(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI verzorgt de badinrichting van exclusieve Lošinj Hotels & Villas

Ahlen, juni 2016. – Het eiland Lošinj behoort met zijn adembenemende landschap tot de mooiste reisbestemmingen in Kroatië. In de paradijselijke baai van Čikat bieden de „Lošinj Hotels & Villas“ met maar liefst drie hotels in het 5-sterren segment perfecte voorwaarden voor een individueel en onvergetelijk verblijf. Ook bij de inrichting van de badkamers gold voor de Kroatische hotelgroep hoogste kwaliteit als uitgangspunt: ligbaden en gelijkvloerse geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI vormden met hun prijsbekroonde design en unieke materiaaleigenschappen een meer dan overtuigende oplossing.

Het Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta, de Villa Hortensia en het hotel Bellevue bieden voor iedere gast een bijpassend onderkomen. In het Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta bijvoorbeeld gaan de charme van de „belle époque“ en modern comfort hand in hand in een uitgesproken besloten ambiance – niet in de laatste plaats gewaarborgd door het hoteleigen strand. Met zijn uitzonderlijk fraaie inrichting en individuele gastenverzorging behoort dit boutique-hotel niet voor niets tot de selecte kring van „Small Luxury Hotels of the World“. Een maximum aan privacy en exclusiviteit belooft ook de Villa Hortensia met acht luxe kamers, eigen ontbijtruimte en woonbereik. Het aangrenzende hotel Bellevue beschikt over 185 luxueus ingerichte kamers en suites. Wie hier op vakantie is, geniet van de directe nabijheid van de zee en kan zich onder andere in het ruim aangelegde spa-gedeelte met bijbehorende tuin laten verwennen.

Verfijnde badkamerinrichting „made in Germany“
Met tijdloos fraaie en hoogwaardige productoplossingen van kostbaar geëmailleerd KALDEWEI staal weet KALDEWEI de internationale tophotellerie keer op keer opnieuw te overtuigen. Ook de Lošinj Hotels & Villas kozen bij de inrichting van hun badkamers voor de douchevlakken en ligbaden van de Duitse premiumfabrikant. In de Villa Hortensia verleent het KALDEWEI ligbad Conoduo met zijn exclusieve kleurstelling in City-antraciet mat de in marmer uitgevoerde badkamerarchitectuur een sobere en voorname elegantie. In de badkamers van het Boutique Hotels Alhambra & Villa Augusta wacht op de gasten een wel heel bijzondere highlight: Het vrijstaande ligbad Conoduo uit de KALDEWEI Meisterstücke collectie lijkt door de homogeen en naadloos uitgevoerde emaillebekleding als uit één stuk gegoten en voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van design en comfort. Ook de gasten van het hotel Bellevue komen in het genot van een unieke badbelevenis in een ligbad van KALDEWEI: Het model Cayono biedt met zijn royaal gedimensioneerde binnencontour bijzonder veel ruimte voor pure ontspanning. In alle drie vestigingen zorgen geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI bovendien voor exclusief doucheplezier.

Dankzij de excellente materiaaleigenschappen van speciaal geëmailleerd eigen staal zijn de producten van KALDEWEI bij uitstek geschikt voor de hoge eisen van de hotelbranche. Geëmailleerde douchevlakken, ligbaden en wastafels van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal voldoen niet alleen in esthetisch opzicht, maar ook door hun uitzonderlijke duurzaamheid, onderhoudsgemak en rendement aan de allerhoogste normen. Zo stelt KALDEWEI gasten en hotelliers in gelijke mate tevreden.

 

Lošinj Hotels & Villas – beschrijving:
Categorie:5 sterren
Hotels & producten:Villa Hortensia (7 suites, 1 tweepersoonskamer)
Ligbad Centro Duo, ligbad Conoduo, geëmailleerd douchevlak Conoflat
Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta (36 kamers, 15 suites)
Meisterstück Conoduo, ligbad Centro Duo, geëmailleerd douchevlak Conoflat, geëmailleerd douchevlak Arrondo
Hotel Bellevue (185 kamers, 21 suites)
Ligbad Classic Duo, ligbad Centro Duo, ligbad Conoduo, ligbad Cayono, geëmailleerd douchevlak Conoflat, geëmailleerd douchevlak Superplan

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  5 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  53 MB
1_Kaldewei_Villa_Hortensia
< DIN A4
5 MB
2_Kaldewei_Villa_Hortensia
< DIN A4
623 KB
3_Kaldewei_Villa_Hortensia
< DIN A4
2 MB

Het ligbad Conoduo in de kleurstelling City-antraciet mat uit de exclusieve Coordinated Colours Collection is niet alleen een schitterende eyecatcher in de badkamers van de Villa Hortensia, maar nodigt de hotelgasten evenzeer uit tot luxe badgenot uit de extra-klasse.

Source: © Lošinj Hotels & Villas  |  3_KALDEWEI_Villa_Hortensia

4_Kaldewei_Hotel_Alhambra_Villa_Augusta
< DIN A4
3 MB
5_Kaldewei_Hotel_Alhambra_Villa_Augusta
< DIN A4
2 MB
6_Kaldewei_Meisterstueck_Conoduo
< DIN A4
351 KB

Met zijn exclusieve design en volmaakt homogeen en naadloos uitgevoerde bekleding van speciaal geëmailleerd staal vormt de vrijstaande Meisterstück Conoduo de absolute highlight in de badkamers van het Boutique Hotels Alhambra & Villa Augusta.

Source: © KALDEWEI  |  6_KALDEWEI_Meisterstueck_Conoduo

7_Kaldewei_Hotel_Bellevue
> DIN A4
6 MB
8_Kaldewei_Hotel_Bellevue
< DIN A4
313 KB
9_Kaldewei_Hotel_Bellevue
< DIN A4
3 MB

De ligbadklassieker Cayono van KALDEWEI sluit met zijn strakke lijnvoering en consequente geometrie bijzonder harmonieus aan bij de badkamerarchitectuur van het hotel Bellevue.

Source: © Lošinj Hotels & Villas  |  9_KALDEWEI_Hotel_Bellevue