(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Conopool: Individueel baden in nieuwe dimensies

Ahlen, maart 2014. – In de internationale luxe hotelbranche onderscheidt exclusieve badarchitectuur zich in bijzondere mate door kwaliteit, individualiteit en ultiem comfort. KALDEWEI, leidend premium-fabrikant van ligbaden, douchebakken en geëmailleerde douchevlakken, definieert met de Conopool een geheel dimensie van baden: nooit eerder waren lig- en whirlbaden leverbaar in zulke ruime afmetingen. Met deze pioniersprestatie onderstreept KALDEWEI eens te meer zijn innovatiekracht bij de ontwikkeling van exclusieve productoplossingen voor de hoogwaardige luxe badkamer.

Groot, groter, Conopool: de perfecte combinatie van comfort en luxe

In de luxe suite of in het exclusieve Spa-gedeelte – het nieuwe ligbad Conopool vangeëmailleerd KALDEWEI staal garandeert volmaakte ontspanning en comfortabel badgenot in het hotel. Het bad overtuigt door zijn strakke, puristische vormentaal een royaal gedimensioneerde binnenruimte en een vlak ingelaten, geëmailleerd afvoerdeksel. In de KALDEWEI manufactuur wordt de Conopool individueel volgens klantwens vervaardigd. Zo werden in het onlangs geopende luxehotel „The Chedi“ in Andermatt (Schweiz) Conopool baden in drie verschillende groottes, oplopend tot 200 x 130 cm, geïnstalleerd.

Wellness-beleving voor de zintuigen.

Om ook aan de allerhoogste eisen van de ontspanning zoekende hotelgasten te kunnen voldoen, kan de Conopool aanvullend met het Vivo Turbo of Vivo Turbo Plus whirlsysteem worden uitgerust. Speciale turbinejets maken bij deze whirlsystemen de gebruikelijke pomp met leidingwerk overbodig. Daardoor werken deze bijzonder geluidsarm en zijn door hun bijzondere hygiëne-eigenschappen bij uitstek geschikt voor toepassing in hotels. Verlichte turbojets scheppen in het whirlbad bovendien een bijzonder stemmige sfeer.

Intelligente uitrustingsopties zorgen voor een extra verhoging van het badcomfort. De elektronische armatuur KALDEWEI Comfort Select biedt onder andere de mogelijkheid, de watertemperatuur precies naar wens in te stellen, en regelt de toe- en afvoer van het badwater. Desgewenst biedt het nieuwe bad-audiosysteem Sound Wave van KALDEWEI een nooit eerder ervaren klankbelevenis: Sound Wave ontvangt audiodata van nagenoeg elk bluetooth-compatibel apparaat en transformeert het van geëmailleerd KALDEWEI staal vervaardigde bad tot resonantielichaam. Zo kunnen gasten zich letterlijk in hun lievelingsmuziek onderdompelen en – alleen of met zijn tweetjes – met alle zintuigen van het bad genieten.

Geëmailleerd KALDEWEI staal: voor de hoogste eisen in de luxe hotelbranche

„Met het nieuwe ligbad Conopool heeft KALDEWEI andermaal de tot dusver geldende grenzen op het gebied van de fabricagetechniek voor ligbaden en douchebakken van geëmailleerd staal verlegd. In de KALDEWEI manufactuur zijn nu geheel nieuwe afmetingen met dit hoogwaardige materiaal realiseerbaar“, aldus Arndt Papenfuß, hoofd Marketing bij KALDEWEI, over de innovatiekracht van het bedrijf. „Daardoor kan KALDEWEI voldoen aan de uitzonderlijke premium-eisen, die door de luxe-hotelbranche op het vlak van individuele en flexibele badinrichting worden gesteld. Met Conopool onderstrepen wij op bijzondere wijze de productwaarde van elk afzonderlijk luxebad.“

Net als alle overige ligbaden, douchebakken en geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI is ook de Conopool vervaardigd van hoogwaardig geëmailleerd KALDEWEI staal. Het materiaal onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke hoge oppervlaktekwaliteit: in het emaille ontstaan ook bij intensief dagelijks gebruik zelfs geen kleinste krasjes, het is bijzonder hygiënisch en gemakkelijk reinigbaar. Voor extra staveiligheid kan het oppervlak worden uitgevoerd met een KALDEWEI antislip-emaillering. Dat maakt producten van het merk KALDEWEI voor hoteliers en hotelgasten niet alleen tot een veilige, maar tevens een schone keuze – met maar liefst 30 jaar garantie.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

zip Conopool pics only
zip  |  24 MB
zip Press Release Conopool all languages
zip  |  25 MB
< DIN A4
1 MB

Pure grootheid betaalt zich terug: Met afmetingen tot 200 x 130 centimeter is de nieuwe Conopool een van de grootste ligbaden van geëmailleerd staal wereldwijd. De royaal gedimensioneerde binnenruimte biedt maximale vrijheid om te baden en is vloeiend in het interieur ingepast.

Source: © KALDEWEI  |  press_01_conopool.jpg

< DIN A4
1 MB

Voor de KALDEWEI Conopool zijn intelligentie uitrustingsopties beschikbaar: Naast de elektronische armatuur KALDEWEI Comfort Select, die onder andere de precieze instelling van de watertemperatuur regelt, zorgt het bad-audio-systeem Soundwave voor stemmingsvolle momenten van individuele muziekbeleving.

Source: © KALDEWEI  |  press_02_conopool.jpg

< DIN A4
1 MB

Desgewenst kan de Conopool met het KALDEWEI Vivo Turbo of Vivo Turbo Plus whirlsysteem worden uitgerust. Speciale turbinejets, die zonder de gebruikelijke pomp en leidingwerk gemonteerd worden, werken extreem geluidsarm en scoren met excellente hygiëne-eigenschappen.

Source: © KALDEWEI  |  press_03_conopool.jpg

< DIN A4
1 MB

Voor een heel bijzonder sfeer zorgen verlichte turbo-jets. Door het exclusieve verlichtingsconcept heeft de ruimte een stimulerend effect op het lichaam en zorgt zo voor een zeer persoonlijke badbelevenis.

Source: © KALDEWEI  |  press_04_conopool.jpg

< DIN A4
636 KB

Met of zonder whirlsysteem: Met zijn royale afmetingen en zijn puristische vormentaal koppelt de nieuwe Conopool functionaliteit aan een oogverblindend design.

Source: © KALDEWEI  |  press_05_conopool.jpg

< DIN A4
670 KB