit geëmailleerd staal van KALDEWEI.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Silenio

2_Kaldewei_Silenio

5 MB

Doordat ze standaard zijn voorzien van het pareleffect kunnen de wastafels van KALDEWEI ook snel en eenvoudig worden gereinigd: in een handomdraai wordt het oppervlak gereinigd en de wastafel glanst weer als op de eerste dag.

Source: braendle-media  |  2_KALDEWEI_Silenio

3_Kaldewei_Silenio

4 MB

Dankzij de bijzondere eigenschappen van geëmailleerd staal van KALDEWEI zijn de wastafels robuust en gaan ze lang mee. De douchevlakken uit geëmailleerd staal van KALDEWEI sluiten hier perfect op aan.

Source: braendle-media  |  3_KALDEWEI_Silenio